Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Η στιγμή της δολοφονίας του πρώην Υπουργού στην Τουρκία



Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα Hurriyet δείχνει τη στιγμή της δολοφονίας του πρώην Υπουργού Άμυνας της Τουρκίας Ερτσάν Βουραλχάν στις 18 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη. 

Στο βίντεο που είναι από κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος στην καφετέρια που βρισκόταν το θύμα μαζί με τον δράστη, απεικονίζει την επίθεση στον πρώην υπουργό μετά τη λογομαχία που είχε με τον Γιουκσέλ Καράμπαμπα.

Ενώ βλέπουμε και τους δύο (δράστη και θύμα) να κάθονται να συνομιλούν, δράστης φαίνεται να επιτίθεται στον Βουραλχάν και να τον πιάνει από τον λαιμό, χτυπώντας τον με μαχαίρι, και στη συνέχεια να αφήνει το άψυχο σώμα του να πέσει στην καρέκλα. Έπειτα σηκώνει τα χέρια ψηλά, ενώ ήδη όσοι βρίσκονται δίπλα δείχνουν να έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί και στρέφονται προς το μέρος του.



Το χρονικό της δολοφονίας

Ο πρώην Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας έπεσε νεκρός μετά από επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι στην Κωνσταντινούπολη.

Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Οζάλ (1987) Ερτσάν Βουραλχάν συναντήθηκε με τον Γιουκσέλ Καράμπαμπα, με τον οποίο είχε οικονομικές διαφορές, στην Κωνσταντινούπολη. Ακολούθησε μεταξύ τους καυγάς και ο Καράμπαμπα έβγαλε ένα μαχαίρι και τον χτύπησε στον λαιμό.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου