Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Τελικά χυδαίος γεννιέσαι δεν γίνεσαι και του Κασσελάκη είναι στην φύση του δυστυχώς - Ανάρτηση χωρίς συγνώμη

 


Κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τα κότσια να μαζέψει αυτό το νούμερο της πολιτικής; Έχει ξεπεράσει σε φαιδρότητα τον Αλέξη Τσίπρα και σοβαροί αριστεροί αναφωνούν τι νούμερο είναι αυτό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φαιδρές αδίστακτες προσωπικότητα γεμάτος, αλλά αυτό το πράγμα με τον Στέφανο Κασσελάκη, κανένας δεν το περίμενε γιατί χυδαίος γεννιέσαι δεν γίνεσαι και ο Κασσελάκης το έχει στο αίμα του.

Το νούμερο Στέφανος Κασσελάκης ψεύδεται γραπτώς και δημοσίως, δεν ζητάει ο φαιδρός συγγνώμη γιατί είναι στην φύση του η κακία, εκτοξεύει χυδαιότητες περί «υπουργών που σκοτώνουν παιδιά», επιμένει ως προς τη θέση του σε νέα ανάρτηση, αλλάζοντας όμως κάτι από αυτά που έχει καταγραφεί να λέει στο χυδαίο βίντεο.

Μόλις κατάλαβε ότι για ακόμα μία φορά η κοινωνία και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τον κράζουν αφού δεν μπορούν να ανεχτούν την χυδαία προσωπικότητα του, προχώρησε ο φαιδρός σε ανάρτηση στην οποία μάλιστα εκφράζει και την… έκπληξή του για την επίσημη αντίδραση της ΝΔ σε μια συνομιλία που, όπως λέει, είχε με έναν πολίτη, λες και αυτό δεν τον κάνει χυδαίο.

Το νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ γράφει ότι του δίνεται η ευκαιρία να πει και… γραπτώς αυτά χυδαία και φαιδρά που λέει στο σχετικό βίντεο. Μόνο που υπάρχει μια… αλλαγή. 

«Μου δίνεται όμως έτσι η ευκαιρία να τα πω και γραπτώς: Πολιτικοί πάνε και φιλάνε χέρια το Πάσχα, το παίζουν ευσεβείς, και μετά πηγαίνουν στη Βουλή και συγκαλύπτουν εγκλήματα, με κορυφαίο το έγκλημα των Τεμπών».

Στο βίντεο όμως που είδε όλη η Ελλάδα ο φαιδρός ψεύτης Κασσελάκης δεν λέει τα παραπάνω. Λέει επί λέξει τα εξής:

«Οι άλλοι που το παίζουν πατριώτες και θρησκευόμενοι συγκαλύπτουν εγκλήματα. Εντάξει; Κυριολεκτικά εγκλήματα. Πάνε και φιλάνε χέρια μέσα στο Πάσχα, αλλά ψηφίζουν και συγκαλύπτουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

Με λίγα λόγια η χυδαία προσωπικότητα Κασσελάκης αναφέρει ξεκάθαρα σε υπουργούς «που σκοτώνουν παιδιά»  και αυτό δεν το λέει γραπτώς το κρύβει λες και ο κόσμος είναι ηλίθιος όπως αυτός που νομίζει ότι μπορεί να λέει ότι θέλει και μετά να το αναιρεί.

Εκτός από φαιδρός είναι και ψεύτης, απευθύνεται σε όποιον αφελή τον ακούει, κάνει διαφορετική δήλωση χωρίς να ζητήσει συγνώμη και νομίζει ότι έτσι θα ξεπλύνει η χυδαιότητα του που είναι αποδεδειγμένα στην φύση του να είναι χυδαίος και φαιδρός.

Το ότι ακόμα και σήμερα μετά την κατακραυγή απο όλους, και απο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αποφεύγει την συγνώμη δείχνει το ποιος είναι, και λυπούμαστε για τον ΣΥΡΙΖΑ που έμπλεξε πάλι αλλά χειρότερα αυτή την φορά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου