Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Άγριο κράξιμο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ «Ήρθαν να κάνουν πανηγύρι»



Μετά την ένταση και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην ΑΣΟΕΕ ανάμεσα σε φοιτητές και ΜΑΤ, με τους αστυνομικούς να μπαίνουν στο πανεπιστήμιο, στο σημείο έφτασε ο Νίκος Φίλης και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι όμως αποδοκιμάστηκαν.

Τη στιγμή που ο πρώην υπουργός Παιδείας έκανες δηλώσεις στους δημοσιογράφους και εξαπέλυε επίθεση στην κυβέρνηση, την αστυνομία και τη σύγκλητο της ΑΣΟΕΕ, ένας φοιτητής πήρε το λόγο εκ μέρους του φοιτητικού συλλόγου και τον αποδοκίμασε.

«Δεν έχει καμία δουλειά εδώ ο κ. Φίλης»

Ο κ.Φίλης ανέφερε πως με τα ΜΑΤ δεν λύνονται τα προβλήματα, αλλά δημιουργούνται νέα. «Να φύγουν τα ΜΑΤ από την περιοχή για να φύγουν και οι φοιτητές», είπε και πρόσθεσε πως ήταν αψυχολόγητη η απόφαση της Συγκλήτου για να κλείσει το πανεπιστήμιο. Ωστόσο εκείνη τη στιγμή ένας φοιτητής τον διέκοψε και πήρε το λόγο υποστηρίζοντας πως οι πολιτικοί που βρέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ προσπάθησαν να καπελώσουν τους αγώνες των φοιτητών.

«Δεν έχει καμία δουλειά ο κ. Φίλης. Οι φοιτητικοί σύλλογοι απαιτούν να αποχωρήσουν αμέσως αυτοί που θέλουν να καπελώσουν τους αγώνες των φοιτητών. Να αποχωρήσουν τώρα από το άσυλο. Δεν έχουν καμία δουλειά να καπελώνουν τους αγώνες μας δεν εκπροσωπούν κανέναν δεν εκφράζουν κανέναν έστρωσαν το δρόμο για να μπαίνουν τα ΜΑΤ στο άσυλο.

Το άσυλο είναι για τους αγώνες μας. Δεν έχει καμία σχέση προσπαθούν να το λερώσουν και ο κ.Φίλης και τα υπόλοιπα στελέχη ήρθαν εδώ να κάνουν πανηγύρι και απαιτούμε να αποχωρήσουν τώρα», είπε ο φοιτητής.

Το βίντεο με την αποδοκιμασία κατά του Νίκου Φίλη

Είναι η στιγμή έξω από την ΑΣΟΕΕ που φοιτητής διακόπτει τον Νίκο Φίλη και τον αποδοκιμάζει.



Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου