Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Οδηγός λεωφορείου και επιβάτες στην Θεσσαλονίκη παγίδεψαν τσαντάκια και τον παρέδωσαν στην Aστυνομία

 


Επίδοξο πορτοφολά εγκλώβισαν μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη επιβάτες και ο οδηγός και τον παρέδωσαν στην Aστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαρτίου, στο λεωφορείο της γραμμής 10 του ΟΑΣΘ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, δράστης ήταν γυναίκα η οποία έγινε αντιληπτή από επιβάτες, οι οποίοι ειδοποίησαν τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημά και να κλείσει τις πόρτες.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα έκλεψε χρήματα από μία γυναίκα. Τότε ζήτησαν από τον οδηγό του λεωφορείου να ακινητοποιήσει το όχημα.

Στη συνέχεια ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία, όπου και την συνέλαβε.

Θεσσαλονίκη: Η ανάρτηση του ΟΑΣΘ για την απόπειρα κλοπής

app-facebook
ΟΑΣΘ Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης
15 ώρες πριν

‼️ Το λεωφορείο… έμεινε, λόγω κλέφτη!
📌Μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτή την ώρα στην οδό Παπαναστασίου, στο ύψος της Μάρκου Μπότσαρη, λόγω ακινητοποιημένου λεωφορείου του ΟΑΣΘ.
👉Όχι, το αστικό δεν παρουσίασε βλάβη. Απλώς, μέσα σε αυτό, επιβάτες εντόπισαν πορτοφολά.
✔️Ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 10 που εκτελεί το δρομολόγιο Χαριλάου – Ν.Σ. Σταθμός επέδειξε άψογα αντανακλαστικά, έκλεισε τις πόρτες εγκλωβίζοντας τον κλέφτη, ειδοποίησε την αστυνομία και περιμένει την άμεση δράση.
📍 Οι καθυστερήσεις στα δρομολόγια δεν καταγράφονται πάντα λόγω βλαβών. Υπάρχουν, δυστυχώς, και οι πορτοφολάδες, που πιάνονται όμως στη φάκα από τους οδηγούς μας!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου