Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ και ο Τσίπρας έχουν τελειώσει και δεν το ξέρουν



Κώστας Βουκελάτος

Ο Ελληνικός λαός σας έμαθε πλέον κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα των τελευταίων 50 χρόνων Αλέξη Τσίπρα.

Δεν πρόκειται να σας σώσει ούτε το μουσείο της Ακρόπολης ακόμα και ένα βάλετε τον Τσίπρα να κάνει το χρυσελεφάντινο άγαλμα της Αθηνάς μέσα στον Παρθενώνα για να κάνει δηλώσεις.

Είναι δυνατόν η πλήρης αποτυχία κυβέρνησης που εδώ και ενάμιση χρόνο χρεώνει και άλλο την χώρα και τους πολίτες της που υποτίθεται θα τους προστάτευε κιόλας, να μιλάει για ανάπτυξη μέσα από το μουσείο της Ακρόπολης , γιατί εάν μίλαγε οπουδήποτε αλλού γραμμένο θα τον είχαν τον κύριο Τσίπρα και αυτή είναι η αλήθεια.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι οι ίδιοι που το χρησιμοποιούν τώρα για καθαρά κομματικούς σκοπούς το μουσείο, είχαν καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την ίδρυση του Νομικού Προσώπου του Μουσείου της Ακρόπολης το 2008. Επίσης διαφωνούσαν για την θέση του Μουσείου της Ακρόπολης στα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Αθηναίων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τσακωθεί με κάθε είδους ανάπτυξη και δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουν αυτή είναι η αλήθεια.

Ο Ελληνικός λαός δεν είναι αφελής, πιάστηκε κορόιδο δύο φορές και εξαπατήθηκε αισχρά και άτιμα αλλά πλέον σας δείχνει ότι δεν σας θέλει ποικιλοτρόπως και καθημερινά.

Με άθλιο ύφος των στελεχών τους και επίπεδο παρακμιακό αμολώντας 10 συγκεκριμένους γραφικούς στα κανάλια δεν πρόκειται να βγάλετε τίποτα αντίθετα επιδεινώνεται την άσχημη κατάσταση στην έχετε φέρει την χώρα και τους πολίτες της.

Όσο παραμένετε άδικα και καταχρηστικά στην εξουσία κάνετε κακό.

Τρελάθηκαν όταν είδαν ότι το εγχείρημα των Παραιτηθείτε είχε επιτυχία και δεν ήταν τρεις και ο κούκος όπως ήλπιζαν και έτσι βγήκαν και πάλι τη  επόμενη ημέρα να ρίξουν καθεστωτική χολή στους χιλιάδες που διαδήλωσαν με επιχειρήματα και με την φωνή του Τσίπρα να ακούγεται από τα μεγάφωνα να κοροϊδεύει τον κόσμο με εκατοντάδες ψέματα για να τους εξαπατήσει και να τον ψηφίσουν.

Είναι σαφές ότι η απογοήτευση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα από την έκβαση του σχεδίου «παραιτηθείτε» δεν μπορεί να κρυφτεί και επειδή όπως πληροφορούμε ακολουθούν και άλλες πολλές διαδηλώσεις έφτασε η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου