Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Χωρίς ίχνος σοβαρότητας ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την απόδοση ευθυνών για τα Τέμπη και σφυρίζει αδιάφορα για το Μάτι



Για τον ΣΥΡΙΖΑ, έγκλημα υπήρξε μόνο στο Μάτι και ζητάει την απόδοση ευθυνών σε κυβερνητικά στελέχη. Για το έγκλημα ΣΥΡΙΖΑ στο Μάτι και ειδικά μετά την προκλητική απόφαση της δικαιοσύνης, σφυρίζει αδιάφορα γιατί εμπλέκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι έγκλημα. Ποιός θα ξεχάσει την κοροιδία Τσίπρα - Πολάκη κτλπ, στο συντωνιστικό που έκαναν τους αδιάφορους; Αλλά αυτά είναι ψηλά γράμματα για την ηθική ΣΥΡΙΖΑ που περιορίζεται μόνο στην ηθική των άλλων και όχι της ανήθικης ακροαριστεράς που εκπροσωπεί.

Μόλις η Ν.Δ. επιτέθηκε στον χυδαίο ινφλουένσερ αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, για "υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά", η Κουμουνδούρου απάντησε λέγοντας καλό θα ήταν η «ευαισθησία» της Νέας Δημοκρατίας να μην περιορίζεται στις συζητήσεις που έχει με πολίτες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, αλλά στο να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν σε όσους συντέλεσαν στο έγκλημα των Τεμπών», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του απαντώντας στις δηλώσεις του Ν. Ρωμανού.

«Θα ήταν πραγματικά πολύ διαφωτιστικό για τον κ. Μητσοτάκη να σταματήσει να κρύβεται στο Μαξίμου και να συνομιλεί με πολίτες αποκλειστικά και μόνο σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον και να ακολουθήσει το παράδειγμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «να μιλήσει αδιαμεσολάβητα με τον κόσμο και να κατανοήσει τον θυμό που υπάρχει από την συγκάλυψη του εγκλήματος. Τότε ίσως καταλάβει πως πρέπει επιτέλους να σταματήσει να συγκαλύπτει το άλλο τζάκι του κόμματος του».

Και επειδή αναφερόμαστε σε ένα ανήθικο, φαιδρό κόμμα με χυδαίο αρχηγό, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καμία αναφορά, για ακόμα μία φορά, για την προκλητική απόφαση στο Μάτι και την απαίτηση να αποδωθούν ευθύνες στους υπεύθυνους και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου