Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Σύλληψη υποψηφίου της Χρυσής Αυγής για κατοχή όπλων



Ενας 52χρονος, υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Υπόλοιπο Αττικής στις επικείμενες εκλογές, κι ένας 22χρονος συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στο Καματερό, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Προηγήθηκε καταγγελία από το ΚΚΕ στο τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης, για δύο άτομα που επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και νωρίτερα είχαν προβεί σε φθορά πανό του κόμματος, που ήταν ανηρτημένο σε περίφραξη σχολικού κτιρίου στο Καματερό.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα, που εντόπισε το εν λόγω όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες.

Μετά από σε έλεγχο σε αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πανό πολιτικών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ), 70 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, πτυσσόμενο κλομπ και σπρέι πιπεριού.

Σε βάρος του 52χρονου είχε σχηματισθεί το 2013 δικογραφία για απρόκλητη σωματική βλάβη, κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί κολασμού πράξεων που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ «καταγγέλλει τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, της οποίας μέλη της, με επικεφαλής υποψήφιο βουλευτή της, χτες το απόγευμα στο Δήμο Καματερού κατέστρεφαν προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ, ενώ είχαν πάνω τους γκλομπ και σπρέι πιπεριού.

Είναι ένα ακόμη περιστατικό που προστίθεται στο μακρύ κατάλογο των επιθέσεων της φασιστικής Χρυσής Αυγής, που αποδεικνύει ότι μόνιμος στόχος της είναι τα δημοκρατικά και λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες, είναι το ΚΚΕ, γιατί παλεύει για την ανατροπή του σάπιου αυτού συστήματος, που γεννά και θρέφει το φασισμό και το ναζισμό».

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα αποφασιστικά να καταδικάσουν και να απομονώσουν τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και την τραμπούκικη δράση τους και στην κάλπη με ψήφο στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας» καταλήγει η ανακοίνωση.


Πηγή : tanea.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου