Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Ο Τσίπρας φαιδρός ξεφτιλίζεται διαψεύδοντας τους συντρόφους του για την μεσαία Τάξη


 

Συνειδητά φαιδρός, προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραπλανήσει τους πολίτες, νομίζοντας ότι είναι Συριζαίοι η Τσίπρας και δεν θυμούνται τίποτα από την αθλιότητα της κυβέρνησης Τσίπρα.

Άλλα θέλει να πει σήμερα, άλλα έχουν συμβεί στην πραγματικότητα και κανένας δεν μπορεί να τα ξεχάσει, ότι και να πει οι σύντροφοι του των διαψεύδουν και τον ξεφτιλίζουν.

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας, που προσπαθεί για ακόμα μία φορά να εξαπατήσει για να αυξήσει τα ποσοστά του στις εκλογές είπε μέσω της συνέντευξής του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» για την μεσαία τάξη : «Δεν ήταν δική μας επιλογή. Δεν ήταν καν επιλογή. Ηταν εξαναγκασμός. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να πετύχουμε έναν στόχο εθνικό, την έξοδο από το καθεστώς επιτροπείας και χρεοκοπίας», είπε ο κ. Τσίπρας στην «Εφημερίδα των Συντακτών», αδιαφορώντας για τα όσα έχουν πεί οι σύντροφοι πολάκης και Τσακαλώτος.

Και συνέχισε ο Τσίπρας μέσα στο ψέμα χωρίς ίχνος ηθικής : «Ακριβώς επειδή εμείς, παρά τη θέλησή μας, αδικήσαμε τη μεσαία τάξη, είμαστε αυτοί που τώρα ερχόμαστε με βαριά ηθική υποχρέωση και με ισχυρή βούληση να αποκαταστήσουμε την αδικία, δίνοντάς της στήριγμα και σανίδα σωτηρίας από την τρικυμία στην οποία βρίσκεται σήμερα, εξαιτίας, όμως, όχι αναγκαστικών επιλογών, όπως την εποχή των Μνημονίων, αλλά συνειδητών επιλογών του κ. Μητσοτάκη». 

Και πάμε για το τι έχουν πει οι σύντροφοι διαψεύδοντας τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας :

Την καταστροφή της μεσαίας τάξης παραδέχθηκε ο Παύλος Πολάκης με τη φράση «γ@μ@σ@με τη μεσαία τάξη».

Την καταστροφή της μεσαίας τάξης από την κυβέρνηση Τσίπρα παραδέχθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και νυν σύμβουλος του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιώργος Χουλιαράκης, στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2018, λέγοντας «φορολογήσαμε συνειδητά τη μεσαία τάξη».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, λέγοντας «πιέσαμε τις μεσαίες τάξεις; Ναι, αλλά δεν έπρεπε να έχουμε απόλυτη προτεραιότητα την ανθρωπιστική κρίση;». «Ό,τι κάνουμε από τη φοροδιαφυγή δεν μετριέται». Και λίγες ημέρες μετά, όταν αποκαλύφθηκε το συνειδητό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, επανήλθε στη Βουλή για να πει «δεν τσακίσαμε τη μεσαία τάξη όπως μας κατηγορούν, τη ζορίσαμε γιατί είχαμε άλλες προτεραιότητες».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου