Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Ερχεται δικαστική εξέλιξη - βόμβα για τον Μανώλη Πετσίτη


Σφίγγει ο δικαστικός κλοιός γύρω από τον μυστικοσύμβουλο του Μαξίμου, Μανώλη Πετσίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι δικαστικοί λειτουργοί που ερευνούν τις σχέσεις του πρώην συμμαθητή του Νίκου Παππά με τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου και την εταιρεία ELFE , συμφερόντων Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, μελετούν να προχωρήσουν - το επόμενο χρονικό διάστημα - σε δίωξη για ηθική αυτουργία του Μανώλη Πετσίτη στην «απιστία» για την οποία κατηγορείται ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θόδωρος Κιτσάκος.

Την ίδια ώρα τρόμο προκαλεί στον κυβερνητικό χώρο η απώλεια - στις ερχόμενες εκλογές - των πολιτικών στηριγμάτων του απρόβλεπτου κι αστάθμητου Μανώλη Πετσίτη που κινείται μεταξύ Λάρνακας κι Αθήνας και ο οποίος αν κληθεί από τις δικαστικές αρχές ίσως προχωρήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις.

Η έρευνα

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών πραγματοποιεί τους τελευταίους μήνες έρευνα (κυρίως μετά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα των «ΝΕΩΝ» και του «ΒΗΜΑΤΟΣ») σχετικά με τις σχέσεις του Μανώλη Πετσίτη σχετικά με για σκάνδαλο της ΔΕΠΑ. Κι αυτό ύστερα κι από την άσκηση - τον Νοέμβριο του 2018 - δίωξης σε βάρος του Θόδωρου Κιτσάκου για «απιστία στην υπηρεσία» σε σχέση με το γεγονός ότι δεν προχώρησε - κατά την κατηγορία - στις απαραίτητες ενέργειες είσπραξης χρεών της εταιρείας «Ελληνικά Χημικά Λιπάσματα», συμφερόντων του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Με τον Θ. Κιτσακο να αναφέρει ότι είχε προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες κι η κατηγορία δεν ευσταθεί.

Η έρευνα για τον ρόλο Πετσίτη ξεκίνησε ύστερα από τις αποκαλύψεις για τις επισκέψεις του στη ΔΕΠΑ ως «εκπρόσωπος του Μαξίμου» ή εταιρειών συμφερόντων Λαυρεντιάδη. Αρχικά είχε μνημονευθεί ότι ο μυστικοσύμβουλος του Μαξίμου είχε επισκεφθεί δύο φορές τη ΔΕΠΑ την περίοδο 2016-2017 όμως τελικώς αναδεικνύεται ότι οι επισκέψεις ήταν γύρω στις 15! Κι είχαν ξεκινήσει από το φθινόπωρο του 2015 , όταν ο Μ. Πετσίτης έδινε βροντερό παρών στο Μεγαρο Μαξίμου κι ήταν μονίμως στο πλευρό του Νίκου Παππά. Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σε πρόσφατες συνεντεύξεις του είχε υποστηρίξει ότι ο Μανώλης Πετσίτης έπαψε να βρίσκεται στο πλευρό του από τις αρχές του 2016 . Συνεπώς οι επισκέψεις του συνεργάτη του στη ΔΕΠΑ γίνονταν και το 2015 που (κατά παραδοχή του ίδιου του Παππά) ο Μανώλης Πετσίτης ήταν στο Μαξίμου.

Απεσταλμένος του Μαξίμου
Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι δικαστικοί λειτουργοί ανακάλυψαν ότι ο Πετσίτης επισκεπτόταν τη ΔΕΠΑ ως απεσταλμένος του Μαξίμου, προτού αναλάβει - στα τέλη του 2015 - τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου ο Θ. Κιτσάκος. Εμφανιζόταν δηλαδή κι επισκέπτης του προκατόχου του Κιτσάκου, Σπύρου Παλαιογιάννη. Πρόκειται μάλιστα για μια περίοδο (δηλαδή το φθινόπωρο του 2015) όπου τα χρέη της ELFE προς την ΔΕΠΑ επίσης αυξάνονταν με γοργούς ρυθμούς.

Οι δικαστικοί λειτουργοί έλαβαν καταθέσεις από στελέχη της ΔΕΠΑ και της ELFE και αναζήτησαν το συμβόλαιο ή στοιχεία της σχέσης εργασίας που είχε ο Πετσίτης με την εταιρεία του Λαυρεντιάδη. Ο πρώην σερβιτόρος για το φορολογικό έτος 2016 είχε δηλώσει ότι έλαβε από την ELFE για «συμβουλευτικές εργασίες» περίπου 79.000 ευρώ και για το 2017 έλαβε 121.000 ευρώ (συνολικά δηλαδή 200.000 ευρώ για μια διετία). Ακόμη εξετάστηκε ότι ο Πετσίτης είχε από το 2014 τη φορολογική εκπροσώπηση στην Ελλάδα κυπρίων δικηγόρων οι οποίοι από το 2015 αναμείχθηκαν σε offshore εταιρείες του ομίλου Λαυρεντιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικοί λειτουργοί αναζήτησαν στοιχεία από την Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, σχετικά με τις συναλλαγές και τις ροές κεφαλαίων στους λογαριασμούς του Πετσίτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι και προ μερικών ημερών τα σχετικά στοιχεία δεν έχουν ακόμη δοθεί ενώ δίνεται η εικόνα ότι ο Πετσίτης κι οι συνεργάτες του είχαν φροντίσει να είναι φορολογικά «τακτοποιημένοι» και να υπάρχει αιτιολόγηση στη διακίνηση χρηματικών ποσών. Κυρίως με τη χρήση συμβουλευτικής εταιρείας με έδρα την οδό Ιπποκράτους. Παράλληλα στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι οι αναφορές ανθρώπων του περιβάλλοντος του Θ. Κιτσάκου (σ.σ. σχετικό δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ» στις 21 Μαΐου 2019) που επιχείρησαν να εξηγήσουν τις επισκέψεις του μυστικοσύμβουλου του Μαξίμου.

Οπως είχαν αναφέρει οι συνεργάτες του πρώην διευθύνοντα συμβούλου του Κιτσάκου «η πρώτη επίσκεψη Πετσίτη σε Κιτσάκο ήταν λίγες εβδομάδες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, έκανε μια εθιμοτυπική επίσκεψη και του ανέλυσε τις σχέσεις του με το Μαξίμου, χωρίς να ζητήσει οτιδήποτε. Στη δεύτερη επίσκεψη, έναν μήνα αργότερα, φέρεται να μετέφερε τη δυσφορία συνεργατών του Πρωθυπουργού για θέματα χρηματοδοτήσεων ΜΜΕ από τη ΔΕΠΑ για καταχώριση διαφήμισης.

Περικοπή χρημάτων

Ετσι αποφασίστηκε η δραστική περικοπή χρημάτων που δίνονταν κυρίως σε ορισμένες εφημερίδες σε μια σύσκεψη όπου ήταν παρών κι ο ίδιος ο Πετσίτης. Ακολούθησε κι άλλη επίσκεψή του την άνοιξη του 2016, όπου μετέφερε πιεστικά αιτήματα από το Μαξίμου για διορισμούς ημετέρων, χωρίς όμως να γίνει δεκτό κάτι τέτοιο.

Οταν λίγο καιρό αργότερα ο Κιτσάκος συνάντησε κυβερνητικά στελέχη κι υπηρεσιακούς παράγοντες, του έθεσαν το ίδιο θέμα διορισμών και γνώριζαν ότι είχε προηγηθεί η επίσκεψη Πετσίτη με το ίδιο ακριβώς αίτημα. Ο Πετσίτης επισκέφθηκε και το 2017 τον Κιτσάκο και του ζήτησε να αναλάβει με την εταιρεία συμβούλων που είχε (σ.σ. πιθανόν την Boss Athens με έδρα στην οδό Ιπποκράτους) την αποδελτίωση δημοσιευμάτων κι άλλη εργασία, σχετικά με τις δημόσιες σχέσεις της ΔΕΠΑ».


Λαμπρόπουλος Βασίλης
ΤΑ ΝΕΑ


Απίστευτη ιστορία: Μισό ψάρι επιβίωσε για έξι μήνες!



Δυσοίωνο έμοιαζε, χωρίς αμφιβολία, το μέλλον του εικονιζόμενου ψαριού που έχασε την ουρά του και το μισό του σώμα την ώρα που προσπαθούσε να πηδήξει από λίμνη που είχε γύρω- γύρω τσιμέντο.

Το εντυπωσιακό είναι πως το ψάρι επιβίωσε. Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει η σπονδυλική του στήλη κι έτσι τα οστά και το μισό σώμα του σάπισαν και «έπεσαν» μόνα τους, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Το ψάρι -hypsibarbus wetmorei η επιστημονική του ονομασία- κατέληξε σε ενυδρείο σε αγορά της Ταϊλάνδης, όπου θα περίμενε νομοτελειακά το θάνατό του.

Ένας άνδρας ωστόσο το εντόπισε, το λυπήθηκε, το υιοθέτησε και το πήρε μαζί του στο σπίτι. Ο Watchara Chote έδωσε στο ψάρι το ευφάνταστο όνομα I-Half.

Ο 36χρονος και ο Ι-Half έζησαν μαζί για έξι μήνες.

Στο διάστημα αυτό ο Watchara περίφερε το μοναδικό ψάρι του σε πολλά χωριά για να το επιδείξει.

Ήταν τόση η θλίψη εκείνων που το θαύμασαν που όλοι έδωσαν ένα μικρό ποσό ώστε να του αγοράσουν ένα μικρό φέρετρο...




Πηγή : newmoney.gr


Βαρύς ο «φόρος αίματος» στην άσφαλτο τον Μάιο στην Αττική: Δέκα νεκροί και 572 τραυματίες σε τροχαία



Δέκα άτομα έχασαν τη ζωή τους και 572 τραυματίστηκαν (18 σοβαρά και 554 ελαφρά) σε τροχαία που σημειώθηκαν τον Μάιο 2019, στην Αττική. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σημειώθηκαν 9 τροχαία δυστυχήματα και 501 ατυχήματα.

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων αυτών ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Σημειώνεται, ότι το ίδιο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων που εφαρμόζει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για την τροχονομική αστυνόμευση και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας στο λεκανοπέδιο, βεβαιώθηκαν 19.531 παραβάσεις από τις οποίες οι 753 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος.

Ενδεικτικά βεβαιώθηκαν:

-787 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος από τις οποίες οι 75 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος

-2.451 ορίου ταχύτητας

-264 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη

-376 για χρήση κινητού τηλεφώνου

-390 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

-959 για μη χρήση προστατευτικού κράνους


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


Παραιτήθηκε ο Λαφαζάνης από γραμματέας της ΛΑΕ



Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης παραιτήθηκε από τη θέση του γραμματέα της Λαϊκής Ενότητας.

Στην εισηγητική παρέμβασή του στην Κεντρική Επιτροπή της ΛΑΕ, ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για το «κάκιστο» εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, σημειώνοντας ότι επρόκειτο για οδυνηρό αποτέλεσμα.


Forbes: Η φούσκα της Αριστεράς στην Ελλάδα ετοιμάζεται να σκάσει


Η επερχόμενη κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη θα δώσει νέα ώθηση στην ελληνική οικονομία αναφέρει το περιοδικό - «Είναι πλέον κατανοητό ότι η Αριστερά είναι το πρόβλημα και όχι η λύση του προβλήματος».

Στην επερχόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές στην Ελλάδα και σε ένα καλύτερο μέλλον για την οικονομία της χώρας αναφέρεται άρθρο του αμερικανικού περιοδικού «Forbes».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το Χρηματιστήριο στην Αθήνα «καλπάζει», κάτι που σηματοδοτεί το τέλος μιας ιδεολογίας που θέλει να φέρει στην Ελλάδα την «ισότητα στη φτώχεια» και όχι τις ίδιες ευκαιρίες για ευημερία. «Τώρα είναι πλέον κατανοητό ότι η Αριστερά είναι το πρόβλημα και όχι η λύση του προβλήματος», υπογραμμίζει το άρθρο. 

«Τα καλά νέα είναι ότι το δημοκρατικό σύστημα της χώρας που έδωσε την εξουσία σε ένα κόμμα της Αριστεράς θα το απομακρύνει από τη διακυβέρνηση ανοίγοντας τον δρόμο για ένα νέες πολιτικές που θα απελευθερώσουν την δημιουργικότητα των Ελλήνων και θα οδηγήσουν στην δημιουργία πλούτου για τους ίδιους τους Έλληνες και για τη χώρα τους», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού. 




Πηγή : protothema.gr


Είχαμε τρελή στεναχώρια ευτυχώς! Φλαμπουράρης διαψεύδει ότι φεύγει από την πολιτική



Λες και ενδιαφέρει κανένα Έλληνα πολίτη εάν ένας παππούς στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θα φύγει η δεν θα φύγει από την πολιτική!!

Παντελώς ανύπαρκτος αυτά τα τέσσερα χρόνια και με προκλητικό λόγο, μέσα στο ψέμα και την απάτη αυτή είναι η πορεία του Αλέκου Φλαμπουράρη οπότε μας είναι αδιάφορος παντελώς και θα έκανε καλό στην πολιτική εάν έβγαινε στην σύνταξη.

Σε διάψευση πληροφοριών που τον ήθελαν αποφασισμένο να αποχωρήσει από την πολιτική προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρης.

 «Καμία δήλωση του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη περί 'αποχώρησης από την ενεργό πολιτική', δεν έγινε στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο. Αυτά που γράφονται είναι ψέματα», είπαν για την στελεχάρα και ηρεμήσαμε τώρα.


Ν.Δ.: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αποκρύψει τα στοιχεία για τις νέες συντάξεις



Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Η Κυβέρνηση, σε μια προφανή προσπάθεια να αποκρύψει ότι οι νέες συντάξεις, λόγω της διαρκώς αυξανόμενης επίδρασης του νόμου Κατρούγκαλου, είναι σημαντικά μειωμένες, αλλά και ότι ο ρυθμός χορήγησής τους έχει σχεδόν μηδενιστεί, πάγωσε την έκδοση των μηνιαίων εκθέσεων του συστήματος “ΗΛΙΟΣ”. Βρισκόμαστε στον 6ο μήνα του έτους, και δεν έχει δημοσιευθεί ούτε μία μηνιαία έκθεση για το 2019».

Πλήρης Δήλωση:

«Το Ενιαίο Σύστημα Ελέγχου Πληρωμών Συντάξεων “ΗΛΙΟΣ” που εγκαινιάσαμε σαν σήμερα πριν έξι χρόνια ακριβώς (1.6.2013) συνιστά ένα από τα πιο σύγχρονα, αξιόπιστα και αποτελεσματικά συστήματα ελέγχου, ενημέρωσης και παρακολούθησης δεδομένων κοινωνικής ασφάλισης σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Με τον “ΗΛΙΟ” η χώρα μας, για πρώτη φορά, απέκτησε πλήρη εικόνα του αριθμού των συνταξιούχων, του ύψους των συντάξεων και της συνολικής καταβαλλόμενης δαπάνης. Στοιχεία άγνωστα μέχρι τότε. Παράλληλα, η λειτουργία του συστήματος “ΗΛΙΟΣ” εξασφάλισε:


Την εξάλειψη -για πάντα- των “μαϊμού” συντάξεων που κόστιζαν εκατοντάδες εκατομμύρια στο ασφαλιστικό σύστημα μέσω της διασύνδεσης με τα ληξιαρχεία και το σύστημα “ΑΡΙΑΔΝΗ” και της αυτόματης αναστολής των συντάξεων σε περίπτωση θανάτου.

Την αποτελεσματική διαχείριση του ασφαλιστικού συστήματος, με τη δημοσίευση κάθε μήνα του ακριβούς αριθμού των συνταξιούχων, του πλήθους των νέων απονομών, του πλήθους των αναστολών λόγω θανάτου και των επιμέρους και συνολικά καταβαλλόμενων ποσών ανά κατηγορία σύνταξης.  

Την αυτόματη χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας στους συνταξιούχους για την παροχή υπηρεσιών υγείας από τον ΕΟΠΥΥ.  
Την προσυμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων των συνταξιούχων και τον ακριβή υπολογισμό του παρακρατούμενου κάθε μήνα φόρου, με αποτέλεσμα  το μηδενισμό του φόρου κατά την εκκαθάριση για τα εισοδήματα από συντάξεις.

Δυστυχώς, κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ το “ΗΛΙΟΣ” δεν αναπτύχθηκε καθόλου στην κατεύθυνση της παροχής επιπλέον ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους συνταξιούχους. Αντί αυτών το Υπουργείο Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ εστίασε όλη του την προσοχή στην απόκρυψη των μειώσεων που επέβαλε μέσω του τρίτου μνημονίου και του νόμου Κατρούγκαλου και της μείωσης του ρυθμού απονομής νέων συντάξεων, αναστέλλοντας επί μακρόν την έκδοση των μηνιαίων εκθέσεων προφασιζόμενο επουσιώδεις βελτιώσεις στην παρουσίαση των στοιχείων. Όταν τελικά τους επιβλήθηκε από τους θεσμούς η έκδοση μηνιαίων εκθέσεων, προσπάθησαν να θολώσουν την εικόνα προσθέτοντας, για παράδειγμα, στα ποσά της μέσης σύνταξης τις κρατήσεις υπέρ ΕΟΠΥΥ και ΑΚΑΓΕ. 

Σήμερα η Κυβέρνηση, σε μια προφανή προσπάθεια να αποκρύψει ότι οι νέες συντάξεις, λόγω της διαρκώς αυξανόμενης επίδρασης του νόμου Κατρούγκαλου, είναι σημαντικά μειωμένες, αλλά και ότι ο ρυθμός χορήγησής τους έχει σχεδόν μηδενιστεί, πάγωσε την έκδοση των μηνιαίων εκθέσεων του συστήματος “ΗΛΙΟΣ”: Βρισκόμαστε στον 6ο μήνα του έτους, και δεν έχει δημοσιευθεί ούτε μία μηνιαία έκθεση για το 2019.

Ευτυχώς για την Ελλάδα, η περίοδος της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει και πολύ σύντομα το ασφαλιστικό σύστημα θα επανέλθει κάτω από το φως του “ΗΛΙΟΣ”, που θα αναδείξει όλες τις αλχημείες που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Όλοι θα γνωρίζουν κάθε μήνα με ακρίβεια ποιο είναι το πλήθος των συνταξιούχων, ποια είναι η μηνιαία δαπάνη για συντάξεις και όλα τα άλλα δεδομένα που διαθέτει το σύστημα. Παράλληλα θα μπει τέλος και στην τετραετή αδράνεια με την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών προς τους συνταξιούχους, αξιοποιώντας στο έπακρο το σύνολο των δυνατοτήτων τους συστήματος “ΗΛΙΟΣ”».         


Θύμα στην Μενάνδρου χαστουκίζει πορτοφολά



Ένας νεαρός κακοποιός προσπάθησε να κλέψει το πορτοφόλι ενός άνδρας στο κέντρο της Αθήνας και το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, στην αφετηρία των λεωφορείων στην οδό Μενάνδρου.

Ο κακοποιός προσπάθησε να βάλει το χέρι του στην τσέπη του υποψήφιου θύματος, μόνο που γίνεται αντιληπτός και το θύμα άρχισε τα χαστούκια.




Αδίστακτοι δεν σταματάνε πουθενά! Προσλαμβάνουν με 8μηνες συμβάσεις



Βολεύουν μέχρι την τελευταία στιγμή ημετέρους και ρουσφέτια με 8μηνες συμβάσεις.

Σε περίπου 30 ρουσφετολογικές 8μηνες προσλήψεις έχει προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης,  πέντε εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Οι προσλήψεις έχουν χρονική διάρκεια οκτώ μηνών και πραγματοποιούνται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου και ορισμένου χρόνου. Μεταξύ των προσληφθέντων είναι ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη, που είπε στον ΣΚΑΪ ότι είχε ζητήσει από τον Σπίρτζη να προσλάβει τον γιο του προ αρκετών μηνών, χαρακτηρίζοντας θετικό το γεγονός πως ο υπουργός ανταποκρίθηκε στο αίτημα του.


Με στημένους αυτή την φορά πήγε να ψηφίσει ο Αλέξης Τσίπρας στην Κυψέλη



Μετά την ξεφτίλα της προηγούμενης φοράς που δεν υπήρχε κανένας να χειροκροτήσει τον Αλέξη Τσίπρα, το Μαξίμου έκανε μεγάλη προσπάθεια να βρει άτομα να κάνουν τους ευτυχισμένους και να χειροκροτήσουν τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα στην Κυψέλη όπου και ψήφισε.

Η εικόνα του στημένου έχει ξεφτιλίσει πολλές φορές τον Αλέξη Τσίπρα και το Μαξίμου, που βάζει να κάνουν τους ευτυχισμένους υπαλλήλους του Μαξίμου, άντρες της ασφάλειας του Τσίπρα και ομπρελοκρατούσα νυν υφυπουργό που έκανε την χαροκαμένη στο Μάτι.




Μόλις πήγε να αναπνεύσει το ΚΙΝΑΛ η Γεννηματά φρόντισε να το ξανά βυθίσει



Θα κοστίσει πάρα πολύ στο ΚΙΝ.ΑΛ. και την Φώφη Γεννηματά αυτή η απόφαση.

Με μια κίνηση ακατανόητη η Φώφη Γεννηματά εκεί που πήγε να αναπνεύσει το ΚΙΝ.ΑΛ. και να αναδειχθεί τρίτο κόμμα στις εκλογές, έκανε ότι μπορούσε για να το ξανά βυθίσει.

Η επιλογή του Καμίνη, αντί Βενιζέλου στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΚΙΝΑΛ. μόνο πολιτική αυτοκτονία μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η θυσία ενός ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, και πρώην πρόεδρος του έχει τεράστιο πολιτικό ρίσκο και μόνο έξυπνη κίνηση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Πολλά στελέχη του ΚΙΝΑΛ εκφράζουν ανοιχτά την διαφωνία τους, κάνοντας λόγο για κίνδυνο αποσυσπείρωσης, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός, λίγες μόλις εβδομάδες πριν τις εκλογές. 

Το αποτέλεσμα αυτοκτονία η όχι θα φανεί στην κάλπη της 7ης Ιουλίου.


Νέα πρόκληση Φωτίου : «Στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά μόλις… 9 μήνες»



Το συγκεκριμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλάει συχνά, αλλά όταν μιλάει λέει ότι βλακεία της έρθει στο κεφάλι προκαλώντας την κοινωνία.

Η Θεανώ Φωτίου λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές βάλθηκε να ξεπεράσει τον εαυτό της και είπε την κορυφαία πρόκληση για να κατάλαβει ακόμα μία φορά ο πολίτης πηγαίνοντας στις κάλπες ποιους είχε ψηφίσει.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης αφού παραδέχτηκε ότι προηγουμένως η κυβέρνηση είχε υποχρεωθεί να εφαρμόσει μία συμφωνία που περιείχε… «δύσκολα μέτρα» προσπάθησε να εξαπατήσει και να προκαλέσει τους ψηφοφόρους. Προσπάθησε να δικαιολογήσει τον ΣΥΡΙΖΑ που διέλυσε και καταλήστευσε την μεσαία τάξη και δεν αναφέρθηκε καθόλου στην αύξηση της φορολογίας που μας γονάτισε.

«Αυτά που κάναμε ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε, σαν μια μικρή ανάσα στον λαό από αυτά που υπεραπόδοσαν. Αυτά και δεν τα έχει βιώσει ο λαός, δηλαδή δεν τα ζει στην καθημερινότητα του γιατί ήταν τελευταία»,δήλωσε η Φωτίου και μας άφησε ξερούς λέγοντας «Εμείς στην πραγματικότητα κυβερνούμε εννιά μήνες -ούτε εννιά- από την έξοδο από το Μνημόνιο».