Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ο λαοπλάνος Τσίπρας είπε πάμε για ρεκόρ φέτος στον τουρισμό



Κλείνοντας τα αυτιά του στις κραυγές των ξενοδόχων ο Τσίπρας είπε και πάλι τα δικά του αλλά πλέον ποιος τον πιστεύει.

Ίσως τελικά να έχει πρόβλημα αντίληψης και αυτό είναι μια σοβαρή πάθηση που χρειάζεται ιατρική υποστήριξη.

Ίσως πάλι  ζει στον δικό του κόσμο ο Τσίπρας που όλα είναι αριστερά και όμορφα καθεστωτικά και πηγαίνουν μόνο προς το συμφέρον του και αυτό δεν είναι πάθηση είναι έγκλημα κατά της χώρας και του λαού της.

Δεν βλέπει κανένα πρόβλημα με τον τουρισμό ο Τσίπρας όπως δήλωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου βλέπει κάποιο πρόβλημα μόνο στην Κω και τη Σάμο και δεν είναι βρε αδελφέ και η καταστροφή.

Αντίθετα με τις κραυγές των ξενοδόχων που δεν μάλλον δεν τις ακούει; Δεν θέλει να τις ακούσει; Δεν του λένε τι συμβαίνει; Ακούει ίσως επιλεκτικά ότι τον συμφέρει; Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο και η ζημιά που θα γίνει είναι τεράστια.

Ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζοντας προσπάθησε να πλανέψει και πάλι τον λαό λέγοντας ότι πάμε για ρεκόρ  όλων των εποχών φέτος στον τουρισμό, και ζήτησε  να σταματήσει η καταστροφολογία για την πορεία αυτού του τόσο σημαντικού για την οικονομία κλάδου.

Μάλιστα στα δύο αυτά νησιά η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, ετοιμάζει ειδική καμπάνια.

Είπε ακόμα ο κύριος Τσίπρας ότι θετικά στοιχεία είναι η δημιουργία των hot spots στα νησιά, κάτι που το ήθελαν και οι τουριστικοί φορείς για να είναι οι μετανάστες μακριά από τον τόπο διαμονής τους, καθώς και η υποψηφιότητα για νόμπελ των Ελλήνων των νησιών.

Τι να πεις; Ότι καταλαβαίνει ο καθένας που πιστεύουμε ότι δεν είναι όσα λέει ο Τσίπρας αλλά όσα δείχνε η πραγματικότητα




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου