Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Καταγγελία: Εργοδότες δεν επέτρεψαν σε μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ Χανίων να δώσουν Πανελλαδικές




Την καταγγελία έκανε η διευθύντρια του Εσπερινού ΓΕΛ Χανίων κ. Ευαγγελία Σαρρή.

Διαβάστε :

«Οι μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ. Χανίων κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπάθησαν όλη τη χρονιά να προετοιμαστούν για τις Πανελλαδικές.

Μετά την δουλειά αν και κουρασμένοι παρακολούθησαν τα μαθήματα ενισχυτικής που έκαναν οι συνάδελφοι. Όμως σήμερα μόνο δύο συμμετείχαν στις εξετάσεις.

Δυστυχώς στους υπόλοιπους οι εργοδότες τους δεν τους επέτρεψαν να αλλάξουν βάρδια για να μπορέσουν να δώσουν.

Προσοχή, αλλαγή βάρδιας όχι άδεια. Να επισημάνω ότι την ίδια αρνητική στάση είχαν και οι συνάδελφοί τους.

Μόνο ντροπή και οργή γι αυτή την κατάσταση».


Ντόρα για ελληνοτουρκικά: Το πρόβλημα μεγεθύνεται, Θεός φυλάξοι αν καταλήξει σε κρίση



«Δεν είναι τυχαία η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στο Καστελόριζο, σε μια στιγμή που είμαστε σε ένα μεγάλο πρόβλημα με την Τουρκία το οποίο δυστυχώς έχει αφεθεί στην άκρη» επισήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον Σκάι.

«Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι σε μια Ελλάδα που βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, σε μια Ελλάδα που η κυβέρνηση εγκατέλειψε τα ελληνοτουρκικά εδώ και πάρα πολύ καιρό στην τύχη τους, σε μια Ελλάδα η οποία μοιραία ασχολείται με τις εκλογές, αυτή την στιγμή πάρα πολύ κοντά μας υπάρχουν προκλήσεις οι οποίες είναι πρωτοφανείς» υπογράμμισε η κυρία Μπακογιάννη.

«Έχω ζησει προκλήσεις της Τουρκίας πολλές. Δεν είχε φτάσει ποτέ η Τουρκία σε τόσες δηλώσεις όπως κάνει σήμερα. Δεν είχαν γίνει ποτέ τόσες δηλώσεις για αποφυγή κρίσεως όπως γίνονται σήμερα» συνέχισε η πρώην υπουργός Εξωτερικών και παρότρυνε όλους: «Σε αυτό το θέμα, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα, οφείλουμε εμείς οι Ελληνες να είμαστε όλοι μία γροθιά». 

«Οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι μπροστά σε ένα πρόβλημα το οποίο μεγενθύνεται και -Θεός φυλάξοι- δεν ξέρω αν μπορεί να καταλήξει σε μια ανεπιθύμητη, ενδεχομένως και απ' τις δυο πλευρές, αλλά τυχαία κρίση» ήταν η δραματική προειδοποίηση της Ντόρας Μπακογιάννη.

Δείτε τι είπε η βουλευτής της ΝΔ στον Γιώργο Αυτιά και στον Σκάι:



Πηγή


Η ΝΔ προηγείται με 10,2 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ



Η δημοσκόπηση της Metron Analysis έγινε από την Δευτέρα έως την Τετάρτη 5 Ιουνίου για λογαριασμό του Alpha.

Η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου είναι στις 7,7 μονάδες καθώς το 31,2% απάντησε ΝΔ και το 23,5% ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΙΝΑΛ ακολουθεί με 6,1%, το ΚΚΕ με 3,8% και η Χρυσή Αυγή με 3,6%. Το ΜέΡΑ25 παίρνει 2,8% και η Ελληνική Λύση 1,7%.

Στην παράσταση νίκης το 82% βλέπει νίκη της Νέας Δημοκρατία, 8% για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκτίμηση ψήφου η διαφορά είναι 10,2 μονάδες με τη Νέα Δημοκρατία να παίρνει 37%-42,4%, τον ΣΥΡΙΖΑ από 27-32,2%. Το ΚΙΝΑΛ ακολουθεί με 6,2-9,2%, το ΚΚΕ από 3,6-6% και η Χρυσή Αυγή 3,5-5,9. Το ΜέΡΑ25 παίρνει 2,5-4,5%.

Αναλυτικά:



Εκτίμηση ψήφου:

ΝΔ 37-42,6%

ΣΥΡΙΖΑ 27-32,2%

ΚΙΝΑΛ 6,2-9,2%

ΚΚΕ 3,6-6%



Πρόθεση ψήφου:

ΝΔ 31,2%

ΣΥΡΙΖΑ 23,5%

ΚΙΝΑΛ 6,1%

ΚΚΕ 3,8%

Χρυσή Αυγή 3,6%

ΜΕΡΑ 2,8

Ελληνική Λύση 1,7%

Πλεύση Ελευθερίας 11%

Δημιουργία Ξανά 1%

Παράσταση νίκης

ΝΔ με μεγάλη διαφορά 55%

ΝΔ με μικρή διαφορά 27%

ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη διαφορά 1%

ΣΥΡΙΖΑ με μικρή διαφορά 7%

Πρόωρες εκλογές:

Θετικό 65%

Αρνητικό 28%

Κυβέρνηση αυτοδυναμίας ή συνεργασίας:

Συνεργασίας 52%

Αυτοδύναμη 45%


Ο ξάδελφος Τσίπρας τόλμησε να πει :ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε διορισμούς τα τελευταία τέσσερα χρόνια, «απολύτως τίποτα».



Γελάει η Ελλάδα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του κάθε μέρα και από εχθές μετά την αντιπαράθεση μεταξύ του Γιώργου Τσίπρα και του Νίκου Δένδια με αφορμή τα ρουσφέτια με διορισμούς και μετατάξεις που έγιναν τις τελευταίες μέρες στη Βουλή, γελάει περισσότερο με αυτά που ακούει.

Ο ξάδελφος Τσίπρας δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε διορισμούς τα τελευταία τέσσερα χρόνια, «απολύτως τίποτα», προκαλώντας τους πάντες για να ακούσει τον Ν. Δένδια να του λέει «Μου κάνετε πλάκα. Στην πραγματικότητα δεν έχετε αφήσει κανένα συγγενικό σας πρόσωπο αδιόριστο».

Ο ξάδελφος Τσίπρας του απάντησε: «αν μου λέγατε και ονόματα».

Για να ακούσει από τον Νίκο Δένδια : «Εσείς ο ίδιος κύριε Τσίπρα. Εσείς ο ίδιος δεν είστε ξάδερφος του πρωθυπουργού;».

Ο ξάδελφος Τσίπρας βλέποντας ότι αυτό που είπε γύρισε μπούμερανγκ και άρχισε να ξεφτιλίζεται δικαιολογήθηκε πως είναι πολιτικό στέλεχος από τότε που δημιουργήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Πότε εξελέγετε και που;» τον ρώτησε ο Νίκος Δένδιας με τον Γιώργο Τσίπρα να λέει: «σοβαρά μιλάτε;» χωρίς να έχει κάτι άλλο να πει!!




Στυγνός, ανήθικος και προκλητικός ο Βούτσης επιμένει στα ρουσφέτεια



Ο εριστικός και προκλητικός Βούτσης είπε εχθές στην βουλή για το όργιο ρουσφετιών «δεν αισθάνομαι ίχνος ενοχής και ευθύνης για να είμαστε απολογούμενοι…

Αμετανόητος και χωρίς κανένα ίχνος ηθικής ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης,  επιτέθηκε… χθες από τα έδρανα της Βουλής, για να υπάρχει όπως είπε η «απάντησή» του και στα Πρακτικά… Δήλωσε ότι «δεν αισθάνομαι ίχνος ενοχής και ευθύνης για να είμαστε απολογούμενοι… ότι γίναμε ίδιοι και κρατήσαμε τις ίδιες εργασιακές σχέσεις με το προηγούμενο καθεστώς… δεν με ενδιαφέρει να υπάρξει συμψηφισμός… ούτε θα μπω σε ονόματα και σόγια…» εάν και βέβαια σε όλη του την ομιλία άφηνε συνεχώς ανώνυμες αλλά φωτογραφικές αιχμές για βουλευτές της αντιπολίτευσης που μετέχουν στην Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής, προηγούμενα προεδρεία και τα παλαιά κόμματα…

Ανέπτυξε και πάλι την επιχειρηματολογία του για τις μετατάξεις και τις προσλήψεις ορισμένου χρόνου επικαλούμενος το νόμο της κινητικότητας ή τις ανάγκες των υπηρεσιών και της εξωστρέφειας της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι «δεν είχα ιδέα, ούτε ρώτησα ποτέ ποιοι συμπεριλαμβάνονται και ποιοι είναι μέσα στους 64 μεταταγέντες στη Βουλή…», ενώ κατήγγειλε ότι στη δημοσιοποίηση που έγινε «υπήρξε προσπάθεια να χαρτογραφηθούν δύο – πέντε, τρεισήμισι περιπτώσεις ονομαστικά, λες και υπάρχει απαγορευτικό για τον ΣΥΡΙΖΑ!»