Έτοιμοι για πολλά εγκεφαλικά στο ΠΑΣΟΚ, με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που τους δίνουν την τρίτη θέση, και όχι μόνους αλλά μαζί με το παρακμιακό κόμμα του κηραλοιφές - σκευάσματα και επιστολές του Ιησού Κυριάκο Βελόπουλο.
Το ανησυχητικό είναι ότι υπάρχουν μετρήσεις σοβαρές, που μετά την είσοδο των κομμάτων του πολιτικού απατεώνα Αλέξη Τσίπρα και της ψεκασμένης - ψωνισμένης Μαρίας Καρυστιανού, δίνουν στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη την 5η θέση στις δημοσκοπήσεις
Πρόσφατα ολοκληρώθηκε ένα focus group που έγινε για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου και, σύμφωνα με πληροφορίες και διαρροές, τα αποτελέσματα προκαλούν πολλά εγκεφαλικά σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Σκεφτείτε ότι μέχρι στιγμής τα δύο αυτά κόμματα, του πολιτικού απατεώνα, και της ψωνισμένης δεν έχουν ανακοινωθεί, και παρόλα αυτά η πρώτη εικόνα μετρήσεων δεν είναι καθόλου καλή για το ΠΑΣΟΚ που ηγείται ένας αποδεδειγμένα ακατάλληλος για αρχηγός του ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Και να ήταν μόνο ο Ανδρουλάκης, όλη η ηγετική ομάδα, Τσουκαλάς, Χρηστίδης, Μάτζος, Αποστολάκη, Σπυρόπουλος κτλπ βοηθούν στην βύθιση του κόμματος.



0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου