Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Καραγκιόζηδες ζώα κυνηγούσαν λύκο στο δρόμο και γέλαγαν

 


Ένα εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, το οποίο αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ζώα είναι πολλές φορές οι ίδιοι οι άνθρωποι.

Στο βίντεο αυτό που ανέβηκε από ζώα στο Tik Tok και μετά την κατακραυγή όσων το είδαν κατέβηκε για να κρυφτούν τα ζώα που το ανέβασαν, δείχνει ένα αυτοκίνητο να έχει εντοπίσει κάποιον λύκο και να τον κυνηγάει με μεγάλη ταχύτητα. 

Το δε ζώο τρέχει πανικόβλητο στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τα επικίνδυνα ζώα.

Στο βίντεο επίσης ακούγονται ξεκαρδιστικά γέλια απο τα ζώα που τον κυνηγούσαν και ένα ζώο που λέει στον τρομαγμένο λύκο να κάνει πέρα. Επίσης αναφέρει ότι από τα σάλια που βλέπει στον λύκο καταλαβαίνει ότι το ζώο έχει κουραστεί και το ζώο χαίρεται για αυτό. 

Το ένα από τα ζώα και οδηγός του αυτοκινήτου μαρσάρει και πατάει συνέχεια κόρνα, τρομάζοντας περισσότερο το ζωντανό.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί πιθανά σε επαρχιακό, έρημο εκείνη τη στιγμή, δρόμο αλλά μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ούτε την ακριβή τοποθεσία ούτε ποιοι ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Το να συμμετέχει κανείς σε μια τέτοια ενέργεια και να την ανεβάζεις στα social media σαν κατόρθωμα είναι κάτι εντελώς απογοητευτικό και θλιβερό, και δείχνει ότι πολλές φορές τα επικίδυνα ζώα είναι οι άνθρωποι.

Το πώς κατέληξε όλη αυτή η καταδίωξη δεν είναι γνωστό. Πάντως γίνονται προσπάθειες να εντοπιστεί το αυτοκίνητο και τα ζώα επιβάτες του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου