Σάββατο 5 Απριλίου 2025

Και ο "πραγματογνώμονας" Βασίλης Κοκοτσάκης παραπλανούσε τον κόσμο για «παράνομο φορτίο»

 


Στις θεωρίες του τεχνικού συμβούλου, μερικών εκ των οικογενειών στην υπόθεση των Τεμπών, κ. Βασίλη Κοκοτσάκη, αναφέρονται σε άρθρο τους τα Ellinikahoaxes μέσα από μια αναλυτική παρουσίαση των επίσημων πορισμάτων που έχουν δει ως τώρα το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα ο κ. Βασίλης Κοκοτσάκης, πήρε σαφέστατη θέση υπέρ της θεωρίας για ύπαρξη παράνομου φορτίου μέσα σε κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στις 11 Φεβρουαρίου 2025.



Τον ισχυρισμό επανέλαβε ο κ. Μπογδάνος, με ανάρτησή του στο Χ. Πρόκειται για ισχυρισμό, ο οποίος, όπως έχουμε εξετάσει στο παρελθόν, πηγάζει από την τεχνική έκθεση του κ. Κοκοτσάκη, πυροδοτώντας πολυάριθμες συνωμοσιολογικές παραλλαγές, αλλά σύμφωνα με τα Ellinikahoaxes, διαψεύδεται από τα επίσημα δεδομένα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου