Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Συνελήφθη 38χρονη στο Ζεφύρι για κλοπές στην περιοχή του Μαραθώνα


 

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτoφώρου, απογευματινές ώρες της 16-4-2024 στο Ζεφύρι, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., 38χρονη ημεδαπή, για διακεκριμένες κλοπές στην περιοχή του Μαραθώνα. Αναζητούνται συνεργοί της.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 16-4-2024 η 38χρονη προσέγγισε άνδρα που εκτελούσε εργασίες στην περιοχή του Σχοινιά, με το πρόσχημα της αναζήτησης εργασίας.

Στη συνέχεια η κατηγορούμενη, πλησίασε το αυτοκίνητο του και αφού αφαίρεσε πορτοφόλι περιέχον χρηματικό ποσό και προσωπικά του έγγραφα αποχώρησε επιβιβαζόμενη σε έτερο αυτοκίνητο, με οδηγό γυναίκα συνεργό της, που αναζητείται.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Μαραθώνα ταυτοποιήθηκε η 38χρονη και κατόπιν στοχευμένων αναζητήσεων αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκε η ίδια καθώς και το εμπλεκόμενο όχημα στην περιοχή του Ζεφυρίου.

Μετά από έρευνα στην κατοχή της και εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- πορτοφόλια και το χρηματικό ποσό των -650- ευρώ, μεταξύ των οποίων και αυτά που είχε αφαιρέσει νωρίτερα.

Εξιχνιάστηκε επιπλέον περίπτωση κλοπής στην περιοχή του Μαραθώνα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου