Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΟΟΣΑ: Μόλις 13% των Ελλήνων εμπιστεύεται την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ



Η κυβέρνηση Τσίπρα βρίσκεται στον πάτο και έχει χάσει πλήρως την λαική εντολή, αυτό αποτυπώνεται στην έκθεση του ΟΟΣΑ.

Μόλις το 13% των Ελλήνων πολιτών εμπιστεύονται την κυβέρνησή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όπως επισημαίνεται σε έκθεση του ΟΟΣΑ που δημοσιοποιήθηκε.

Η έρευνα δείχνει ότι η Ελλάδα είναι μια από τις 4 χώρες παγκοσμίως μαζί με Χιλή, Φινλανδία και Σλοβενία που η εμπιστοσύνη των πολιτών στις κυβερνήσεις έπεσε κατακόρυφα αι οι πολίτες δεν τους έχουν καμία εμπιστοσύνη.

Στήν ίδια έκθεση η εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών για την δικαιοσύνη ανέρχεται μόλις στο 42%, στην αστυνομία 69%, στο Εθνικό σύστημα υγείας μόλις 31% και για την παιδεία που παρέχει η κυβέρνηση μόλις το 44%.

Σε σύγκριση με τα άλλα κράτη ενώ στην Ελλάδα η εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βρίσκεται στον ναδίρ με μόλις 13% ο μέσος όρος των άλλων κρατών στις κυβερνήσεις τους είναι 42%.

Στην Δικαιοσύνη ο βαθμός εμπιστοσύνης των Ελλήνων είναι μόλις 42% δηλαδή 4 στους 10, ενώ ο μ.ο. των κρατών-μελών του ΟΟΣΑ είναι 55% .

Αποτυχία του Ξανθού - Πολάκη που έχουν διαλύσει την υγεία αφού η σύγκριση με τα άλλα κράτη δείχνει ότι ένας στους τρεις Ελληνες μόλις το 31% εμπιστεύονται το σύστημα υγείας, σε αντίθεση με 7 στους 10 δηλαδή το 70% των άλλων κρατών.

Μόλις το  44% των Ελλήνων εχουν εμπιστοσύνη στην Παιδεία που παρέχει το κράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ενώ ο μέσος όρος στα άλλα κράτη κινείται στο 67%.

Μόνο η εμπιστοσύνη στην Αστυνομία κινείται στα ίδια επίπεδα με τα άλλα κράτη καθώς στην Ελλάδα την εμπιστεύεται το 69% έναντι 77% στις άλλες χώρες.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου