Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ο Κασσελάκης γελοιοποιήθηκε περισσότερο στην προσπάθεια του να ανασκευάσει το 5% στην υγεία

 


Δεν έχει τέλος η γελοιοποίηση του τουρίστα ινφλουένσερ αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το κράξιμο από τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και την Νέα Αριστερά, ο Στέφανος Κασσελάκης μιλάει για δήθεν διαστρέβλωση δηλώσεων που έκανε σε πρωινή συνέντευξη του σε σχέση με την υγεία.

Είναι τέτοιο το θράσος του που κουνάει και το δάχτυλο σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία απαντα σε Νέα Αριστερά και Άδωνι Γεωργιάδη και τονίζει ότι μόνο με γενναία χρηματοδότηση και πραγματική επένδυση στην Υγεία θα επιτευχθεί η αναβάθμιση του ΕΣΥ.

Σε νέα τοποθέτηση που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την απάντηση Κασσελάκη, τονίζε πως «για να διορθώσει την πρωινή του γκάφα, την οποία έκανε λόγω προφανούς αγνοίας, διαπράττει τώρα μία μεγαλύτερη γκάφα. Ζητάει +5% του ΑΕΠ για την Υγεία».

«Δηλαδή ζητάει επιπλέον 11 δις €. Τώρα πρέπει να μας πει και που θα τα βρει, διότι ακόμη και ο τριπλασιασμός του ΕΝΦΙΑ ή του Φόρου Εισοδήματος ή η αύξηση του ΦΠΑ σε υψηλότερα επίπεδα από όσο ήταν και επί Τσίπρα, δεν σωρρεύουν ένα τόσο μεγάλο ποσό. Πού θα βρείτε λοιπόν κύριε Κασσελάκη άλλα 11.000.000.000 δις € που υπόσχεστε στην ανάρτησή σας για την Υγεία; Ποιους θα φορολογήσετε;» προσθέτει ο υπουργός Υγείας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου