Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Ο ακροαριστερός φασισμός Μανιού συνεχίστηκε επιμένοντας να ρίξει την κυβέρνηση

 


Επιμένει ο Μανιός στο «Ιμπραήμ», ατυχές λέει το «καραβανάδες».

Ο Ν. Μανιός ονομάζει τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας, "Ιμπραήμ" και ζήτησε από τους Έλληνες στρατιωτικούς, να συμπράξουν με πολιτικούς, για να τον ανατρέψουν. 

Δεν βρέθηκε ένας δήθεν "Δημοκράτης" μέσα στο συνέδριο, να του φωνάξει

"Κάτσε κάτω ρε φασίστα, που υποκινείς πραξικόπημα.."

Αυτός είναι ο συριζαίος ακροαριστερός, με ονειρώξεις για επαναστάσεις, κινήματα, πραξικοπήματα, ανατροπές, γιατί όχι και πηγάδες. Σε θεωρητικό πάντα και καλά επίπεδο, γιατί φοβούνται της φάπες που θα φάνε έτσι και κάνουν ότι ονειρεύονται.

Μία ημέρα μετά το συνέδριο, ημέρα Δευτέρα, ο Νίκος Μανιός, μετά τις αντιδράσεις, επέμεινε στον χαρακτηρισμό «Ιμπραήμ» για τον πρωθυπουργό, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7FM, σημειώνοντας μάλιστα, όπως είπε, δεν είναι η πρώτη φορά που τον αποκαλεί έτσι και δεν ντράπηκε που το είπε.

«Στη χώρα έχει έρθει ο Ιμπραήμ. Θα την καταστρέψει. Κι όποιος δε βλέπει πού οδηγεί αυτή η κυβέρνηση, με αυτόν τον πρωθυπουργό… Αν είναι πρωτοβουλίες του, ή είναι καθοδηγούμενος, γιατί δεν τον έχω ικανό να μπορεί να κουμαντάρει αυτός μια τέτοια καταστροφή, άλλοι του λένε τι να κάνει, επομένως… Εγώ πάντα έχω δημοσίως τις απόψεις μου εκφράσει» δήλωσε ο κ. Μανιός, εμμένοντας στον χαρακτηρισμό του για τον κ. Μητσοτάκη.

«Παραμένει ο χαρακτηρισμός Ιμπραήμ και, δυστυχώς, εάν η κουβέντα αυτή γινόταν την 1η Δεκεμβρίου, που εγώ το είπα σε έναν κύκλο συντρόφων, δεν θα καταλάβαινε και κανένας. Αλλά άμα τώρα γίνει κουβέντα, και δη, δυο – τρία πράγματα, τι έκανε με την ενέργεια, πριν βγει ο πόλεμος, τι κάνει με τον πόλεμο που είναι μια κρίσιμη και άγνωστη πτυχή τού τι μπορεί να γίνει, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τι θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς τι σημαίνει η δήλωσή του για «καραβανάδες σημερινούς, στρατευμένους, και πολιτικούς που πρέπει να ενωθούν, ενάντια σ' αυτούς που μας έχουν στο ίδιο καθεστώς από το 1824», ο πρώην βουλευτής απάντησε στον Status:

«Το καραβανάδες είναι μια ατυχής έκφραση. Ηθελα να πω ό,τι έγινε το ’24, το ’25. Και οι στρατιωτικοί -γιατί έτσι τους έλεγαν τότε-, και οι στρατιωτικοί και οι πολιτικοί. Να ενωθούν όπως ενωθήκανε. Δύο φορές ενωθήκανε». «Σταματάνε τον εμφύλιο και ενώνονται για να συνεχίσουν την Επανάσταση».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου