Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Στα βήματα του Τσίπρα ο Κασσελάκης τάζει επαναφορά 13ου και 14ου μισθού και προσλήψεις στην υγεία

 



Τα δίνει όλα και τα υπόσχεται όλα ο Στέφανος Κασσελάκης, ακριβώς όπως έκανε ο Αλέξης Τσίπρας και εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα με αποτέλεσμα να υποφέρουμε και να παρακαλάμε να την γλιτώσουμε.

Για να είσαι τόσο στυγνός απατεώνας, πρέπει να είσαι η συνειδητά απατεώνας όπως ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, η τυχοδιώκτης απατεώνας που δεν υπολογίζεις τίποτα.

Στην Ικαρία και τους Φούρνους βρέθηκε ο τουρίστας τυχοδιώκτης Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της πολυήμερης κρουαζιέρας του στα νησιά του Αιγαίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «μετά τη θερμή υποδοχή και τις συνομιλίες με τους κατοίκους, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε το νοσοκομείο της Ικαρίας, την κατάσταση στο οποίο περιέγραψαν με μελανά χρώματα κάτοικοι και υγειονομικοί. Είναι ενδεικτικό ότι, το 50% του προσωπικού είναι επικουρικό, ενώ η υποστελέχωση καθιστά προβληματική τη λειτουργία του».

Ο Κασσελάκης με σύνθημα κάνε το όπως ο Τσίπρας τάχθηκε υπέρ των μονιμοποιήσεων των υγειονομικών και της επαναφοράς του 13ου και 14ου μισθού, ώστε να καλυφθούν τα κενά και να παρέχονται υπηρεσίες με τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια για τους ασθενείς.

Για να γίνει περισσότερο φαιδρός είπε «Δεν μπορεί να μας κουνάνε το δάχτυλο οι κυβερνώντες, όταν οι γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία. Χώρα η οποία από αμέλεια αφήνει τους πολίτες της να πεθαίνουν, δεν μπορεί να λέγεται ευρωπαϊκή».

Επανέλαβε τις βασικές προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ανάταξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Μεταξύ αυτών, η θέσπιση ενός προγράμματος Στέγης για νοσηλευτές και γιατρούς στα νησιά, υπό την κεντρική ευθύνη της Πολιτείας και όχι του εκάστοτε Δήμου.

Τάχθηκε επίσης υπέρ της ανακατεύθυνσης πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης για τη στήριξη της δημόσιας Υγείας, στην οποία αυτή τη στιγμή κατευθύνεται μόλις το 4,8% των εν λόγω κονδυλίων.

Με λίγα λόγια η συνταγή απάτης του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται και με Κασσελάκη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου