Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Ο φαιδρός Κουρουμπλής "προσυπογράφει" την χυδαιότητα του ινφλουένσερ Κασσελάκη

 



Ο Κουρουμπλής είναι γνωστός φαιδρός, και έχει προκαλέσει με χυδαιότητες πολλές φορέρς στο παρελθόν γιαυτό τον έστειλαν στην αφάνεια οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής συμφωνεί, με την χυδαία δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά» και συντάχθηκε με την φαιδρή προσωπικότητα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο προκλητικός Κουρουμπλής διαφώνησε μάλιστα και με τις αποστάσεις που πήραν νωρίτερα τόσο ο Χρήστος Σπίρτζης όσο και ο Γιώργος Βασιλειάδης.

«Η ιστορία των Τεμπών είναι κάτι ιδιαίτερο, χάθηκαν νέα παιδιά. Δεν ξέρω τι λεει ο κ. Σπίρτζης, αν ήταν το δικό του παιδί δεν θα αντιδρούσε έτσι ο κ.Σπίρτζης. Εγώ τη δήλωση του κ. Κασσελάκη την προσυπογράφω, οι παραλείψεις των υπουργών σκότωσαν τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά στα Παραπολιτικά FM ο κ. Κουρουμπλής, ξεχνόντας το πόσο φαιδρός ήταν ο ίδιος με τα παιδιά που χάθηκαν στο Μάτι και ήταν και υπουργός.

Στην ερώτηση, δε, αν με την ίδια λογική οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έκαψαν τον κόσμο στο Μάτι, ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος το 2021 είχε διαγραφεί από τον Αλέξη Τσίπρα επειδή είχε χαρακτηρίσει «δολοφόνους» τους βουλευτές της ΝΔ, απάντησε «είναι διαφορετικά ζητήματα. Εμείς θέλουμε να τονίσουμε τις παραλείψεις και σε τελική ανάλυση εγώ συμφωνώ με κάθε άνθρωπο και για εκείνους τους συγγενείς και εκείνους τους γονείς ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή και για αυτούς και για την κυβέρνηση από εκεί και πέρα κρίθηκε και αυτό το ζήτημα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου