Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Σαλβίνι για μετανάστες: Θα τους φορτώσουμε σ’ ένα αυτοκίνητο και θα τους πάμε στη γερμανική πρεσβεία



Αν μας θεωρούν σκουπιδότοπο των προβλημάτων της Ευρώπης, αυτό τελείωσε, είπε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης.

Να ανοίξει τα ιταλικά λιμάνια στα πλοία που διασώζουν μετανάστες στη Μεσόγειο για να τερματιστεί η συνεχιζόμενη κρίση κάλεσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζεεχόφερ τον Ιταλό ομόλογό του Ματέο Σαλβίνι, κάτι που ο δεύτερος απέκλεισε κατηγορηματικά.

«Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπουμε πλοία που έχουν διασώσει και επιβιβάσει ανθρώπους να πλέουν στη Μεσόγειο για εβδομάδες επειδή δεν μπορούν να βρουν λιμάνι» τόνισε ο Ζεεχόφερ σε επιστολή του προς τον Σαλβίνι, αντιπρόεδρο και ισχυρό άνδρα της κυβέρνησης της Ιταλίας, ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος της Λέγκας.

Στο κείμενο, ο Χορστ Ζεεχόφερ καλεί να βρεθεί «άμεσα ευρωπαϊκή λύση» στο πρόβλημα πριν προσθέσει «σας προτρέπω να αναθεωρήσετε τη στάση σας ως προς την άρνησή σας να ανοίξετε τα λιμάνια της Ιταλίας» στα πλοία των ΜΚΟ, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Λόγω της κοινής ευθύνης των ευρωπαϊκών κρατών «και των κοινών χριστιανικών μας αξιών» συνεχίζει ο Ζεεχόφερ, στέλεχος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU), δεν πρέπει να έχει διαφορά από ποια οργάνωση σώζονται οι μετανάστες στη Μεσόγειο, από ποια χώρα προέρχεται το πλήρωμα ή υπό ποια σημαία πλέει το σκάφος τους.

Πάνω από 30.000 άνθρωποι διαδήλωσαν χθες Σάββατο σε πόλεις της Γερμανίας σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την πλοίαρχο ενός σκάφους γερμανικής ΜΚΟ, του Sea-Watch 3.

Ο Σαλβίνι αντέδρασε στην έκκληση του Ζεεχόφερ με βίντεο στο Facebook, στο οποίο επανέλαβε για νιοστή φορά ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει πολιτική: «Αγαπητή γερμανική κυβέρνηση, δεν ξανανοίγω τα λιμάνια, αν μη τι άλλο, θα φορτώσουμε τους μετανάστες σ' ένα αυτοκίνητο και θα τους πάμε στη γερμανική πρεσβεία».

«Αν οποιοσδήποτε έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει την Ιταλία σαν σκουπιδότοπο όπου πετάει όλα τα προβλήματα που η Ευρώπη παριστάνει ότι δεν βλέπει, αυτό τέλειωσε. Κι αυτό ισχύει και για τους Γάλλους και για τους Ολλανδούς» συνέχισε στον ίδιο τόνο ο Ματέο Σαλβίνι, απαιτώντας από τους ομολόγους του να συμβάλλουν περισσότερο όσον αφορά το ζήτημα των προσφύγων και των μεταναστών και προσθέτοντας ειρωνικά πως νοιώθει «μοναξιά».

Ο Σαλβίνι, ο οποίος αφότου ανέλαβε το υπουργείο Εσωτερικών εφαρμόζει σκληρά αντιμεταναστευτικά μέτρα, επιμένει ότι δεν πρόκειται να «υποκύψει» στον «εκβιασμό» που κατ' αυτόν υφίσταται η χώρα του.

Την περασμένη εβδομάδα, οι ιταλικές αρχές κατέσχεσαν στη Λαμπεντούζα το πλοίο Sea-Watch 3 και συνέλαβαν τη Γερμανίδα πλοίαρχό του, η οποία αψήφησε την απαγόρευση της ιταλικής κυβέρνησης κι έδεσε στο μικρό νησί για να αποβιβάσει σαράντα μετανάστες που παρέμεναν αποκλεισμένοι πάνω στο σκάφος της για πάνω από δύο εβδομάδες. Η πλοίαρχος Καρόλα Ρακέτε, αφέθηκε κατόπιν ελεύθερη. Ωστόσο, σε βάρος της εξακολουθούν να διενεργούνται δύο έρευνες στην Ιταλία, για αντίσταση κατά της αρχής και αρωγή σε παράτυπους μετανάστες.

Άλλο ένα πλοίο, το ιστιοφόρο Alex, με 41 μετανάστες, έδεσε στη Λαμπεντούζα χθες· έγινε έτσι το δεύτερο που αψηφά την απαγόρευση της Ρώμης. Νωρίτερα, το πλήρωμα απέρριψε την προσφορά της Μάλτας να το υποδεχθεί, καθώς η ΜΚΟ Mediterranea που το έχει ναυλώσει υπογράμμισε πως το ταξίδι θα ήταν επικίνδυνο για τους μετανάστες.

Το πλοίο Alan Kurdi, της γερμανικής ΜΚΟ Sea-Eye, γνωστοποίησε αντίθετα ότι χάραξε πορεία προς τη Μάλτα με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να αποβιβάσει 65 μετανάστες που διέσωσε ανοικτά της Λιβύης. Το πλοίο βρισκόταν κοντά στη Λαμπεντούζα, αλλά δεν μπόρεσε να δέσει στο ιταλικό νησί.

Λίγη ώρα αφότου το Άλεξ αψήφησε την απαγόρευση που επέβαλε, ο Σαλβίνι αποκάλεσε τους εργαζόμενους της συγκεκριμένης ΜΚΟ «τσακάλια», διερωτήθηκε αν θα «μείνουν ατιμώρητοι» και υποστήριξε πως σε οποιαδήποτε «κανονική χώρα» θα «γίνονταν αμέσως συλλήψεις και το πλοίο τους θα κατασχόταν».


Πηγή : newsbeast.gr


Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία! Αλλάζει από αύριο η Ελλάδα!! Τέλος η πολιτική παρακμή



Αυτοδύναμη μονοκομματική κυβέρνηση φαίνεται να εξασφαλίζει η ΝΔ, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι θα ξεπεράσει τις 10 μονάδες και ίσως τις 12 μονάδες.

Οι Έλληνες είναι αποφασισμένοι μετά το κάζο που έπαθαν με την εξαπάτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα να ψηφίσουν ικανούς για την διακυβέρνηση της χώρας ώστε να ξημερώσει μιά άλλη εποχή.

Το ποσοστό των αναποφάσιστων έχει μειωθεί ειδικά μετά τις συνεντεύξεις ξεφτίλα του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ και στον ALPHA, που έδειξαν ακόμα μία φορά στους Έλληνες ότι δεν πρέπει να είναι πλέον αναποφάσιστοι και επιβάλλεται να δοθεί ένα τέλος στο τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ και στο προκλητικό νούμερο που κάνει τον πρωθυπουργό για το κακό της Ελλάδας.






Πέντε τελειωμένοι ακροαριστεροί έστησαν αντιδιαδήλωση την ώρα που ψήφιζε ο Μητσοτάκης




Για ακόμα μία φορά η αριστερά και ειδικά η άκρα αριστερά όπως το ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποδεικνύει το πόσο τραγικά γελοίοι είναι για την κοινωνία.

Ακόμα τραγικότερο ήταν η κατάντια της αστυνομίας που ενώ ήξερε τους είδε δεν τους απομόνωσε για να τελειώσει η παράσταση του τσίρκου που είχαν στήσει.

Σε μία απίστευτη ηλίθια και άστοχη ενέργεια προχώρησαν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο εκλογικό κέντρο που ήταν προγραμματισμένο να ψηφίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεφτιλίζοντας έτσι την αριστερά.

Με πανό και συνθήματα, προσπάθησαν να εμποδίσουν τον Πρόεδρο της ΝΔ να εισέλθει στο εκλογικό κέντρο δείχνοντας έτσι ότι η αριστερά δεν χαμπαριάζει από δημοκρατικές διαδικασίες,  δείχνοντας παράλληλα τον πόνο τους και την πικρία ότι από αύριο τελειώνει ο λαϊκισμός. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε με χαμόγελο στα νούμερα του θεάτρου και προχώρησε κανονικά στο εσωτερικό του τμήματος, ενώ μέλη της ΝΔ φώναζαν συνθήματα και άνοιξαν δρόμο ανάμεσα στον κόσμο για να περάσει ο Πρόεδρος της ΝΔ.




Οι πολίτες σήμερα δίνουν τέλος στο λαϊκισμό «Δεν έφταιγεν αυτός, τόσος ήτανε…»



Ο λαϊκισμός πρέπει να νικηθεί και οι πολίτες σε αυτές τις εκλογές είναι αποφασισμένοι.

Οι ημέρες που έρχονται θα είναι σίγουρα καλύτερες και θα αφήσουν πίσω την περίοδο η οποία ξεκίνησε επί της ουσίας από το 2009 και πολύ περισσότερο από το 2012 και την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ που εκμεταλλεύτηκε και εξαπάτησε όσο κανένας άλλος τους Έλληνες για να πάρει την εξουσία.

Ευτυχώς τέλος εποχής για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπούσε δήθεν την αριστερά. Η πραγματικότητα μία ομάδα ακροαριστερών αντιεξουσιαστών προσπάθησαν να επιβάλουν καθεστωτικά μια λαϊκή δημοκρατία με δήθεν αρχές, αξίες και προοδευτικά προγράμματα και αποδείχθηκαν χειρότεροι όλων και ακατάλληλοι να κυβερνούν την χώρα.

Η αριστερά με υπεύθυνους την παρέα των ακροαριστερών λαϊκιστών έχασε την ευκαιρία που της δόθηκε από το λαό να πάρει την εξουσία και να αλλάξει αλλάξει ριζικά τα πράγματα.

Αρχηγός των αποτυχημένων ο Αλέξης Τσίπρας, λίγος, ανεπαρκής, ψεύτης, πούλησε όνειρα και ελπίδες στους Έλληνες, κορόιδεψε όσο κανένας άλλος, έταξε ότι ήθελαν να ακούσουν οι Έλληνες και έκανε ακριβώς τα αντίθετα. Ένας Αλέξης Τσίπρας αλαζόνας με έλλειψη νοημοσύνης και ευαισθησία, τρελαμένος με την καρέκλα και την εξουσία μετέτρεψε τον ΣΥΡΙΖΑ σε μαγαζάκι εξυπηρετήσεων, με πελάτες, που του έδιναν τα κότερα τους για να τον ευχαριστήσουν για τις εξυπηρετήσεις του. Η ασύστολη και προκλητική διαπλοκή του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο.

Ένα κόμμα που άφηνε ανεξέλεγκτο τον Νεάντερταλ Παύλο Πολάκη να απειλεί δικαστές, να βρίζει όσους δεν συμφωνούσαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, αδίστακτο, χυδαίο και προκλητικό.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό ένα χυδαίο, ψεύτη και φαύλο που δεν δίσταζε να στήσει κατηγορίες και να πετάει από τις εφημερίδες του κόμματος του λάσπη κατά των πολιτικών του αντιπάλων χωρίς ίχνος ηθικής.

Η συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ έδειξε για ακόμα μία φορά στον Ελληνικό λαό ποιος πραγματικά είναι, αφού με τις απαντήσεις του στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το Μάτι έδειχνε ότι δεν αντιλαμβανόταν το μέγεθος της τραγωδίας. Τα γέλια του στον ΑΛΦΑ για τον θάνατο των δύο πιλότων μας στην Ισπανία με το F16 έδειξαν το άθλιο χαρακτήρα του.

Αλλά τον δικαιολογούμε «Δεν έφταιγεν αυτός, τόσος ήτανε…», η Ελλάδα έχει ανάγκη πλέον σοβαρότητας και ασφάλειας κάτι που φρόντισε ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έχουμε με τους νόμους εξυπηρέτηση που έφερε για να ικανοποιήσει συντρόφους τρομοκράτες, αντιεξουσιαστές και κακοποιούς γενικότερα.

Επιτέλους τέλος.... Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά!!!!!


Κώστας Βουκελάτος