Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Υποσχόταν ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και είναι η πρώτη κυβέρνηση που τον αυξάνει



Φάγαμε τόσο ψέμα και τόση απάτη από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ειδικά από τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα και επαγγελματία ψεύτη τον Αλέξη Τσίπρα που αυτή η εξέλιξη της αύξησης του ΕΝΦΙΑ δεν μας κάνει εντύπωση.

Αυξημένο ΕΝΦΙΑ θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων όχι τις πλούσιες αλλά στις λαϊκές γειτονιές, στα νησιά και γενικότερα στις τουριστικές περιοχές γιατί η πρώτη φορά αριστερά καθώς αυξάνει τις αντικειμενικές αξίες όπως προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών. 

Οποιεσδήποτε προσδοκίες για μείωση η όχι αύξησης του ΕΝΦΙΑ σε φτωχογειτονίες  διαψεύστηκαν εχθές από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος αποκάλυψε ότι το 15% των ιδιοκτητών θα πληρώσει υψηλότερο ΕΝΦΙΑ σε σχέση με το περυσινό έτος. 

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι η πρώτη κυβέρνηση που αντί να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ όπως ψέματα εξαπατούσε η έστω να τον μειώσει τον αυξάνει προκλητικά και ψυχρά.

Προσθέστε λοιπόν και αυτό στις μειώσεις συντάξεων που έρχονται και στην μείωση του αφορολόγητου και περιμένετε την πλήρη εξαθλίωση που έφερε στην κοινωνία η κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα - Πάνου Καμμένου.

Οι αυξήσεις αφορούν περιοχές της Στερεάς Ελλάδος μεταξύ των οποίων και η Αττική, τα νησιά του Ιονίου, το Βόρειο Αιγαίο και οι περιοχές με έντονη τουριστική δραστηριότητα, οι περιοχές του Λεκανοπεδίου Ασπρόπυργος, Μάνδρα, Δραπετσώνα, Άνω Λιόσια, Ελευσίνα, Αγία Βαρβάρα, Μέγαρα, Μαλακάσα. Αυξήσεις επίσης θα υπάρξουν και στην Πάτρα, την Λακωνία, τη Λάρισα, και τα Τρίκαλα.

Πρώτη φορά αριστερά και μη χειρότερα!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου