Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Νέα ακροαριστερή χυδαιότητα από τον φασίστα Πολάκη στην Βουλή

 


Κάθε μέρα και μία ακροαριστερή χυδαιότητα από τον φασίστα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη.

Το νέο ακροαριστερό χτύπημα από τον γνωστό φασίστα έγινε στην συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που συνεδριάζει για την υπόθεση των παρακολουθήσεων με τους βουλευτές της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης να συγκρούονται επι διαδικαστικών ζητημάτων.

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου από τον Παύλο Πολάκη οποίος εξαπέλυσε χυδαία επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλο.

Ο ακροαριστερός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλημένος από το περιεχόμενο της τοποθέτησης του κ. Μαρκόπουλου άρχισε να φωνάζει «βούλωσε το ηλίθιε». Απο την πλευρά του ο κ. Μαρκόπουλος απάντησε πως η συμπεριφορά του Π. Πολάκη αποτελεί «πολιτική αλητεία και γελοιότητα» και πως «δεν σε φοβάμαι».

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες οι βουλευτές της πλειοψηφίας ζήτησαν την αποβολή του κ. Πολάκη από την αίθουσα ωστόσο το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση του προέδρου της επιτροπής Θανάση Μπούρα.



Αεροπλάνο έπεσε πάνω σε πυλώνα ηλεκτρικού ρεύματος στις ΗΠΑ


 


Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Μέριλαντ των ΗΠΑ στο αεροπλάνο επέβαιναν δύο άτομα και συγκρούστηκε με πυλώνα του ηλεκτρικού ρεύματος μένοντας να κρέμεται σε ύψος περίπου 30 μέτρων από το έδαφος.

Εξαιτίας της σύγκρουσης, 85.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς ρεύμα για αρκετή ώρα και μέχρι την διάσωση των επιβαινόντων στο αεροπλάνο.

«Ένα μονοκινητήριο Mooney M20J συνετρίβη σε καλώδια κοντά στο Αεροδρόμιο της Κομητείας Μοντγκόμερι στο Γκάιτερσμπουργκ του Μάντσεστερ, γύρω στις 5:40 μ.μ. τοπική ώρα σήμερα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι διασώστες κατάφεραν να απομακρύνουν από το αεροσκάφος με ασφάλεια τόσο τον πιλότο, όσο και τον συνεπιβάτη του.

Η αστυνομία του Μέριλαντ ανακοίνωσε σε δελτίο τύπου ότι ο πιλότος ταυτοποιήθηκε ως ο 65χρονος Πάτρικ Μέρκλ, από την Ουάσιγκτον, DC. Ο επιβάτης ήταν ο 66χρονος Τζέι Γουίλιαμς από τη Λουιζιάνα.

Οι δύο επιβαίνοντες ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια σχεδόν επτά ώρες μετά τη συντριβή και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για σοβαρούς τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων των ορθοπεδικών τραυμάτων από τη συντριβή και την υποθερμία.







Συνελήφθη ο πατέρας για την φωτιά στον Κολωνό - Χαροπαλεύει ο 5χρονος



Στη σύλληψη του πατέρα της οικογένειας, το σπίτι της οποίας τυλίχθηκε στις φλόγες στον Κολωνό το βράδυ της Κυριακής τραυματίζοντας σοβαρά ένα 5χρονο παιδί, προχώρησαν οι Αρχές.

Ο πατέρας του παιδιού κλήθηκε ξανά για κατάθεση σήμερα το πρωί της Δευτέρας, για να δώσει νέες εξηγήσεις για τα αίτια κάτω από τα οποία ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα του Κολωνού αλλά δεν έπεισε και συνελήφθη.

Ο πατέρας του 5χρονου φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και αρχικά είπε στους πυροσβέστες ότι ήταν στην είσοδο του κτηρίου για να ξεκουραστεί από την εργασία στις ελιές αλλά στη συνέχεια τους είπε ότι ήταν στο διαμέρισμα και έβγαλε τα παιδιά ο ίδιος.

Η εκτίμηση της πυροσβεστικής είναι πως ο 7χρονος ίσως, παίζοντας με τον αναπτήρα, να ξεκίνησε μια μικρής έκτασης φωτιά σε διάδρομο του σπιτιού και ο καπνός γέμισε πολύ γρήγορα το χώρο, με αποτέλεσμα ο 5χρονος να εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα.

Διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το 5χρονο παιδί.

Το αγόρι ηλικίας 5 ετών παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αττικόν, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα άλλα δύο αγόρια ηλικίας 8 και 12 ετών μεταφέρθηκαν κι αυτά προληπτικά στο νοσοκομείο.






Η στιγμή που ημιφορτηγό πέφτει πάνω σε δικυκλιστή

 


Βίντεο που κάνει τον κύκλο του διαδικτύου καταγράφει τι ακριβώς έπαθε ένας δικυκλιστής που, ενώ ήταν σταματημένος σε φανάρι, και ξαφνικά έπεσε επάνω του ημιφορτηγάκι, το οποίο είχε προηγουμένως συγκρουστεί με κλεμμένο όχημα.

Το δυστύχημα οδήγησε στον θάνατο ενός ανθρώπου, σημειώθηκε στις 14 Νοεμβρίου στο Μαλιμπού, στην πολυσύχναστη λεωφόρο Pacific Coast στην κάθετη οδό Canan Dune. 

Παρότι η λεωφόρος έχει αρκετή κίνηση, ένα μαύρο SUV που έρχεται από την οδό Canan Dune με μεγάλη ταχύτητα επιχειρεί να περάσει μέσα από τα αυτοκίνητα και συγκρούεται με ένα γκρίζο ημιφορτηγό, το οποίο κατόπιν πέφτει με ορμή πάνω στον δικυκλιστή.


Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας επιβίωσε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως και ο οδηγός του γκρίζου ημιφορτηγού. 

Το μοναδικό θύμα του δυστυχήματος, είναι ο κλέφτης και οδηγός του μαύρου SUV.



Προφυλακίστηκε ο 26χρονος Αλβανός για τον θάνατο της 21χρονης

 



Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 26χρονος που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την νεαρή φοιτήτρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα ξημέρωματα της περασμένης Τρίτης.

Μετά την εξέλιξη με τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας από τα Χανιά, η δίωξη που του είχε ασκηθεί διαφοροποιήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο και πλέον διώκεται για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης με αποτέλεσμα τον θάνατο και προβλέπεται ποινή κάθειρξης έως 15 έτη, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια (πλημμελήματα). 

Επιπλέον, στον 26χρονο επιδόθηκε απόφαση για απέλαση από την χώρα μετά την δίκη, καθώς διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα σε αυτή χωρίς άδεια παραμονής και για αυτό κρατείται από την περασμένη Πέμπτη. Σ

Η 19χρονη συνοδηγός του οχήματος που αντιμετωπίζει το κακούργημα της συνέργειας σε επικίνδυνη οδήγηση και της συνέργειας σε εγκατάλειψη τροχαίου (πλημμέλημα), αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.



Εκκενώθηκε κατάληψη μετά από 7 χρόνια στη Θεσσαλονίκη την οποία προστάτευε ο ΣΥΡΙΖΑ

 



Ακόμη έναν υπό κατάληψη χώρο εκκένωσε στις 6 το πρωί της Δευτέρας η Ελληνική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. 

Πρόκειται για το τριώροφο κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φιλίππου και Σιατίστης στο κέντρο της πόλης, είχε καταληφθεί επί ΣΥΡΙΖΑ και τελούσε επί την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Από το 2015 αποτελούσε την έδρα μιας ομάδας αντιεξουσιαστών, η οποία ήταν γνωστή με τη φράση “mundo nuevo“, στα ελληνικά “νέος κόσμος”.

Κατά την έφοδο των αστυνομικών στο κτίριο εντοπίστηκαν 4 ακροαριστεροί, και συνελήφθησαν. Την αστυνομική επιχείρηση επιτηρούσε δικαστικός λειτουργός.

Οι αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση αντικειμένων που βρέθηκαν στο εσωτερικό του κτιρίου και αναμένονται ανακοινώσεις μετά το τέλος της επιχείρησης.

Το συγκεκριμένο κτίριο ανήκει στον Δήμο Θέρμης. Τελεί υπό κατάληψη από τον Νοέμβριο του 2015. Τότε μια ομάδα αντιεξουσιαστών από την συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό «Μαύρο & Κόκκινο» αποφάσισε να προχωρήσει σε κατάληψη του χώρου που είχε αφεθεί στην τύχη του έναν χρόνο νωρίτερα και πήρε θάρρος να το κάνει αφού κυβέρνηση ήταν ένα ακροαριστερό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκυβερνούσε με ένα ακροδεξιό τους ΑΝΕΛ.

Το κτίριο λειτουργούσε από το 2000 ως Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων και Ξενώνας Αστέγων, αλλά μετά από 14 χρόνια λειτουργίας, έκλεισε με εισαγγελική εντολή τον Δεκέμβριο του 2014, καθώς είχαν συσσωρευθεί απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος και νερού.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media δημοσιοποίησε τον τερματισμό ακόμα μιας πολύχρονης κατάληψης δημοσίου κτιρίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα ο υπουργός έγραψε:

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Άλλη μία κατάληψη απελευθερώθηκε, άλλος ένας χώρος αποδόθηκε στην κοινωνία σήμερα μετά από καλά οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ.

Πρόκειται για κτίριο του Δήμου Θέρμης στην Θεσσαλονίκη που τελούσε υπό κατάληψη επί επτά έτη. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για την ασφάλεια των πολιτών!»



Μόνο ένας ψυχοπαθής θα έλεγε αυτό που είπε ο Σπίρτζης για όσα συμβαίνουν στην Κιβωτό

 



Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό ότι δεν έχουν ίχνος ηθικής και δεν διαθέτουν ούτε λίγη σοβαρότητα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γελοιοποιούνται περισσότερο στην κοινωνία που εξοργίζεται και δεν τους παρακολουθεί.

Όποιος ψυχίατρος ακούσει το νέο αφήγημα του Χρήστου Σπίρτζη θα τον συμβούλευε να αρχίσει τις θεραπείες μήπως γίνει καλά, αλλά τι να περιμένεις απο κάποιον που έχει στο γραφείο του τον παιδεραστή, παιδοβιαστή, σφαγέα, δολοφόνο Άρη Βελουχιώτη

Ο φαιδρός Χρήστος Σπίρτζης στηριζόμενος σε ένα δημοσίευμα κατευθυνόμενο όπως τόσα άλλα στημένα του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν να εκθέσουν την κυβέρνηση και την χώρα, υποστηρίζει πως η κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη γνώριζε για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και το κρατούσε… μυστικό προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως «αντιπερισπασμό» για το θέμα των παρακολουθήσεων. 

Αυτό σκέφτηκε να πει το διαταραγμένο μυαλό του Χρήστου Σπίρτζη, θεωρώντας ότι θα κάνει καλό στην εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προβλημάτισε περισσότερο τον κόσμο που τους ακούει να λένε ότι ηλιθιότητα τους κατεβαίνει στο κεφάλι, γιατί δεν έχουν ούτε ηθική ούτε μέτρο

Με λίγα λόγια αυτός ο φαιδρός και ανήθικος Χρήστος Σπίρτζης χωρίς ίχνος ευαισθησίας σε τόσο σοβαρό θέμα, κάνει λόγο για παιδιά που επί σειρά μηνών έμειναν ανυπεράσπιστα προκειμένου να χρησιμοποιηθεί η υπόθεση αυτή για να καλύψει άλλα ζητήματα.

Η φαιδρότητα του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Χρήστου Σπίρτζη ανάγκασε την ΕΛ.ΑΣ. να απαντήσει και να δώσει τέλος στο αφήγημα του τσίρκου της αντιπολίτευσης.

Τι απάντησε η ΕΛΑΣ. Ότι: «Την 3 Σεπτεμβρίου 2022, διαβιβάσθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ώστε να διερευνηθούν καταγγελίες που είχαν υποβληθεί στον Συνήγορο του Πολίτη.

Στο πλαίσιο αυτό, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, προέβη στις απαραίτητες προανακριτικές πράξεις προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι μάρτυρες ώστε να προσέλθουν για κατάθεση και το προανακριτικό υλικό, υποβλήθηκε την 18 Νοέμβριου 2022, στην παραγγέλουσα Αρχή.

Συνεπώς σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας, το οποίο αναφέρεται στον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»