Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Από τους 31 πορτοφολάδες οι 26 αφέθηκαν ελεύθεροι να συνεχίσουν ανενόχλητοι την δράσης τους



Με λίγα λόγια προσέξτε τα πορτοφόλια σας γιατί η συμμορία ξανά επιστρέφει στην δράση της με την σύμφωνη γνώμη της δικαιοσύνης.

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει στην ελληνική δικαιοσύνη και η ευκολία που αφήνονται ελεύθεροι αποδεδειγμένα κακοποιοί που είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν την δράσης τους σε βάρος αθώων πολιτών.

Η πολύ καλά στημένη και επιτυχημένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έφερε στην δικαιοσύνη συμμορία πορτοφολάδων που είχαν ρημάξει αθώους πολίτες στα ΜΜΕ.

Εχθές οδηγήθηκε η πολυμελής συμμορία στην δικαιοσύνη όπου αποφάσισε να αφήσει ελεύθερα το 90% των μελών της συμμορίας για να συνεχίσουν την δράση τους.

Ελεύθερα λοιπόν να επιστρέψουν στα πόστα τους είναι από εχθές τα  26 από τα 31 μέλη της συμμορίας των πορτοφολάδων, τα μέλη της συμμορίας οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και τελικά μετά τις ανακριτικές διαδικασίες αποφασίστηκε από ανακριτή και εισαγγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες.


5 σχόλια :

  1. Ε δεν τους βαζει και κανα ενσημο εκει να βγαλουν και καμμια συνταξουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε εντάξει..δε σκοτώσανε κιόλας..να προσέχετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι μεγάλος τρομπας εσύ χοντρό μαλακας με τα όλα σου!!

      Διαγραφή
  3. απο τοτε που ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚ.ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή