Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Ξεφτιλίστηκε και πάλι ο ξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος και γελάνε οι Financial Times

 


Δεν είναι η πρώτη φορά που ξεφτιλίζεται ο ξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος Τσίπρας, όπως δεν είναι η πρώτη φορά που γελάει ο κόσμος μαζί του, όπως κάνει και με τον απαξιωμένο Αλέξη Τσίπρα.

Την αντίδραση όλων των σοβαρών αθρώπων στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ, προκάλεσε το σχόλιο του βουλευτή και τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Τσίπρα σχετικά με δημοσίευμα των Financial Times το οποίο χαρακτήρισε χωρίς ίχνος ντροπής και ηθικης ως προϊόν... πληρωμής και γελάνε στους Financial Times με την κακομοιριά και την αθλιότητα των φαιδρών του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, στο τέλος της συνέντευξης του Γιώργου Τσίπρα μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» στην ΕΡΤ, ο υπουργός Ανάπτυξης επικαλέστηκε διθυραμβικό δημοσίευμα για την Ελλάδα από τους Financial Times, με τον φαιδρό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει ότι ο αρθρογράφος «είτε παίρνει ναρκωτικά είτε πληρώθηκε».

Δέν είναι η πρώτη φορά που δείχνει πόσο φαιδρός είναι ο Γιώργος Τσίπρας, που έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις άθλιες ακροαριστερές τοποθετήσεις του.

Ο ακριβής διάλογος είχε ως εξής:

Α. Γεωργιάδης: Οι Financial Times μας έβαλαν στα 7 θαύματα του πλανήτη, ξέρετε εσείς καλύτερα από τους FT;

Γ. Τσίπρας: Πόσα πήρε;

Α. Γεωργιάδης: Μη φύγετε από δω (σ.σ. προς τους δημοσιογράφους), είπε κάτι σοβαρό, μην το κόψετε. Λέει ότι η κυβέρνηση πλήρωσε τους Financial Times για να γράψουν το άρθρο; Αυτό είπατε;

Γ. Τσίπρας: Το ‘χετε διαβάσει; Ο άνθρωπος ή παίρνει ναρκωτικά ή είναι πληρωμένος.

A. Γεωργιάδης: Ένα λεπτό, αυτό είναι διεθνές θέμα τώρα.

Γ. Τσίπρας: Το ‘χετε διαβάσει; Συμφωνείτε; Έχουμε αποπληθωρισμό στην Ελλάδα;

Α. Γεωργιάδης: Άρα η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνω ερώτηση αύριο τους FT, είναι ότι πληρώθηκαν;

Γ. Τσίπρας: Συμφωνείς με το άρθρο;

Α. Γεωργιάδης: Συμφωνώ προφανώς. Πληρώθηκαν;

Γ. Τσίπρας: Λέει μέσα ότι έχουμε αποπληθωρισμό και έχουμε 12% πληθωρισμό, τι να συζητάμε;

Α. Γεωργιάδης: Πληρώθηκαν; Πληρώθηκαν; Είπατε «τα πήρε»;

Γ. Τσίπρας: Ή ναρκωτικά παίρνει ή τα πήρε.

Α. Γεωργιάδης: Α, μπράβο. Αύριο θα κάνω εγώ επιστολή στους FT να ρωτήσω αν έχουν κάνει τεστ ναρκωτικών στο δημοσιογράφο ή αν τα πήρε.

Το βίντεο με την νέα ξεφτίλα Γιώργου Τσίπρα :





Μηταράκης: Η αστυνομία γνωρίζει ποιες ΜΚΟ λειτουργούν ως διακινητές και είναι θέμα χρόνου

 


Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, αποκάλυψε πως ΜΚΟ που δραστηροποιούνται στην Ελλάδα, βρίσκονται ήδη στο «στόχαστρο» εισαγγελικών Αρχών και είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν συλλήψεις και αποκαλύψεις.

Μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, επεσήμανε πως όλοι οι Ευρωπαίοι έχουν αντιληφθεί πως η Τουρκία δεν τηρεί τις υποχρεώσεις της όσον αφορά στο Μεταναστευτικό. Όπως είπε ο κ. Μηταράκης, «οι λαθροδιακινητές προσπαθούν να φέρουν δυστυχισμένους ανθρώπους στην Ευρώπη. Το 2021, 9 φορές περισσότεροι έφτασαν από την Ιταλία στην Τουρκία, παρά στην Ελλάδα. Είναι προφανές πως υπάρχουν κυκλώματα, είναι τεράστια τα ποσά που διακινούνται».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στα ναυάγια σε Λέσβο και Κύθηρα, σημείωσε πως ειδικά για αυτό της Λέσβου, «μάθαμε πως τουρκικές βάρκες συνόδευσαν τις βάρκες των μεταναστών μέχρι τα ελληνικά ύδατα, ώστε να τις προστατεύσουν από τους κυματισμούς. Είναι δεδομένο πως θα υπάρχουν ατυχήματα. Είναι υποχρεωμένη η Τουρκία να σταματήσει τις παράνομες αναχωρήσεις με βάση την Κοινή Δήλωση του 2016».

Για τον ρόλο της Τουρκίας στο Μεταναστευτικό: «Υπάρχουν κατά καιρούς κάποιες επαφές με την Τουρκία. Η επικοινωνία με την Τουρκία έχει διαταραχθεί σε σχέση με το παρελθόν. Εμείς πλέον απαντάμε πολύ συγκεκριμένα, διεθνοποιούμε το ζήτημα. Εμείς απαντάμε συγκεκριμένα με αιτιάσεις της Τουρκίας. Όλοι οι Ευρωπαίοι πια αντιλαμβάνονται ότι η Τουρκία δεν τηρεί τις υποχρεώσεις της. Δεν δικαιολογείται η προσπάθεια να φύγουν από την Τουρκία και να έρθουν στην Ευρώπη».

Για τον βρώμικο ρόλο των ΜΚΟ: «Επιβεβαιώνονται οι υποψίες που είχαμε ότι πιθανόν κάποιες ΜΚΟ να χρηματοδοτούνται εξ Ανατολών. Οι ΜΚΟ που ενεργοποιούνται στην παράνομη μετανάστευση, αντιγράφουν τουρκική προπαγάνδα. Καθημερινά η αστυνομία παρακολουθεί και γνωρίζει ποιες είναι οι ΜΚΟ που έχουν λειτουργήσει ως διακινητές».

«Υπάρχει μια διπλή εικόνα. Υπάρχει μια πίεση στα σύνορα, ωστόσο είναι μειωμένες οι ροές. Την ημέρα που έκανα το tweet μετά το ναυάγιο στη Λεσβο, υπήρχε προσπάθεια να σπρώξει η Τουρκία βάρκες με μετανάστες προς την Ελλάδα. Στο Υπουργείο μας ανησυχούμε κάθε μέρα. Υπάρχουν 90% μειωμένες αφίξεις σε σχέση με το 2019. Περισσότεροι έχουν φύγει από όσους έχουν έρθει. Υπάρχει μια πίεση στα σύνορα, ωστόσο υπάρχει μεγάλη αποσυμφόρηση στο εσωτερικό» συνέχισε ο υπουργός.

«Την τελευταία 10ετία, οι απώλειες ανθρώπινων ζωών, είναι οι περισσότεροι στο 2015-2016. Αποδείχτηκε πως η πολιτική ανοιχτών συνόρων που είχε υιοθετηθεί δεν είναι αποτελεσματική και το βλέπουμε και στη Λιβύη. Τα προστατευμένα σύνορα είναι αυτά που σώζουν ζωές.

Στην Τουρκία δεν κάνουν κάτι για να σταματήσουν τις ροές. Φεύγουν από τα τουρκικά λιμάνια και δεν κάνει κανείς κάτι να σταματήσει αυτά τα πλοία» ανέφερε ο υπουργός μετανάστευσης και ασύλου.

Και τελείωσε λέγοντας : «Εμείς είμαστε έτοιμοι να προστατεύσουμε τα σύνορά μας αλλά και ανθρώπινες ζωές, όπως κάνουμε κάθε μέρα»



ΝΔ: Για τον ΣΥΡΙΖΑ οτιδήποτε αρνητικό για τη χώρα είναι «ανεξάρτητη δημοσιογραφία»

 



«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία και την ελευθεροτυπία! Οτιδήποτε αρνητικό για τη χώρα είναι “ανεξάρτητη δημοσιογραφία” και γίνεται αντιπολιτευτική σημαία. Οτιδήποτε θετικό καταγγέλλεται ως πληρωμένο και κατευθυνόμενο. Αυτός ήταν και αυτός εξακολουθεί να παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ! Τίποτα δεν έμαθε από την εποχή των βοσκοτοπίων και τίποτα δεν άλλαξε» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ σχολιάζοντας τις φαιδρές δηλώσεις του κ. Γ. Τσίπρα, της γνωστής οικογένειας του απαξιωμένου Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «ο κ. Γ. Τσίπρας κληθείς από τον κ. Α. Γεωργιάδη να σχολιάσει το δημοσίευμα των Financial Times που χαρακτηρίζει την Ελλάδα σύγχρονο οικονομικό θαύμα, δήλωσε ότι είτε το δημοσίευμα είναι πληρωμένο από την κυβέρνηση, είτε ο αρθρογράφος έχει πάρει ναρκωτικά!»

«Την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει “σημαία” κάθε αρνητικό δημοσίευμα, ακόμη και fake news για τη χώρα, αποσιωπώντας όλα τα θετικά, χαρακτηρίζει άρθρο μιας από τις εγκυρότερες εφημερίδες στον κόσμο, ως πληρωμένο από την κυβέρνηση ή/και αποτέλεσμα χρήσης ναρκωτικών!» προσθέτει η ΝΔ.




Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τον πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας για την κατάσταση στον Έβρο

 


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, συναντήθηκε με τον πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα, Matthew Lodge.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα της ασφάλειας, ενώ ο υπουργός έθεσε το ζήτημα της συνεχώς εντεινόμενης απειλής που αντιμετωπίζει η Ελλάδα στα σύνορά της με την Τουρκία, στον Έβρο.

Ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στην εργαλειοποίηση δυστυχισμένων ανθρώπων, αλλά και στα μέτρα που λαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα στο Σχέδιο «Ακρίτας», που βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή εξέλιξη, για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Βρετανός πρέσβης υπογράμμισαν το καλό επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών στους τομείς της αστυνομικής συνεργασίας και της ασφάλειας.





O νέος διεφθαρμένος και σαδιστής διοικητής των ρωSSικών στρατευμάτων στην Ουκρανία

 



Το ρωSSικό υπουργείο Άμυνας ανέθεσε στον διεφθαρμένο στρατηγό Σεργκέι Σουροβίκιν τη διοίκηση όλων των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων που έχουν εμπλακεί στην Ουκρανία, όπως ανέφερε σε μία σημερινή ανακοίνωσή του.


Ο Σεργκέι Σουροβίκιν, ο πρώην διοικητής των ρωSSικών επιχειρήσεων στη Συρία, είναι «ένας διαβόητα διεφθαρμένος, βάναυσος και σαδιστής ανώμαλος στρατηγός ακόμη και με τα πρότυπα του ρωSSικού στρατού, σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου», αναφέρει ο επικεφαλής του γραφείου των FT στη Μόσχα.

Από το 2017, ο Σουροβίκιν ηγείται των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων της ΡωSSίας, ένα γραφείο που δημιουργήθηκε το 2015 όταν η ρωσική Πολεμική Αεροπορία, οι Αεροπορικές και Πυραυλικές Δυνάμεις και οι Διαστημικές Δυνάμεις τέθηκαν υπό μία διοίκηση.

Είχε υπηρετήσει στο παρελθόν στο Τατζικιστάν, την Τσετσενία και τη Συρία.

Τον Φεβρουάριο του 2022 προστέθηκε στη λίστα κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως «υπεύθυνος για την ενεργή υποστήριξη και εφαρμογή δράσεων και πολιτικών που υπονομεύουν και απειλούν την εδαφική ακεραιότητα, την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της Ουκρανίας καθώς και τη σταθερότητα ή την ασφάλεια στη χώρα».



Βομβαρδισμός αθώων Ουκρανών από τους ΡώSSους του δικτάτορα Πούτιν

 



Δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σε νέους βομβαρδισμούς απο τους ΡώSSους κατά τη διάρκεια της νύχτας στην πόλη Ζαπορίζια, στην νοτιοανατολική Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα το γενικό επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.

Οι ΡώSSοι κατακτητές χτύπησαν με κυνικό τρόπο κτίρια με διαμερίσματα και μη στρατιωτικές υποδομές.

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε βομβαρδισμό, όταν πύραυλοι έπληξαν πολυώροφο συγκρότημα διαμερισμάτων και άλλα κτίρια.




Η Τουρκία ποινικοποιεί την «παραπληροφόρηση» κρίνοντας η ίδια τι είναι και τι όχι παραπληροφόρηση


Άλλη μία "δημοκρατική" απόφαση από το καθεστώς στην Τουρκία, που ποινικοποιεί την «παραπληροφόρηση», κρίνοντας φυσικά το καθεστώς Ερντογάν τι είναι και τι όχι παραπληροφόρηση, όπως τους συμφέρει.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης εκτιμά ότι τουρκικό σχέδιο νόμου με το οποίο ποινικοποιείται η «παραπληροφόρηση» και το οποίο συζητείται το τρέχον διάστημα στην Τουρκία αποτελεί «κώλυμα» για την ελευθερία της έκφρασης.

Σε «κοινή επείγουσα γνωμοδότηση», που δημοσιοποίησε το βράδυ της Παρασκευής μαζί με τη Γενική Διεύθυνση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Κράτους Δικαίου, η Επιτροπή της Βενετίας εκφράζει την «ανησυχία» της για «τις δυνητικές συνέπειες» του κειμένου, ειδικά του κινδύνου «ενίσχυσης της αυτολογοκρισίας» ενόψει των προσεχών προεδρικών και βουλευτικών εκλογών στην Τουρκία τον Ιούνιο του 2023.

Το υπό συζήτηση νομοσχέδιο προβλέπει ότι η «διάδοση παραπλανητικών πληροφοριών» θα επισύρει ποινή φυλάκισης τριών ετών και στέρηση της κάρτας μέλους των αναγνωρισμένων δημοσιογραφικών ενώσεων της Τουρκίας για όσους διαπράττουν το αδίκημα αυτό. Κατά την άποψη του Συμβουλίου της Ευρώπης, το υπό εξέταση νομοσχέδιο στην Τουρκία παραβιάζει το άρθρο 10 της ΕΣΔΑ, που εγγυάται την ελευθερία της έκφρασης.

Η γνωμοδότηση αυτή θα τεθεί προς υιοθέτηση στην προσεχή ολομέλεια της Επιτροπής της Βενετίας, την Παρασκευή 21η και το Σάββατο 22η Οκτωβρίου. Το νομοσχέδιο, που κατέθεσαν στο κοινοβούλιο μέλη του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΚΔΑ), υιοθετήθηκε ήδη τον Σεπτέμβριο από δύο αρμόδιες επιτροπές.

Την Τρίτη, ενώ άρχιζε η συζήτηση στην ολομέλεια επί του κειμένου που έχει κατατεθεί στην τουρκική εθνική αντιπροσωπεία, διαδήλωναν έξω από το κτίριο μέλη συλλογικών οργανώσεων και συνδικάτων τούρκων δημοσιογράφων, που χαρακτηρίζουν το νομοσχέδιο απόπειρα επιβολής περαιτέρω λογοκρισίας από μέρους των αρχών.

Ο  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεκάθαρα και λίγο πρίν τις εκλογές αποπειράται να ασκήσει ακόμη πιο ασφυκτικό έλεγχο στον Τύπο και στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, εκτιμούν παρατηρητές και αυτό το κάνει για να περιορίσει την αλήθεια και να ελέγξει την ενημέρωση.

Μη κυβερνητικές οργανώσεις καταγγέλλουν συχνά την καταστολή της ελευθεροτυπίας στην Τουρκία, η οποία καταλαμβάνει την 149η θέση της κατάταξης για το 2022 ως προς την ελευθερία του Τύπου που καταρτίζεται από τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα (RSF).



Άγνωστος άνδρας άρπαξε 14χρονη στην Νίκαια

 



Στις 7/10/2022 και ώρα 21:30, απήχθη παρά τη θέληση της από άνδρα, από τη Νίκαια Αττικής, η Μαρκέλλα Τ., 14 ετών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα 08/10/2022 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρκέλλα Τ., έχει μέτριο ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple




Αυτός είναι ο οδηγός του φορτηγού που εξερράγη στη Γέφυρα της Κριμαίας

 



Ενας άνδρας 51 ετών φέρεται να είναι, σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ, ο οδηγός του φορτηγού με τα εκρηκτικά που εξερράγη τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Γέφυρα της Κριμαίας.

Το ουκρανικό μέσο Tpyxa αναφέρει ότι ο άνδρας που οδηγούσε το φορτηγό το οποίο προκάλεσε την έκρηξη στη Γέφυρα της Κριμαίας ονομάζεται Μαχίρ Γιουσόμποφ και είναι 51 ετών.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ ακόμη δεν είναι γνωστό εάν πρόκειται για καμικάζι αυτοκτονίας ή για θύμα. Από την επίθεση σκοτώθηκε ο οδηγός και ένα ζευγάρι που επέβαινε σε αυτοκίνητο που κινούνταν δίπλα στο φορτηγό.

Η γέφυρα, μήκους 19 χλμ. στον πορθμό του Κερτς, η οποία κατασκευάστηκε —με μεγάλο κόστος— κατ’ εντολή του Βλαντίμιρ Πούτιν, επιτρέπει τη μεταφορά ρωσικού στρατιωτικού υλικού στις δυνάμεις που επιχειρούν στην Ουκρανία. Την εγκαινίασε προσωπικά ο πρόεδρος Πούτιν το 2018, τέσσερα χρόνια μετά την προσάρτηση της χερσονήσου της Κριμαίας από τη Ρωσία.



53χρονος εξέδιδε την 12χρονη μαθήτρια για 50 ευρώ μέσα σε ΙΧ

 


Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τον εφιάλτη που βίωνε μια 12χρονη μαθήτρια στα χέρια ενός 53χρονου στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος είχε καταφέρει να κερδίζει την εμπιστοσύνη της μητέρας της.

Ο 53χρονος διατηρεί κατάστημα στον Κολωνό βίαζε κατ' εξακολούθηση το ανήλικο κοριτσάκι, ενώ στη συνέχεια την εξέδιδε έναντι αμοιβής και σε άλλα άτομα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο συλληφθείς είχε γνωρίσει την 12χρονη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω –κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.



Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».