Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ - Πολάκης υπέρ της Αλβανικής μαφίας, των εθνικιστών Αλβανών και κατά του Μπελέρη

 



Η περιπέτεια του Φρέντι Μπελέρη, έχει στηθεί από την Αλβανική μαφία και τον Έντι Ράμα με σκοπό να εκμεταλλευτούν "φιλέτα" που έχουν στα χέρια του Έλληνες ομογενής.

Η ένταξη του Φρέντι Μπελέρης στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και η αποδοχή που αυτή έτυχε προκάλεσε την αντίδραση των ανθελλήνων Συριζαίων, που είναι πάντα υπέρ των κακοποιών και των ακραίων κάθε κράτους, κατά της Ελλάδας και φυσικά κατά των εθνικών μας θεμάτων.

Η συνταγή του ΣΥΡΙΖΑ είναι μία, πάμε όλοι για την δολοφονία χαρακτήρα του Φράντι Μπελάρη. Τα γνωστά ανώνυμα τρολ απο την υπόγα της Κουμουνδούρου που ελέγχει ο ακροαριστερός Πολάκης, άρχισαν τις επιθέσεις και την εντολή για επίθεση έδωσε ο τραμπούκος ακροαριστερός Παύλος Πολάκης.

Τρόλ και Πολάκης, λειτουργώντας υπέρ του Αλβανικού κράτους και του Έντι Ράμα που ηγείται της Αλβανικής Μαφίας κατά του Φρέντυ Μπελέρη και της Ελλάδας υιοθετούν όλες τις στημενες ψευδείς κατηγορίες της αλβανικής κυβέρνησης και του ίδιου του Έντι Ράμα κατά του Φρέντι Μπελέρη, του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρας που βρίσκεται στη φυλακή χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο σε βάρος του προκειμένου να μην αναλάβει τα καθήκοντά του σε μια περιοχή όπου παίζεται ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια βρώμικων οικονομικών και μη συμφερόντων, συμμοριών της μαφίας.

Στην προσπάθειά τους να κάνουν κακό στην υποψηφιότητα του Μπελέρη πλήττουν και τον εμβληματικό της χαρακτήρα σε σχέση και τη διεθνοποίηση της υπόθεσης της φυλάκισης του εκλεγμένου δημάρχου, που διώκεται απο την μαφία που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ευνοήσει και με την αλλαγή νόμων στον ποινικό κώδικα και στην Ελλάδα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παύλος Πολάκης στην πρώτη του ανάρτηση είχε συμπεριλάβει και μια... συνταγή για το μαγείρεμα χταποδιού προκαλώντας όπως είναι φυσικό ανάλογες απαντήσεις. Μετά έσπευσε βέβαια να το διορθώσει αλλά το κακό είχε γίνει. 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου