Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Και άλλο καραγκιοζιλίκι ο Ν. Παπαδόπουλος του κόμματος ΝΙΚΗ προσκαλεί σε βία τον κόσμο«μοιράζουν σφαλιάρες» στις εκκλησίες.

 


Γεμάτο προκλητικά καραγκιοζιλίκια είναι το κόμμα ΝΙΚΗ με γελοίους ακραίους και ψεκασμένους. 

Ο συγκεκριμένος βουλευτής του ΝΙΚΗ, Νίκος Παπαδόπουλος είναι γνωστό καραγκιοζιλίκι της πολιτικής σκηνής.

Ένταση και διαξιφισμούς προκάλεσε στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής, σχόλιο του φαιδρού και προκλητικού βουλευτή της Νίκης, Νίκου Παπαδόπουλου, γνωστός από τις γελοίες δηλώσεις του για τους καλικάντζαρους τα Χριστούγεννα, πως πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να «μοιράζουν σφαλιάρες» στις εκκλησίες.

Η αναφορά του καραγκιόζη βουλευτή στο περιστατικό του Σαββατοκύριακου -που ξέχασε προφανώς να σημειώσει πως η επίθεση στην Αγγελική Δελικάρη έγινε από στέλεχος και πολιτεύτρια της Νίκης προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση των συναδέλφων του και τον ανάγκασαν έστω και εν μέρει να ανακαλέσει.

«To είδαμε στο τελευταίο νομοσχέδιο που επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες, τις προάγεται αυτές δεν ξέρω πως θα λύσετε το δημογραφικό με αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Να γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών γιατί έχει θιγεί το κοινό αίσθημα έπρεπε να τα σκεφτείτε αυτά», είπε αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος και πρόσθεσε με νόημα: «Όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντηρητική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».

Οι αναφορές από το καραγκιοζιλίκι του ΝΙΚΗ, προκάλεσαν αντιδράσεις με τους βουλευτές της ΝΔ να καλούν τον συνάδελφο τους να καταδικάσει την χειροδικία και τον ίδιο τον κ. Παπαδόπουλο να δηλώνει: «Βεβαίως την καταδικάζουμε την βία αλλά ποιος την προκαλεί τη βία».

Ωστόσο ο ίδιος συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος λέγοντας πως αυτά που κάνει η κυβέρνηση είναι τρελά και πως « η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία από αυτά γιατί έβαλε τη προβιά του πατριώτη. Και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες που σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε! Δεν καταλαβαίνετε ότι πήγατε 100% απέναντι στην Αγία Γραφή;».

Αμέσως προκλήθηκε νέα ένταση με την προεδρεύουσσα να προσπαθεί να μαζέψει τον απασφαλίσαντα βουλευτή και την Μαρία Σούκουλη της ΝΔ να φωνάζει «είναι ντροπή, ν’ ανακαλέσει τώρα».

Παπαδόπουλος: Η ντροπή είναι όλη δική σας. Μη μου χτυπάτε το χέρι κυρία μου! Ηρεμήστε κυρία μου. Ακούω τι λέω, εσείς δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε! Ξυπνήστε ο λαός ξύπνησε”

Σούκουλη: να ανακαλέσει τώρα!

Παπαδόπουλος: Οι αρχαίοι έλεγαν δεν νομοθετούν εναντίον της φύσης και οι χριστιανοί δεν νομοθετούν εναντίον του θεού».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου