Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Οικονόμου σε Τσίπρα: «Η μόνη χειραγώγηση στην Ελλάδα ήταν τα βοσκοτόπια και οι υπόγειες διαδρομές 3 εκατ. ευρώ»


 

Ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με όσα είπε αναφορικά με ότι συνέβη στην Αυστρία με τον Σεμπάστιαν Κουρτς και την Ελλάδα.

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να αναφέρεται στην Ελλάδα ως «μικρή». Υποτιμά την πατρίδα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να τη φέρει στα δικά του, μικρά πολιτικά μέτρα. Όσον αφορά στα περί «στημένων» δημοσκοπήσεων για να φρεσκάρει τη μνήμη του ας συμβουλευτεί τους «δημοσιογραφικούς» του βραχίονες και μετά τα εκλογικά αποτελέσματα» αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τονίζει ότι «το μόνο αντίστοιχο χειραγώγησης που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα είναι μια υπόθεση με βοσκοτόπια και υπόγειες διαδρομές ποσού 3 εκατομμυρίων ευρώ για το στήσιμο -εκτός και εντός εισαγωγικών- καναλιών και εφημερίδων» και προσθέτει σε υστερόγραφο «για να διευκολύνουμε τον κ. Τσίπρα επισυνάπτουμε πρωτοσέλιδα εφημερίδας».





Αμετανόητος ο Τσίπρας χαρακτήρισε και σήμερα την Ελλάδα "μικρή"

 


Ο Τσίπρας έχει ξεχάσει τα χρόνια διαφθοράς της κυβέρνησης του, με την προσπάθεια να ελέγξει Μ.Μ.Ε. και δικαιοσύνη. Ξεχνάει ότι έστηνε κατηγορίες για να καταστρέψει πολιτικούς αντιπάλους, ξεχνάει τις στημένες δημοσκοπήσεις που έφτιαχνε πριν τις εκλογές του 2019 και έχει το θράσος να συγκρίνει το σκάνδαλο διαφθοράς στην Αυστρία με την Ελλάδα και την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Συνεχίζοντας με θράσος ο απαξιωμένος από την Ελληνικό λαό Αλέξης Τσίπρας να αποκαλεί την Ελλάδα "μικρή" κάνει αντιπολίτευση.

Μέσα στα καραγκιοζιλίκια που είπε και δεν έχουν νόημα να αναφερθούν γιατί είναι φαιδρά λόγια του Τσίπρα, μας έκανε εντύπωση το παρακάτω που δείχνει το πώς βλέπει τελικά την Ελλάδα ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της χώρας :«Είναι η Ελλάδα μία “μικρή Αυστρία του Κουρτς;”. Το πιθανότερο είναι ότι η Αυστρία του Κουρτς είναι μία “μικρή Ελλάδα του Μητσοτάκη” και του πλέγματος διαφθοράς που έχει δημιουργήσει γύρω του».

Αμετανόητος, φαιδρός χωρίς ίχνος ηθικής και φιλότιμου!!!



Κακοποιοί έκλεψαν δύο τουρίστριες στο κέντρο της Αθήνας - VIDEO



Σε έναν από τους πλέον τουριστικούς δρόμους τις Αθήνας, την ώρα που κυκλοφορεί κόσμος, κακοποιοί κλέβουν τουρίστες.

Οι δύο κακοποιοί ψυχροί και άφοβοι, άφησαν δυο τουρίστριες κυριολεκτικά μόνο με τα ρούχα που φορούσαν, καθώς τους άρπαξαν όλες τις αποσκευές μέσα από το αυτοκίνητο, ατάραχοι.

Οι δυο τουρίστριες είχαν καταλύσει για μερικές ημέρες στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και μάλιστα είχαν νοικιάσει και αυτοκίνητο προκειμένου να δουν τα αξιοθέατα τις Αττικής.

Την ημέρα που ήταν να αποχωρήσουν από Αθήνα για Σαντορίνη και είχαν βγάλει εισιτήρια με το καράβι και για το αυτοκίνητο, προκειμένου να έχουν ευχέρεια κινήσεων στο κυκλαδίτικο νησί, οι διακοπές τους…καταστράφηκαν.

Μάλιστα, είχαν φορτώσει το σύνολο των αποσκευών τους στο αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει έξω από το ξενοδοχείο και βρίσκονταν στη ρεσεψιόν προκειμένου να πληρώσουν.

Την ώρα που πλήρωναν οι τουρίστριες οι κακοποιοί έσπαγαν το παράθυρο στο όχημα και στην κυριολεξία άρπαζαν όλες τις αποσκευές με αποτέλεσμα οι τουρίστριες να μείνουν μόνο με τα ρούχα που φορούσαν. Ευτυχώς για τις ίδιες είχαν μαζί τους τα πορτοφόλια τους με τα χρήματα και τις κάρτες τους όχι όμως τα διαβατήριά τους και τις ταυτότητες τους.

Δείτε το βίντεο του real.gr





Άδειασμα Αποστολάκη σε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ

 



Μετά το κάζο που έπαθε ο Βαγγέλης Αποστολάκης με την Συριζαίικη συμπεριφορά του, κάνοντας κακό μόνο στην εικόνα του ίδιου, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε για να αδειάσει τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Αποστάσεις και «άδειασμα» στον ΣΥΡΙΖΑ από τον πρώην υπουργό Άμυνα Βαγγέλη Αποστολάκη και κατά δήλωση του κ. Τσίπρα στενό συνεργάτης του, ο οποίος σε συνέντευξη του τάσσεται υπέρ της ελληνογαλλικής συμφωνίας.

Ο κ. Αποστολάκης μιλώντας στη Βραδυνή της Κυριακής επισημαίνει ότι ο συνδυασμός των φρεγατών με τα αεροσκάφη Rafale είναι ιδανικός και θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα στον έλεγχο της περιοχής και τις επιχειρήσεις.

«Η επιλογή είναι η καλύτερη δυνατή. Το πλοίο είναι εξαιρετικό και αυτό είχε επιλέγει και από εμάς» σημειώνει τονίζοντας πως «το Πολεμικό Ναυτικό μπαίνει σε μία νέα εποχή στον τομέα των αεροναυτικών επιχειρήσεων».



Νέα απάτη με sms

 



Με μια νέα μέθοδο επιχειρούν να εξαπατήσουν τους πολίτες κακοποιοί, που δρουν μέσω αποστολής SMS στα κινητά, για να αντλήσουν τα δεδομένα του χρήστη.

Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα ενημερώνει τον χρήστη ότι δήθεν μπαίνει σε καραντίνα, καλώντας τον παράλληλα να ακολουθήσει ένα σύνδεσμο (link) ώστε να του υποκλέψει προσωπικά δεδομένα.

Εφόσον λοιπόν κάποιος κάνει το λάθος και πατήσει το link, παραχωρεί πρόσβαση σε ευαίσθητα προσωπικά του δεδομένα,  όπως κωδικούς πρόσβασης, λ.χ. σε υπηρεσίες ηλεκτρονικής τράπεζας (web banking).

«Έχετε σταλεί σε καραντίνα για 10 ημέρες», γράφει το μήνυμα και θέλει μεγάλη προσοχή.





Αυστραλία: Απήγαγαν 14χρονη για ένα μήνα, τη βίαζαν την έκαιγαν και της έδιναν ναρκωτικά

 


Μία 14χρονη κοπέλα στην Αυστραλία έπεσε θύμα απαγωγής και ομηρείας για ένα ολόκληρο μήνα. Το παιδί φέρεται επίσης να έπεσε θύμα βιασμού, να βασανίστηκε με φλόγιστρο και να του έκαναν ενέσεις ηρωΐνης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, η ανήλικη γνώρισε την 24χρονη, Elham Naaman, σε ένα πάρτι στο βορειοδυτικό Σίδνεϊ, όπου και έγιναν φίλες στα social media. Οι δύο κοπέλες, όπως αναφέρουν οι Αρχές, αποφάσισαν να συναντηθούν ξανά στις 5 Ιουνίου του 2021 σε ένα ξενοδοχείο.


Σύμφωνα με την Daily Telegraph, το 14χρονο κορίτσι, λίγες στιγμές μετά την επιβίβασή του στο αυτοκίνητο που θα το πήγαινε στο ξενοδοχείο, φέρεται να βιάστηκε από έναν άγνωστο άντρα που βρισκόταν στο όχημα.

Οι φρικτές επιθέσεις συνεχίστηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στο οποίο την οδήγησαν. Το παιδί κρατήθηκε όμηρος στο ξενοδοχείο και σε άλλες τοποθεσίες για όλο τον επόμενο μήνα, έως τις 6 Ιουλίου.

Η 14χρονη, αυτό τον ένα μήνα, σύμφωνα με την αστυνομία, βιάστηκε, κακοποιήθηκε βάναυσα και υπεβλήθη σε υποχρεωτική χρήση ναρκωτικών και εκφοβισμό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, της έκαναν ενέσεις με ηρωίνη, παρά τη θέλησή της, ενώ την έκαψαν με ένα φλόγιστρο.

Η 24χρονη Elham Naaman συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στο βορειοδυτικό Σίδνεϊ, ενώ η αστυνομία αναμένεται να θέσει άλλα τρία άτομα υπό κράτηση.



Φαιδρός Τσίπρας απαξίωσε την χώρα αναφέροντας την «Ελλαδίτσα» υπέρ της Τουρκίας

 


Συμφωνούμε όλοι, ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας απαξιωμένος, ανεύθυνος, πολιτικός απατεώνας.

Ότι θα έφτανε όμως στο σημείο να απαξιώσει την χώρα, που τον εξέλεξε πρωθυπουργό και ας την εξαπάτησε, αυτό ξεπερνάει και όσους έλεγαν, έλα μωρέ είναι υπερβολικά όσα αναφέρονται για αυτόν, δεν μπορεί να είναι τόσο ανήθικος.

Κάθε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα τον τελευταίο καιρό, οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ στο 3% εκεί που ανήκει δηλαδή. Όσο παραμένει αρχηγός, το κόμμα δεν έχει σταθερή πορεία, καθώς αλλάζει συνέχεια τακτική και επιχειρηματολογία.

Η αντιπολιτευτική κατρακύλα του Αλέξη Τσίπρα φάνηκε έντονα προχθές στην βουλή, όταν ακούσαμε όλοι πρώην πρωθυπουργό, και σήμερα αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναφέρει την χώρα του «Ελλαδίτσα», περιγράφοντας ουσιαστικά την Τουρκία σαν μια ισχυρή χώρα που μπορεί καταπιεί ανά πάσα στιγμή την Ελλάδα. 

Δεν μπορεί ένας τέως πρωθυπουργός της χώρας να περιγράφει με τέτοιο απαξιωτικό τρόπο τη χώρα του και να κάνει τους πολίτες της να αισθάνονται μειονεκτικά απέναντι στην Τουρκία, για να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Φυσικά και δεν ισχύει η αθλιότητα που είπε, αλλά είναι τόσο αμόρφωτος ο Τσίπρας που δεν γνωρίζει την ιστορία της Ελλάδας, γιατί εάν την γνώριζε τέτοια αθλιότητα ο φαιδρός δεν θα την ξεστόμιζε.

Αυτό δείχνει ότι αυτός ο επικίνδυνος και ανεύθυνος τύπος, δεν έχει λογική, δεν καταλαβαίνει τι λέει και τι κάνει, πρέπει να απομακρυνθεί από την πολιτική ζωή της χώρας γενικότερα και όχι μόνο από αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος σε αποστροφή του λόγου του Τσίπρα, ότι η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα, φανερά εκνευρισμένος σημείωσε ότι «η Ελλάδα είναι μικρή μόνο αν εσείς τη βλέπετε έτσι. […] Ξέρουμε πού πατάμε, ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε τη χώρα, δεν θα τη φέρουμε στο δικό σας μικρό μέγεθος».

Συχνά λέγεται πως η «πολιτική» απαξιώνεται στα μάτια των πολιτών, και ο Τσίπρας βοηθάει πολύ σε αυτή την απαξίωση, γιατί είναι εθνικά επικίνδυνος.




Όταν κάνεις αντιφασιστικό συλλαλητήριο δεν επιμένεις φασιστικά να ταλαιπωρείς πολίτες

 


Όταν κάνεις αντιφασιστικό συλλαλητήριο, δεν επιμένεις φασιστικά να ταλαιπωρείς, οδηγούς και πολίτες πιάνοντας όλο τον δρόμο όταν μπορείς εύκολα να διαδηλώσεις σε ένα κομμάτι του δρόμου.

Ένταση σημειώθηκε στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που ολοκληρώθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου στην Ομόνοια.

Η ένταση προκλήθηκε, όταν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησαν από τους διαδηλωτές να περιοριστούν σε μία λωρίδα του δρόμου για να μην ταλαιπωρούνται οι οδηγοί των οχημάτων που θέλουν να περάσουν. 

Όμως εκείνοι φασιστικά αρνήθηκαν και ήθελαν να ταλαιπωρήσουν κόσμο, έτσι προς στιγμήν προκλήθηκε ένταση, με τους αστυνομικούς να απαντούν με δακρυγόνα. Τελικά οι διαδηλωτές και αφού πιέστηκαν έκαναν το σωστό, διαδήλωσαν στην μία πλευρά του δρόμου για να μην ταλαιπωρούν τον κόσμο.










Τρεις ανήλικοι στην συμμορία που ευθύνεται για 26 ληστείες και 13 κλοπές

 


Συνελήφθησαν στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας Αχαρνών, πρωινές ώρες της 5-10-2021, στο πλαίσιο επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και της Ο.Π.Κ.Ε., πέντε 5 ημεδαποί (εκ των οποίων τρεις ανήλικοι) ως μέλη συμμορίας που διέπραττε συστηματικά ληστείες και κλοπές. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται και έτερο μέλος.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, τα μέλη της συμμορίας δραστηριοποιούντο κατά το τελευταίο δεκάμηνο και διέπρατταν ληστείες και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή των Αχαρνών, σε βάρος οδηγών ταξί καθώς και άλλων διερχομένων οδηγών, ανηλίκων και ηλικιωμένων πεζών και διανομέων καταστημάτων εστίασης.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται εμπλεκόμενοι σε 26 περιπτώσεις ληστειών και 13 περιπτώσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα, για την εξακρίβωση του εύρους της εγκληματικής δράσης της συμμορίας, συνεχίζεται.



Παραιτήθηκε ο αυστριακός καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς

 


Ως συνέπεια των εισαγγελικών ερευνών εναντίον του ο καγκελάριος της  Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς υπέβαλε την παραίτησή του. 

Σε δηλώσεις του προς τον τύπο το Σάββατο το βράδυ ο 35χρονος πολιτικός ανακοίνωσε ότι προτείνει ως νέο καγκελάριο τον νυν υπουργό Εξωτερικών, Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ. Ο κ. Κουρτς σκοπεύει να αναλάβει το αξίωμα του προέδρου της ΚΟ του Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος (ÖVP) στη βουλή. 

Την παραίτηση του είχαν θέσει ως προϋπόθεση οι Πράσινοι για να παραμείνουν στην κυβέρνηση. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπερψήφιζαν την Τρίτη στη βουλή την πρόταση μομφής της αντιπολίτευσης κατά του κ. Κουρτς.

Η εισαγγελία δηλώνει ότι διαθέτει στοιχεία που τεκμηριώνουν ότι μεταξύ του 2016 και του 2018 στενοί συνεργάτες του κ. Κουρτς συνέβαλαν, ώστε να  χρησιμοποιηθούν πόροι του υπουργείου Οικονομικών «αποκλειστικά για το παραταξιακό πολιτικό συμφέρον.» Επικεφαλής του υπουργείου Οικονομικών εκείνο το διάστημα ήταν κομματικός φίλος του Σεμπάστιαν Κουρτς, ενώ ο ίδιος ήταν υπουργός Εξωτερικών. 

Τα χρήματα διατέθηκαν, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν χειραγωγημένες δημοσκοπήσεις και εγκωμιαστικά για τον κ. Κουρτς άρθρα στον τύπο με αντάλλαγμα την αγορά διαφημιστικού χώρου. Το συνολικό ποσόν φαίνεται να ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ. 

Οι εισαγγελικές αρχές κατηγορούν τον απερχόμενο καγκελάριο και τους άλλους εμπλεκόμενους για απιστία και δωροληψία. Ο Σεμπάστιαν Κουρτς απορρίπτει όλες τις κατηγορίες.



Fake news από Φίλη και Αρβανίτη κατά του Λιμενικού που προστατεύει σύνορα


 

Θρασύτατοι και προκλητικοί στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ίχνος ντροπής.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλουν στελέχη του λιμενικού επειδή κάνουν την δουλειά τους και δεν τους έχουν πάρει ακόμα με τις πέτρες στην Ευρωπαική Ένωση.

Με λίγα λόγια επειδή έχουν σταματήσει οι μπίζνες με τους λαθρομετανάστες που δεν μπαίνουν εύκολα στην Ελλάδα, και επειδή κάποιοι σύντροφοι χάνουν πολλά λεφτά, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στήνουν fake news για να πλήξουν τα σώματα ασφαλείας που κάνουν την δουλειά τους.

Με λίγα λόγια βάλουν κατά της χώρας τους, επειδή έχει σταματήσει η κονόμα, και κάνουν το χατήρι της Τουρκίας ενισχύοντας την προπαγάνδα τους.

Μετά τον ακροαριστερό Νίκο Φίλη που χαρακτήρισε εγκληματικές τις ενέργειες του Λιμενικού στο Αιγαίο, ζητώντας την παρέμβαση της δικαιοσύνης, ήρθε η ώρα του Κώστα Αρβανίτη να επιτεθεί και αυτός στο Λιμενικό.

Η κατάπτυστη δήλωση fake news του Κώστα Αρβανίτη"εικόνες με στελέχη ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας να διενεργούν πράξεις που ταιριάζουν σε πειρατές".

 

 

Η δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει ίχνος ηθικής και ντροπής:

Οι νέες αποκαλύψεις δέκα κορυφαίων ευρωπαϊκών δημοσιογραφικών οργανισμών που φέρνουν στο φως εικόνες από πρακτικές εκτός διεθνούς (αλλά και εσωτερικού) δικαίου δημιουργούν για μια ακόμη φορά την ανάγκη για καθαρές απαντήσεις.

Οι ανατριχιαστικές αυτές εικόνες με στελέχη ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας να διενεργούν πράξεις που ταιριάζουν σε πειρατές δημιουργούν μείζον ζήτημα.

Το ζήτημα δεν αφορά μόνο κάποια πολιτική αντιδικία, αλλά και την Δικαιοσύνη, η παρέμβαση της οποίας επιβάλλεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαπράττονται συγκεκριμένα αδικήματα, όπως π.χ. της αρπαγής.

Οι επικίνδυνες πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη εκθέτουν τη χώρα μας διεθνώς και πλήττουν την αξιοπιστία της. Ποιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη των πράξεων που απομακρύνουν την Ελλάδα από τη διεθνή νομιμότητα; Με ποιες πλάτες ο κύριος Μηταράκης επιμένει να αψηφά κατηγορίες και αποκαλύψεις κάθε φορά;

Οι Ευρωβουλευτές της Αριστεράς στην Επιτροπή LIBE θα ζητήσουμε εντός της ημέρας να έρθει το θέμα επειγόντως προς συζήτηση στην επόμενη ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για να δοθούν απαντήσεις.

Απαντήσεις που οφείλουν να δώσουν στους πολίτες της Ελλάδας και της Υπόλοιπης Ευρώπης, αλλά και στον ΟΗΕ τόσο η Ελληνική Κυβέρνηση όσο και η ηγεσία της ΕΕ.

 




ΣΥΡΙΖΑ το μοναδικό κόμμα παγκοσμίως που στηρίζει κακοποιούς χωρίς να τρέχει τίποτα



Ανεξαρτήτως πολιτικών θέσεων ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να είναι το μοναδικό κόμμα παγκοσμίως που στηρίζει συνέχεια κλέφτες, δολοφόνους, τρομοκράτες και βαρυποινίτες χωρίς να τρέχει τίποτα.

Νέα αθλιότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ με εκπρόσωπο τον Σπίρτζη που έβγαλε μια γενικόλογη ανακοίνωση για να κάνει τι; Αντιπολίτευση λέγοντας ότι πυροβολήθηκε ένας άνθρωπος, χωρίς να κάνει καμία αναφορά ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος, τι είχε κάνει, πήγε να σκοτώσει αστυνομικό, έκλεψε ένα αμάξι από μία μητέρα που πήγαινε το παιδί της στο σχολείο; κτλπ.

Καμία αναφορά σε τραυματισμένο αστυνομικό που έκανε την δουλειά του και απέτρεψε τον έγκλημα. Καμία αναφορά για την αποτελεσματικότητα των αστυνομικών να βρουν και να συλλάβουν τον επικίνδυνο κακοποιό.

Γενικολογίες από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, που άλλαξε μέχρι και τον ποινικό κώδικα για να προστατέψει κακοποιούς από μεγάλες ποινές.

Η γενικόλογη να είχαμε να λέγαμε ανακοίνωση του Σπίρτζη :

«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου», αναφέρει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, σχολιάζοντας «το νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στον Άρειο Πάγο», όπως λέει αυτός γιατί δεν ήταν δίπλα στο Άρειο Πάγο, απλά ήθελε να πληροφορήσει.

«Την ώρα που χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη (και ενώ ακόμη περιμένουμε απάντηση για την ενεργοποίηση πληροφοριοδοτών της ΕΥΠ ενόψει ΔΕΘ), η ανεξέλεγκτη δράση των συμμοριών συνεχίζεται», αναφέρει ο κ. Σπίρτζης που το κόμμα του είχε αλλάξει και τον ποινικό κώδικα σε όφελος των συμμοριών και των κακοποιών, και προσθέτει: Αυτή τη φορά τα όπλα βγήκαν στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στον 'Αρειο Πάγο (!) με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 52χρονου. Δύο ημέρες πριν, σημειώθηκαν πυροβολισμοί στο Πασαλιμάνι, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, σε ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Τέσσερις ημέρες πριν, έγινε συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από μπαρ στο Περιστέρι».

Γενικεύοντας ο Σπίρτζης χωρίς να ντρέπεται που γελοιοποιείται υποστηρίζει ότι «Η σχετική λίστα στα δύο χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία είναι μακρά. Τα όπλα βγαίνουν με ευκολία στις πλατείες και τους δρόμους της χώρας αφού κάτι τέτοιο το επιτρέπει η πλήρης αποδιοργάνωση της αστυνομίας στον τομέα της καταπολέμησης του εγκλήματος, της προάσπισης της ασφάλειας των πολιτών και της προστασίας της κοινωνικής ειρήνης.

Καταλήγοντας στρέφει τα πυρά του κατά του νέου υπουργού Προστασίας του Πολίτη αναφέροντας: «Αν οι πολίτες δεν είναι και δεν αισθάνονται ασφαλείς, δεν υπάρχει ούτε ελευθερία ούτε ευημερία', δήλωσε πρόσφατα ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Να τον ενημερώσουμε ότι οι Έλληνες πολίτες δεν είναι και δεν αισθάνονται ασφαλείς με την κυβέρνηση Μητσοτάκη…Οι υπουργοί αλλάζουν, η πολιτική Μητσοτάκη του τρόμου, του φόβου και της ανασφάλειας του πολίτη μένει σταθερή»

Να ενημερώσουμε και εμείς τον Σπίρτζη ότι όσο βγάλει τέτοιες ανακοινώσεις προκαλεί, κάνει περισσότερο κακό στο κόμμα του, και ξεφτιλίζεται περισσότερο.