Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Νέα ξεφτίλα Πολάκη που κορόιδευε τον Πικραμένο χωρίς να ντρέπεται




Με τον πρώην πρωθυπουργό να είναι πολύ συναισθηματικά φορτισμένος, ο απαράδεκτος Πολάκης διασκέδαζε με την σκευωρία που έστησε το κόμμα του και η κυβέρνηση του και ξεφτιλιζόταν για ακόμα μία φορά.

Εμετική η αντίδραση Πολάκη, όταν στο βήμα ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος που ήταν πολύ φορτισμένος και η φωνή του έτρεμε. 

Η αθλιότητα Πολάκη που τον χαρακτηρίζει ήταν να γελάει σε όλη την ομιλία και να κοροιδεύει τον ομιλητή.

Αυτή του η στάση προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι αμέσως του ζήτησαν να σταματήσει να το κάνει αυτό και να δείξει τον στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό. 

Ο κ. Κικίλιας αντέδρασε λέγοντας του : «Μη γελάς! Σταμάτα! Είναι ντροπή να γελάς όταν μιλάει ένας άνθρωπος που τον διασύρετε και δε είναι καν στην πολιτική». 

Και η απάντηση του Πολάκη : «Μάζεψε το δάχτυλο σου και μη μου μιλάς εμένα έτσι! Κατάλαβες;». «Ξέρετε ότι δεν έχω συμπεριφερθεί έτσι στο παρελθόν, αλλά μην γελάτε, είναι λάθος αυτό που κάνετε» ανταπάντησε ο κ. Κικίλιας. «Σε λίγο θα τα μάθετε όλα» είπε κ. Πολάκης δείχνοντας πόσο ακατάλληλος είναι για βουλευτής και πόσο αντικοινωνικός είναι σαν χαρακτήρας.

Θα σε κρίνει ο λαός σύντομα και η δικαιοσύνη για όσα έχεις πει και κάνει.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου