Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Κράτος ανομίας και ατιμωρησίας η Ελλάδα: Επιστρέφουν οι επίορκοι του ΕΦΚΑ ελλείψει Πειθαρχικού Συμβουλίου




Ατιμώρητοι παραμένουν οι επίορκοι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ αφού ένα είναι δυνατόν δεν είναι άξιοι και ικανοί να λειτουργήσουν το Πειθαρχικό Συμβούλιό του. 

Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα Τα Νέα, η συγκρότηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου έπρεπε να γίνει από την 1η Ιανουαρίου 2017 και δεν είναι ικανοί να την συγκροτήσουν μέχρι και σήμερα 

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή τους η ανικανότητα; Από ανεπάρκεια; Η επίτηδες για να γλιτώσουν οι ημέτεροι; Ποιος ξέρει, τέλη Ιουνίου επιστρέφουν στη θέση τους 19 υπόδικοι υπάλληλοι με πολύ σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα και οι περισσότεροι επίορκοι υπάλληλοι έχουν ομολογήσει την παρανομία τους και τώρα εργάζονται κανονικά. 

Παράδειγμα για την υπόθεση της Πάτρας, όπου γυναίκα υπάλληλος του ΕΦΚΑ υπεξαίρεσε πρόσφατα χρηματικό ποσό 101.000 ευρώ, η συγκεκριμένη υπάλληλος δεν τέθηκε σε δυνητική αργία όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του φορέα αφού δεν υπάρχει Πειθαρχικό Συμβούλιο!!! Εάν είναι δυνατόν!! Αποτέλεσμα η επίορκος ύστερα από έναν μήνα θα επιστρέψει στη θέση της αφού της επιβλήθηκε η αναστολή των υπαλληλικών της καθηκόντων για έναν μήνα.

Και ενώ οι επίορκοι υπάλληλοι παραμένουν ατιμώρητοι, η διοίκηση του ΕΦΚΑ υπογραμμίζει ότι «για όσους υπαλλήλους προκύψει παραβατική συμπεριφορά, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την απόδοση ποινικών και πειθαρχικών κυρώσεων».

Κράτος ατιμωρησίας και ελεύθερης εγκληματικής δραστηριότητας!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου