Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης σε Τσίπρα γελώντας: "Τι είναι αυτός; Γιατί δεν τον μαζεύεις; Γιατί τον έχεις βάλει να σου κάνει την βρώμικη δουλειά;"




Ήταν μία κόντρα... προαναγγελθείσα. Πάνος Καμμένος και Βαγγέλης Μεϊμαράκης πρωταγωνίστησαν σε μία σκληρή κόντρα κατά την διάρκεια του debate για το θέμα των υποβρυχίων, ωστόσο τα... όργανα είχαν αρχίσει από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στις "καταγγελίες'" Καμμένου ήταν άμεση.

"Είναι απορίας άξιον γιατί ο κ. Καμμένος, ενώ διετέλεσε υπουργός το 2009 στην ίδια κυβέρνηση, δεν έκανε ποτέ αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα, εδώ και έξι χρόνια. Δεν έκανε καμία αναφορά από τον Ιανουάριο έως σήμερα ως καθ’ ύλην Υπουργός Άμυνας. Τώρα που πάμε για εκλογές και τα ποσοστά του καταρρέουν, πανικοβλημένος, δυστυχώς κατρακυλά και ο ίδιος μέσα στη λάσπη, σπιλώνοντας τους πάντες. Ο κ. Τσίπρας γιατί καλύπτει τον κυβερνητικό του εταίρο στα λασποκαμώματά του; Ο πρώην υπασπιστής ΓΕΝ του κ. Παπαντωνίου και σημερινός Α/ΓΕΕΘΑ θα απαντήσει ή όχι;
Εμείς δεν θα ασχοληθούμε άλλο και δεν θα παρακολουθήσουμε στον κατήφορό του τον κ. Καμμένο".

Μια αναφορά του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο debate, αρκούσε για να "ανάψουν τα αίματα"! Ο επικεφαλής της "γαλάζιας" παράταξης αναφέρθηκε... πλαγίως στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας συγκεκριμένα: "Κάποιος αρχηγός που δεν έχει καταλάβει κι άλλες φορές που έλεγε ψέματα, είπε κάποια πράγματα. Γιατί μας τα λέει τώρα; Επειδή φαίνεται μένει εκτός Βουλής, έχει παλαβώσει"!

Κάπου εκεί επήλθε και το... πανδαιμόνιο! Χαρακτηριστικά της κατάστασης, είναι όσα αποκάλυψε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη. Πράγματα που εμείς δεν είδαμε.

Την στιγμή, λοιπόν, που ο Πάνος Καμμένος... δεν σταματούσε την επίθεση, ξεπερνώντας φυσικά και τον προκαθορισμένο χρόνο, ο αρχηγός της ΝΔ είχε γείρει στην καρέκλα του και απευθυνόταν στον Αλέξη Τσίπρα που καθόταν δίπλα του, λέγοντάς του γελώντας: "Τι είναι αυτός; Γιατί δεν τον μαζεύεις; Γιατί τον έχεις βάλει να σου κάνει την βρώμικη δουλειά;".



Με πληροφορίες απο το newsit



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου