Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ο Κασσελάκης κατάφερε να αναβαθμίσει τον Αλέξη Τσίπρα σε λιγότερο νούμερο από τον ίδιο

 


Μέχρι πριν λίγο καιρό, Ευρώπη, Ελλάδα και γενικά η υφήλιος είχαν να λένε για το μεγαλύτερο νούμερο της πολιτικής σκηνής που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα και εννοούσαν φυσικά τον Αλέξη Τσίπρα που μόνο με το όνομα γελάμε ακόμα και σήμερα.

Η εμφάνιση του ινφλουένσερ Στέφανου Κασσελάκη, πολιτικό νούμερο που δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη, και αποδεικνύει την μοναδικότητα του συνέχεια όπως και πρόσφατα με το θαύμα της κολυμβήθρας. άλλαξε τα πράγματα. Η εμφάνιση του Κασσελάκη αναβάθμισε τον Αλέξη Τσίπρα σε λίγο χειρότερη επιλογή αρχηγού που θα μπορούσε να έχει ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ, και δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται εάν ο Τσίπρας τον υποστήριξε επίτηδες για να δουν όλοι ότι υπάρχουν και χειρότερα από τον ίδιο.

Πραγματικά οι Έλληνες πολίτες γελάνε σε κάθε εμφάνιση Κασσελάκη, και περιμένουν το μαργαριτάρι που θα πει, η την γελοιότητα που θα κάνει. Ότι κάνει ο Κασσελάκης δεν μένει ασχολίαστο ούτε στο εξωτερικό, αρκεί να σας πούμε ότι στην Νέα Υόρκη Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, και Έλληνες ομογενείς έχουν μείνει παγωτό μέχρι σήμερα, με τον ινφλουένσερ και τα όσα είπε και έκανε.

Σημασία έχει ότι συριζαίοι που δεν ήθελαν τον Αλέξη Τσίπρα, τώρα παρακαλάνε να τον είχαν, γιατί ο Αλέξης είχε ξεφτιλιστεί τόσο πολύ που δεν είχε άλλο, και στην περίπτωση Στέφανου Κασσελάκη όσο και να ξεφτιλίζεται έχει και άλλο και το χειρότερο δεν το καταλαβαίνει και συνεχίζει απτόητος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου