Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Ο Τσίπρας αισχρός στον κόσμο του καλύπτει πλήρως τους συντρόφους του : Αν βγεις βόλτα στην Αθήνα βλέπεις μόνο χαμογελαστά πρόσωπα



Από την συνέντευξη του Τσίπρα στον alpha δυστυχώς φαίνεται καθαρά ότι, εκτός από αποδεδειγμένα παθολογικά ψεύτη πρωθυπουργός δεν έχει και ιδιαίτερα μεγάλη ευφυΐα.

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στην τηλεοπτική συνέντευξή του στον Alpha για την ασφάλεια στην Αθήνα.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε ως... ειδική περίπτωση τα Εξάρχεια, ενώ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το μπαράζ επεισοδίων στο κέντρο απάντησε: «Έχετε ξεχάσει τι γινόταν στο κέντρο της Αθήνας το 2008 με τα επεισόδια. Είμαστε μια πολύ ασφαλής πόλη, είμαστε πυλώνας ασφάλειας. Υπάρχει και μητροπολιτική βία και βία στα γήπεδα».

Όχι κύριε Τσίπρα ο Ελληνικός λαός δεν ξεχνάει τα επεισόδια του 2008, όπως και αυτούς που τα υποκίνησαν θα απαντούσαμε εάν μας ρωτούσαν.

Ο Τσίρπας έφτασε στο αισχρό σημείο για να ολοκληρώσει την εξαπατήσει του σε όσους τον πιστεύουν ακόμα να προσκαλέσει τον δημοσιογράφο του Alpha να πάνε μια βόλτα στην Αθήνα για να δουν χαμογελαστούς ανθρώπους και αυτό δείχνει ότι δεν έχει ντροπή επάνω του ο δυστυχώς πρωθυπουργός της χώρας.

 «Αν πάτε βόλτα, πάμε και μαζί θα δείτε τουρίστες και χαμογελαστά πρόσωπα. Όχι όπως ήταν πόλη αστακός. Ούτε οδοφράγματα. Η ελληνική πολιτεία πρέπει να έχει μέτρα στις γειτονιές», είπε ο αντρόπιαστος Τσίπρας που δεν μπορείς να πλησιάσεις σήμερα στο Μαξίμου από την αστυνομία, για να ρωτήσει ο Σρόιτερ «Αν πάμε όμως έξω από το Πολυτεχνείο στις 12 το βράδυ δεν ξέρω αν θα φύγουμε...» χωρίς να πάρει καμία απάντηση.

Για τα Εξάρχεια είπε ο Τσίπρας : «Τα Εξάρχεια πάντα ήταν μια ιδιαίτερη περιοχή. Έγινε επιχείρηση από την ΕΛΑΣ για την παράνομη διακίνηση ναρκωτικών με συλλήψεις». χωρίς να κάνει καμία αναφορά στους αντιεξουσιαστές καλύπτοντας τους απόλυτα και συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε μια πολύ ασφαλής στην Ευρώπη που αντιμετωπίζει κρίση ασφάλειας. Έχουμε μείνει έξω από αυτό εμείς».

Αποτέλεσμα είναι ότι το θράσος του είναι τόσο μεγάλο που εξαπατά τον Ελληνικό λαό λέγοντας ότι όλα είναι καλά και με λίγα λόγια έλα μωρέ που υπάρχει πρόβλημα στο Εξαρχιστάν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου