Το μυθιστόρημα του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα γυρνάει την Ελλάδα και συνεχίζει να προκαλεί λες και έχει βγει από πολιτική παρθενογένεση.
Με απέραντο θράσος ένας αποτυχημένος, και διεθνώς ξεφτιλισμένος πρώην πρωθυπουργός, που έχει δύο υπουργούς του καταδικασμένους για παράβαση καθήκοντος, τόλμησε να κάνει αντιπολίτευση για τα οικονομικά μιάς κυβέρνησης και ενός πρωθυπουργού που πάει μπροστά την Ελλάδα και χαίρει εκτίμησης και παράδειγμα διεθνώς, με αποτέλεσμα ο υπουργός οικονομικών αυτής της κυβέρνησης να γίνεται πρόεδρος του Eurogroup. Αυτός λοιπόν ο απαξιωμένος από τον ελληνικό λαό διεφθαρμένος πολιτικός τόλμησε να μιλήσει και για διαφθορά.
Αυτός λοιπόν που ανέβαινε στα τρακτέρ όταν εξαπατούσε τον ελληνικό λαό, εργαλειοποίησε και ένα εκπρόσωπο αγροτοκτηνοτρόφων να μιλήσει στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του.
Ο πολιτικός απατεώνας και ανίκανος στα οικονομικά Αλέξης Τσίπρας, μίλησε για την υπερψήφιση του προϋπολογισμού του 2026, μιλώντας από την Πάτρα, δίνοντας συνέχεια στην πανελλήνια περιοδεία του με φόντο το μυθιστόρημα ξέπλυμα του ίδιου, και με θράσος περιέγραψε ως περισσότερο αναγκαίες από ποτέ τις «πρωτοβουλίες για μια προοδευτική παράταξη νίκης», εξηγώντας πως οι «πρωτοβουλίες» αυτές πρέπει να λάβουν χώρα «χωρίς αποκλεισμούς, προαπαιτούμενα, πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων».
Ο απαξιωμένος πολιτικός που θέλει να επιστρέψει έκανε λόγο «για μια νέα δυναμική, οργανωμένη από τα κάτω, που θα αποκρυσταλλωθεί σε πολιτικό κίνημα, ικανό και αποφασισμένο να ανατρέψει τους συσχετισμούς και να φέρει την πολιτική αλλαγή. Έτσι που στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν, η σημερινή κυβέρνηση να βρει απέναντί της ισχυρό αντίπαλο, ικανό να την κερδίσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, νομίζοντας ότι ένας αποτυχημένος και απαξιωμένος πολιτικός απατεώνας μπορεί να γίνει το αντίπαλο δέος ενός σοβαρού πρωθυπουργού.
Ο πολιτικός απατεώνας κάλεσε τους παριστάμενους «να δώσουμε περιεχόμενο στη διάθεση του προοδευτικού πολίτη να μη μείνει αδρανής. Με μια γόνιμη και δημιουργική ρήξη με το παρελθόν», συμπληρώνοντας πως πρέπει να «πάρουμε τα πιο θετικά στοιχεία της εμπειρίας μας, να πετάξουμε τα αχρείαστα, ότι μας πλήγωσε, ότι ζημίωσε το συλλογικό καλό», και μάλλον στα άχρηστα και σε αυτούς που ζημίωσαν δεν βάζει τον εαυτό του.
Μιλώντας για την αποτυχημένη και διεφθαρμένη διακυβέρνηση του, ο πολιτικός απατεώνας είπε με θράσος χωρίς να έχει αίσθηση του κακού που έχει κάνει στην χώρα «αντισταθήκαμε στην κρυφή, ή και φανερή, έλξη των δημόσιων ταμείων. Ενώ οι χορτασμένοι των κολεγίων, αποδείχθηκαν αχόρταγοι. Έχουν μετατρέψει τη χώρα σε έναν απέραντο βάλτο διαφθοράς» παρατήρησε, ενώ σηκώνοντας τους αντιπολιτευτικούς τόνους, έκανε λόγο για «πρωτοφανή διαφθορά, Δημοκρατία της διαπλοκής και ανικανότητα».
Δίνοντας το λόγο στην αρχή της εκδήλωσης σε εκπρόσωπο των αγροτοκτηνοτρόφων, «οι αγρότες δίκαια εξεγείρονται. Και η κυβέρνηση οφείλει να δώσει λύση τώρα, γιατί η παραγωγή δε μπορεί να περιμένει. Αν περάσει χρόνος θα χαθεί η χρονιά» δήλωσε ο πολιτικός απατεώνας που τάζει πάλι προτείνοντας να «τους δώσουν τώρα στο 100% όσα δηλώσανε, από εθνικούς πόρους, έστω με τη μορφή επιστρεπτέας προκαταβολής και ας γίνει ο τελικός συμψηφισμός όταν ολοκληρωθούν οι έλεγχοι των δικαιούχων.Και ας προχωρήσουν επίσης στην πλήρη καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες και στην αναστολή των φορολογικών και ασφαλιστικών τους υποχρεώσεων μέχρι να ορθοποδήσουν», όπως τόνισε.



0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου