Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

O Υπουργός υποδομών Χρ. Σπιρτζής τοποθέτησε ανάμεσα στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή σημαία τον Άρη Βελουχιώτη



Έχουν ξεφύγει στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Η πολυσυζητημένη Βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, επισκέφθηκε τον υπουργό Υποδομών κ. Χρήστο Σπίρτζη, προφανώς για θέματα της περιφέρειάς της.

Από την φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα είδαμε ότι το υπουργικό γραφείο κοσμούν ως είθισται δύο σημαίες, η ελληνική και η ευρωπαϊκή.

Εκείνο που δεν είχαμε δει και μας προκάλεσε έκπληξη ήταν ο τεράστιος πίνακας πορτρέτο όχι του Μέγα Αλέξανδρου, όχι του Κολοκοτρώνη, όχι του Ελευθερίου Βενιζέλου, αλλά του Άρη
Βελουχιώτη!!!

Και το ερώτημα είναι αν υπάρχουν κανόνες στη διακόσμηση των γραφείων των μελών της ελληνικής κυβέρνησης. Γιατί ο εν λόγω κύριος Σπίρτζης, ο οποίος δεν είναι καν εκλεγμένος, πρέπει να καταλάβει ότι εκεί που επελέγη και τοποθετήθηκε από τον Πρωθυπουργό, επελέγη για να εκπροσωπεί το σύνολο του ελληνικού λαού. Και τοποθετήθηκε στη θέση του υπουργού για να υλοποιήσει την κυβερνητική πολιτική και όχι τα προσωπικά του βίτσια και απωθημένα.

Το κάθε υπουργικό γραφείο δεν είναι το προσωπικό γραφείο του εκάστοτε υπουργού. Σε κάθε υπουργικό γραφείο εκπροσωπείται η ελληνική πολιτεία και όχι κάποια συνιστώσα του κάθε κυβερνητικού κόμματος.



Ο κ. Σπίρτζης πρέπει να καταλάβει ότι οι τελευταίες κομματικές εκδηλώσεις αυτού του είδους υπήρξαν το 1981 όταν κάποιοι θερμόαιμοι ΠΑΣΟΚοι θεώρησαν τσιφλίκια τους τα υπουργεία και προσπάθησαν να ανεβάσουν αφίσες του Άρη Βελουχιώτη, αλλά τους συμμάζεψε ο Ανδρέας Παπανδρέου.


Τώρα ο κ. Σπίρτζης τι παριστάνει;

Αλλά από ό,τι φαίνεται δεν είναι παρά ένα κατάλοιπο ενός αρρωστημένου παρελθόντος.

Ο Άρης Βελουχιώτης τιμάται από την ελληνική πολιτεία για την προσφορά του στην Εθνική Αντίσταση σε εκδηλώσεις που οργανώνονται την 25η Νοεμβρίου, οπότε τιμάται η Ενωμένη Εθνική Αντίσταση με την ανάμνηση της ανατίναξης του Γοργοποτάμου.

Ο Άρης Βελουχιώτης δεν χρειάζεται Σπίρτζηδες για να αναγνωρισθεί η προσφορά του στην Ενική Αντίσταση. Οι Σπίρτζηδες χρειάζονται τον Άρη Βελουχιώτη, όπως φαίνεται, για να αναγνωρισθεί η παρουσία του στην πολιτική.



Rigillis18.blogspot/ Παρατηρητής


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου