Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

"Χαστούκι" στην κυβέρνηση απο Λεβέντη



Μετά την ανοιχτή πρόσκληση της κυβέρνησης στον Λεβέντη και στην Ένωση Κεντρώων και τα καλά λόγια που σκορπούσαν σε όλα τα ΜΜΕ τα στελέχη και κορυφαίοι (κορυφαίους κατά την κυβέρνηση και όχι στην πράξη) υπουργοί της, τώρα και μετά το άδειασμα Λεβέντη κάνει ότι δεν ήθελε ποτέ την συνεργασία.

Και καλά «Ποτέ δεν ήταν στρατηγική της κυβέρνησης η αναζήτηση εταίρου στην Ένωση Κεντρώων» διαμηνύει τώρα το Μέγαρο Μαξίμου, αδειάζοντας όσους είχε βάλει η ίδια η κυβέρνηση να εκθειάζουν και να μιλούν κολακευτικά για τον Λεβέντη όλες αυτές τις ημέρες.

Οι χθεσινές, διόλου κολακευτικές αναφορές του επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων αναφορικά με ενδεχόμενη παροχή στήριξης στην κυβέρνηση ήταν ένα πολύ καλό χαστούκι για το Μαξίμου που ροκάνισε την οποιαδήποτε ελπίδα για ένα νέο δεκανίκι ώστε να μην οδηγηθεί όπως φαίνεται γρήγορα στην πτώση της η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.

Ο κ. Λεβέντης δήλωσε εχθές στον ΣΚΑΪ  ότι, «αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κ. Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε». 

Επανέλαβε δε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να μπει μόνο του σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, αναφέροντας ότι μια κυβέρνηση «έχει νόημα αν συμμετάσχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ν.Δ. και η Ενωση Κεντρώων», ενώ είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν είναι σοβαρά κόμματα και μόνον υβρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου