Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να κοιτάει την κατρακύλα και την ξεφτίλα των στελεχών του πετάει λάσπη για να επιβιώσει


Έχουν τελειώσει στον ΣΥΡΙΖΑ και το γνωρίζουν, για τον λόγο αυτό βρίσκονται σε απόλυτο πανικό και παράκρουση βρίζοντας, χυδαιολογώντας και προκαλώντας με τις δηλώσεις στελεχών τους πολίτες.

Η ακραία ακροαριστερή χυδαία φρασεολογία, που χρησιμοποιούν ο Αλέξης Τσίπρας και τα ανεξέλεγκτα νούμερα του κόμματος του μόνο αντιπολίτευση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και έχουν εξοργίσει τους πολίτες.

Ο Τσίπρας είναι τελειωμένος και το ξέρει, δεν πάει ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτόν για αρχηγό, και δεν πάει με τα στελέχη που έχει τώρα γιατί απλά ξεφτιλίζεται σαν κόμμα.

Αυτή η εικόνα του Τσίπρα και του κόμματος γενικότερα έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν ξεθωριάσει το προφίλ του ιδίου του κ. Τσίπρα, που αποτελούσε και το πολιτικό brand name του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τελειωμένος Τσίπρας δεν μπορεί να επιβιώσει σε μια Ελλάδα που πηγαίνει μπροστά, γιατί έμαθε με ψέμα και απάτη να εκμεταλλεύεται τους πολίτες στην κρίση και στο χάος, και τώρα μόνο χάος δεν επικρατεί.

Η σκανδαλολογία που προσπαθεί να στήσει ο Τσίπρας δεν του βγαίνει, γιατί σε οποιοδήποτε σκάνδαλο στήνει έχει προϊστορία ο ίδιος και τα στελέχη του και ξεφτιλίζεται χειροτερεύοντας την κατάσταση. 

ο Αλέξης Τσιπρας, νομίζει ότι με λάσπη και σκανδαλολογία θα επιστρέψει στην εξουσία, αλλά τώρα έχει να κάνει με μια άλλη Ελλάδα που δεν τσιμπάει με τέτοιες αθλιότητες. Μην ξεχνάμε ότι έρχονται και οι ποινικές διώξεις Παπαγγελόπουλου, και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, για το παραδικαστικό κύκλωμα και εκεί θα γίνουν χειρότερα για το εσωτερικό του κόμματος τα πράγματα.

Οι υπερβολές, οι στρεβλώσεις, ο λαϊκισμός, και η σκανδαλολογία, είναι η μόνη αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ και είναι βέβαιο ότι η πλήρη κατάρρευση τους έρχεται σύντομα.

Την ερχόμενη Πέμπτη στην βουλή ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί φαιδρός και λασπολόγος για την υπόθεση των voucher, νομίζοντας ότι θα το αναδείξει σαν σκάνδαλο αλλά ξεχνάει ότι έχει εμπλοκή ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ και είναι βέβαιο ότι ο Μητσοτάκης θα τον "γλεντήσει" για ακόμα μία φορά.

Ένας Τσίπρας και ένας ΣΥΡΙΖΑ σε απόγνωση, δεν μπορούν να αντέξουν ότι η Ελλάδα είναι σε σωστή τροχιά με μια επιτυχημένη κυβέρνηση, και έτσι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τους πολίτες.


Λαθρομετανάστες στο Κρανίδι απείλησαν ακόμη και τη ζωή των στελεχών του ΕΟΔΥ


Αντί να σέβονται το ότι έχουν μπει παράνομα στην χώρα μας, φιλοξενούνται και δεν έχουν απελαθεί ακόμα, απειλούν με θράσος νομίζοντας ότι είναι ακόμα κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιμέτωποι ακόμη και με απειλές για τη ζωή τους βρέθηκαν οι εργαζόμενοι στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, που πήγαν την περασμένη Τρίτη στο Κρανίδι για να ελέγξουν τη διασπορά του κορωνοϊού μεταξύ των λαθρομεταναστών στη δομή φιλοξενίας. 

Οι λαθρομετανάστες, υποδέχθηκαν με άγριες διαθέσεις τους ειδικούς του ΕΟΔΥ και το να συνεργαστούν αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση, αυτό φάνηκε και με τον τρόπο που πήγαν να πάρουν τα είδη πρώτης ανάγκης, δεν περίμεναν πολιτισμένα στην ουρά αλλά τα έκλεψαν αφήνοντας ομοεθνής τους Αφρικάνους λαθρομετανάστες χωρίς είδη πρώτης ανάγκης.

Την αποκάλυψη ότι εκτοξεύθηκαν από τους λαθρομετανάστες στη δομή φιλοξενίας ακόμη και απειλές για τη ζωή των υγειονομικών, χωρίς να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες, έκανε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας κατά την χθεσινή επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Ερωτηθείς σχετικά με τη σημασία που έχει η άμεση παρουσία των αρχών σε εστίες διασποράς της πανδημίας, είπε μεταξύ άλλων: «Η αμεσότητα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δηλαδή το να αντιδράς άμεσα, στο Κρανίδι την ίδια μέρα πήγαμε με το που ενημερωθήκαμε για την περίπτωση του πολύ δύσκολου να ελεγχθεί πληθυσμού – πρέπει να το πω εδώ – με πολύ δύσκολες συνθήκες, με επιθέσεις εναντίον του προσωπικού του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, με απειλές για τη ζωή των ανθρώπων, με πράγματα τα οποία δεν λέγονται μπροστά στην κάμερα.
Και πήγαμε εκεί και μιλήσαμε μαζί τους, μιλήσαμε με τους εκπροσώπους τους, δώσαμε αγκώνα-αγκώνα, όπως λέω εγώ και ο Υπουργός. Και αγώνα την ίδια στιγμή να μας εμπιστευτούν, να τους δείξουμε ότι είμαστε μαζί».


Η ΝΔ για την χυδαιότητα στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ : Κάποιοι σπέρνουν μίσος και διχασμό



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«O υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Γρηγόρης ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατά του Πρωθυπουργού, μελών της Κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ. Τσιόδρας και ο Ν. Χαρδαλιάς. Καλούμε τον κύριο Τσίπρα, να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτική ζωή το κλίμα της “πάνω και κάτω πλατείας”».


Ξεφτιλίστηκε πάλι η Ακρίτα υιοθετώντας fake news για την Μανωλίδου



Τα συνήθη τρολς του ΣΥΡΙΖΑ, που αλωνίζουν το διαδικτύου στόχευσαν την σύζυγο του Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου, διακινώντας fake news ανάρτηση. Την fake news είδηση αναπαρήγαγαν πιστεύοντας την γνωστή και άγνωστη. 

Ένας από αυτούς που έπεσαν στην παγίδα είναι και η γνωστή  Έλενα Ακρίτα, η οποία παρά το ότι γνωρίζει ότι είναι ψέμα και ξεφτιλίστηκε για ακόμα μία φορά, δεν έχει ζητήσει μέχρι στιγμής συγνώμη για την ανάρτηση της.

Η Έλενα Ακρίτα μόλις είδε το fake news και μάλλον λόγω έλλειψης σοβαρότητας της ίδιας, δεν το βρήκε παράξενο, γιατί έχει ανεβάσει και η ίδια κάτι τέτοια περίεργα για τα οποία έχει κατακριθεί από τον κόσμο, έτσι το υιοθέτησε και το ανέβασε. Μάλιστα ήταν επικριτική στην Ευγενία Μανωλίδου σημειώνοντας στην ανάρτησή της ότι «παπαρολογεί».

«Αν ήταν μια άσχετη θα το θεωρούσαμε αστείο. Είναι όμως η γυναίκα του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης. Η κυρία αυτή παπαρολογεί αυτάρεσκα σε μια Ελλάδα που έχει γονατίσει. Ντροπή. Μόνον.» έγραψε η Ακρίτα και συγνώμη δεν έχει ζητήσει.

Σ το θέμα τοποθετήθηκε ο σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου Αδ. Γεωργιάδης: «Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον κάθε νόημα με όλους αυτούς. Κάποιοι φτιάχνουν μία καταφανώς ψεύτικη ανάρτηση για να κτυπήσουν εμένα και υποτιθέμενος «σοβαρός» κόσμος την σχολιάζει ως πραγματική. Μπορούμε σας παρακαλώ να αφήσουμε τις οικογένειες έξω από την χυδαιότητα σας;»

Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον κάθε νόημα με όλους αυτούς. Κάποιοι φτιάχνουν μία καταφανώς ψεύτικη ανάρτηση για να κτυπήσουν εμένα και υποτιθέμενος «σοβαρός» κόσμος την σχολιάζει ως πραγματική. Μπορούμε σας παρακαλώ να αφήσουμε τις οικογένειες έξω από την χυδαιότητα σας;fake news


Προβολή εικόνας στο Twitter


Eπίθεση με μολότοφ κατά συνδέσμου οπαδών του Ολυμπιακού



Επίθεση με αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ δέχτηκε σύνδεσμος του Ολυμπιακού την Παρασκευή 24/4 στην οδό Ταξιαρχών στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Περίπου 25 άτομα εμφανίστηκαν στο σημείο αργά το απόγευμα και εκτόξευσαν «βροχή» από μολότοφ σε κτίριο που στεγάζει γραφεία συνδέσμου Ολυμπιακού. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές και να τυλιχτεί στις φλόγες ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο καταγράφει λεπτό προς λεπτό την επίθεση:




Έξαλλος ο Τραμπ μετά την «ένεση με απολυμαντικό»: Σπατάλη χρόνου οι συνεντεύξεις


Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε tweet του το Σάββατο είπε ότι οι καθημερινές του συνεντεύξεις Τύπου για την πανδημία του νέου κορονοϊού δεν αξίζουν να σπαταλά τον χρόνο του, δύο ημέρες μετά το σάλο που προξένησαν παγκοσμίως οι δηλώσεις του για την πιθανότητα χρήσης απολυμαντικών εντός του σώματος των ασθενών ως θεραπεία για τον νέο κορονοϊό.

«Ποιο είναι ο σκοπός να έχουμε συνεντεύξεις Τύπου στον Λευκό Οίκο όταν τα κατευθυνόμενα μέσα ενημέρωσης κάνουν μόνο εχθρικές ερωτήσεις και στη συνέχεια αρνούνται να μεταδώσουν με ακρίβεια την αλήθεια ή τα γεγονότα», έγραψε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος.

«Κερδίζουν ρεκόρ τηλεθέασης και ο αμερικανικός λαός δεν παίρνει τίποτα άλλο εκτός από ψευδείς ειδήσεις. Δεν αξίζει τον χρόνο και η προσπάθεια!»

Τα σχόλιά του φαίνεται να επιβεβαιώνουν δημοσιεύματα αμερικανικών μέσων ενημέρωσης ότι, ενοχλημένος από ερωτήσεις για τη διαχείρισή του της υγειονομικής κρίσης, σχεδιάζει να σταματήσει να παραχωρεί συνεντεύξεις Τύπου, που μεταδίδονται σε καλωδιακά τηλεοπτικά δίκτυα και μερικές φορές διαρκούν περισσότερο από δύο ώρες.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, της χώρας που θρηνεί μακράν τα περισσότερα θύματα της πανδημίας, με περισσότερους από 53.000 νεκρούς, προκάλεσε σάστισμα την Πέμπτη σε μια από αυτές τις καθημερινές ενημερώσεις δημοσιογράφων.

«Βλέπω πως το απολυμαντικό τον σκοτώνει (τον κορονοϊό) σ' ένα λεπτό. Ένα λεπτό. Υπάρχει άραγε ένα μέσο να κάνουμε κάτι τέτοιο με μια ένεση στο εσωτερικό ή σαν έναν καθαρισμό;», είπε, προσθέτοντας πως οι επιστήμονες θα πρέπει να εξετάσουν αν η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να τους βοηθήσει να καταπολεμήσουν τον ιό.

Ο μεγιστάνας τελικά την επόμενη μέρα υποστήριξε ότι η πρόταση του αυτή ήταν «σαρκαστική», προτού τερματίσει τη συνέντευξη Τύπου εκείνο το βράδυ μετά από περίπου είκοσι λεπτά, χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις.

Χθες Σάββατο, μετά από 50 συνεντεύξεις Τύπου μέσα σε δύο μήνες, ο Λευκός Οίκος δεν πραγματοποίησε καμία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, χρησιμοποιεί αυτές τις ενημερώσεις για να επαινεί τις πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνησή του, να αντικρούει κριτικές και να επιτίθεται στην Κίνα, στους Δημοκρατικούς και σε Αμερικανούς δημοσιογράφους.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
skai.gr


Διπλή σεισμική δόνηση κοντά στη Σαντορίνη



Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη προκαταρκτική λύση του Ευρωπαϊκού - Μεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου (EMSC), σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 26/4 στις 03:12, σε υποθαλάσσια περιοχή των νότιων Κυκλάδων, μεταξύ Σαντορίνης και Ανάφης.

Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 7 χλμ. νοτιοανατολικά από το Εμπορειό Σαντορίνης. Στις 03:17, πάντα σύμφωνα με το EMSC, ακολούθησε μία δεύτερη σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 Ρίχτερ.


Θρίλερ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν - Πέθανε ή είναι σε κώμα, υποστηρίζουν κινεζικά και ιαπωνικά ΜΜΕ



Άγνωστο αν το ταξίδι της κινεζικής ιατρικής αποστολής στη Βόρεια Κορέα αφορά την επιδείνωση της κατάστασής του - Τι αναφέρει το Reuters που αποκάλυψε την αποστολή - «Σιγή ιχθύος» από τα μέσα ενημέρωσης του καθεστώτος - Ως νεκρό τον αναφέρει η New York Post, επικαλούμενη πηγή από τηλεοπτικό δίκτυο του Χονγκ Κονγκ

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει το θρίλερ με την κατάσταση της υγείας του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν. Ιαπωνικά και κινεζικά ΜΜΕ μετέδωσαν σήμερα πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι σε κώμα και πως έμεινε «φυτό» μετά την εγχείρηση που έκανε!

Ως νεκρό τον αναφέρει η New York Post, επικαλούμενη πηγή από τηλεοπτικό δίκτυο του Χονγκ Κονγκ.


Ειδικότερα σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας εμφανίζεται «φυτό», ύστερα από εγχείριση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε, ενώ το Reuters δεν ξεκαθαρίζει αν το ταξίδι της κινεζικής ιατρικής αποστολής αφορά την επιδείνωση της κατάστασής του και δεν επιβεβαιώνει πως ο ηγέτης της Βόρειας Κόρεας βρίσκεται σε κώμα.


Πως ξεκίνησαν οι φήμες

Οι φήμες πως ο 36χρονος ισχυρός άνδρας του καθεστώτος υπεβλήθη σε επέμβαση καρδιάς στις 12 Απριλίου και έκτοτε, η υγεία του διατρέχει «σοβαρό κίνδυνο», κυκλοφόρησαν γρήγορα στα μέσα ενημέρωσης της Δύσης με πρώτο το CNN να δίνει την είδηση, επικαλούμενο αξιωματούχο των ΗΠΑ, την ίδια στιγμή που οι γείτονες χώρες, Κίνα και Νότια Κορέα, έκαναν λόγο για «ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες».

Από την πλευρά της η ιστοσελίδα Daily NK, που έχει έδρα τη Σεούλ και επικεντρώνεται σε όσα συμβαίνουν στη γειτονική χώρα, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές ανέφερε πως ο Κιμ υπεβλήθη σε επέμβαση στην καρδιά στο νοσοκομείο της επαρχίας Χιανγκσάν από ομάδα γιατρών της Βορείου Κορέα με επικεφαλής καρδιοχειρουργό από το νοσοκομείο της Πιονγκγιάνγκ. Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ο ηγέτης του καθεστώτος αναρρώνει σε μία από τις βίλες του στην Χιανγκσάν υπό την επίβλεψη των γιατρών του.

Συμβουλές από Κινέζους ειδικούς για την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν

Τις φήμες πως η υγεία του Κιμ διατρέχει σοβαρό κίνδυνο ενισχύει δημοσίευμα του Reuters, σύμφωνα με το οποίο η Κίνα απέστειλε την Πέμπτη αποστολή στη γειτονική Βόρειο Κορέα, η οποία απαρτίζεται από αξιωματούχους και ειδικό ιατρικό προσωπικό, που αναμένεται να δώσει συμβουλές για την υγεία του «κληρονομικού ηγέτη» της απομονωμένης χώρας.

Επικεφαλής της κινεζικής αποστολής ετέθη ανώτερο στέλεχος του Διεθνούς Γραφείου Συνδέσμου του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, το οποίο είναι ο κατεξοχήν αρμόδιος φορέας για τις σχέσεις των δύο χωρών. Στο Reuters τις σχετικές αποκαλύψεις έκαναν τρία άτομα, που έχουν γνώση της κατάστασης, υπό καθεστώς ανωνυμίας, λόγω της σοβαρότητας του θέματος.

Σιγή ιχθύος

Το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Νοτίου Κορέας, Yonhap News Agency, αναφέρει σήμερα πως τα μέσα ενημέρωσης του καθεστώτος εξακολουθούν να τηρούν «σιγή ιχθύος» για τον Κιμ Γιονγκ Ουν ενώ έχουν πρωτοσέλιδο την 88η επέτειο ίδρυσης του Κορεατικού Λαϊκού Επαναστατικού Στρατού. Την Τετάρτη, σύμφωνα με το Yonhap News Agency, ο Κιμ είχε αποστείλει ευχαριστήρια επιστολή στον Σύρο πρόεδρο Άσαντ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα του ευχήθηκε για την 108η επέτειο γενεθλίων του παππού του και ιδρυτή του καθεστώτος, Κιμ Ιλ Σουνγκ.

Ωστόσο η ιαπωνική εφημερίδα Shukan Gendai αναφέρει ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα, επικαλούμενη έναν κινέζο γιατρό ο οποίος αποτελεί μέρος της ομάδας που μεταβαίνει στην Βόρεια Κορέα για να αναλάβει τον Κιμ Γιονγκ Ουν.


Πηγή : protothema.gr


Δειλοί νταήδες στο Αγρίνιο ξυλοκοπούν 20 ένα άτομο επειδή τους στραβοκοίταξε! Για τέτοιους "άντρες" μιλάμε




20 "άντρες" τζάμπα μάγκες, βρίσκονταν σε παράνομη συνάθροιση (πάνω από 10) και βρήκαν να δείξουν πόσο "άντρες" είναι κτυπώντας και οι 20 έναν άνθρωπο!! Και οι 20!!!

Όπως διαβάζουμε στο agrinionews.gr σε κακή κατάσταση και με πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών ένας 18χρονος γύρω στις 10 τη νύχτα της Πέμπτης, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από 20 τζάμπα μάγκες επειδή τα… «στραβοκοίταξε»!

Αυτό είπε και ο ίδιος στους αστυνομικούς που κλήθηκαν από τους γιατρούς και τον ρώτησαν τι συνέβη. Όπως ανέφερε ο νεαρός τραυματίας, οι δράστες του επιτέθηκαν στην οδό Καζαντζάκη στο Αγρίνιο όπου ήταν συγκεντρωμένοι παραβιάζοντας τα μέτρα για τον περιορισμό των συναθροίσεων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι τα κίνητρα της επίθεσης είχαν να κάνουν με προσωπικές διαφορές μεταξύ του θύματος και του συλληφθέντα.

Μάλιστα, περιέγραψε κάποιους από τους νταήδες "άντρες" που τον ξυλοκόπησαν και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Από τα μέλη της παρέας εντοπίστηκε μόνο ένας 19χρονος στη σύλληψη του οποίου προχώρησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. 

Επιπλέον, έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται ένας 16χρονος και άλλοι τρεις 19χρονοι, ενώ η προανάκριση για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων 15 συνεχίζεται.


131 νεκροί στην χώρα μας



Άνδρας 78 ετών είναι το 131ο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Ο άνδρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα.



Και άλλο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται χυδαία σε Μητσοτάκη - Τσιόρδα - Χαρδαλιά



Η χυδαιότητα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κάνει κακό μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ και ευνοεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά.

Είναι γεμάτο χυδαία νούμερα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και δείχνουν καθημερινά από ποιους αποτελείται αυτό το ακροαριστερό έκτρωμα, και πόσο επικίνδυνο είναι για την χώρα.

Ηλίας Γρηγόρης στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι το χυδαίο νούμερο που επιτίθεται σε Μητσοτάκη - Τσιόδρα - Χαρδαλιά με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις που δείχνουν και το ποιόν του. 

Ο Ηλίας Γρηγόρης με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο επιτίθεται με πρωτοφανείς εκφράσεις σε βάρος του πρωθυπουργού ενώ οι  επιθέσεις του στρέφονται και σε βάρος του καθηγητή Δημήτρη Τσιόδρα αλλά και του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο απαράδεκτος αυτός ακροαριστερός ΣΥΡΙΖΑ με τις αναρτήσεις του αμφισβητεί τον αριθμό των κρουσμάτων που ανακοινώνει η κυβέρνηση, καλεί τη Δικαιοσύνη να παρέμβει,  ενώ περιγράφει και ως «μπουζούριασμα» την απόφαση του κατ'οίκον περιορισμού που έχει παρθεί για να περιοριστεί η διασπορά του ιού!

Δείτε ορισμένες από τις χυδαίες αναρτήσεις του :




app-facebook
Ilias Grigoris
15 ώρες πριν
Εικονα ντροπης! Εμεις μενουμε σπιτι εχοντας χασει αυγα και καλαθια,και ο μαλακας που το παιζει πρωθυπουργος, γραφει σταρχιδια του τα παντα....Ολα για την επικοινωνια!Στην Βουλη δεν τολμαει να παει να απαντησει για τα βαουτσερ της αρπαχτης, στο σοου ειναι πρωτος ομως....

97




Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ- Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!!!Υπουλοι και υποκριτες οι Ελληνες Δεξιοι και βεβαια ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ......Τωρα που ολη η Ελλαδα ειναι μπουζουριασμενη μεσα στα σπιτια της, και με το τρομπαρισμα ολων των μπουκωμενων ... με τα λεφτα τα δικα μας.....ΜΜΕ,τωρα ακριβως βρισκουν να περασουν ενα αντι- περιβαλλοντικο νομοσχεδιο, που παρομοιο εκτρωμα δεν εχει γνωρισει το ελληνικο κοινοβουλιο απο την μεταπολιτευση μεχρι τωρα....Το ιδιο συμβαινει και με το νομοσχεδιο για την Παιδεια.....Διαβαστε και ενημερωθειτε τι προβλεπουν, για να με καταλαβετε...ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;


7

1

2