Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Όλοι οι αποτυχημένοι μαζεύτηκαν στο Λαύριο να κάνουν επικοινωνιακά ότι συνεργάζονταιΤο τσίρκο συνεχίζει τις παραστάσεις του

Μετράμε  91 νεκρούς από την φωτιά στο Μάτι και η ανικανότητα της ξεφτιλισμένης κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι γεγονός, αλλά το επικοινωνιακό κόλπο του κάνουμε πώς συνεργαζόμαστε καλά κρατεί. 

Με χαρούμενη διάθεση αντί να έχουν κατεβασμένα τα κεφάλια τους από ντροπή εμφανίστηκαν στην επικοινωνιακή δήθεν σύσκεψη οι υπουργοί στη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.

Ανάμεσα τους και μετά την λήξη του silver alert η αποτυχημένη και με βαριές ποινικές κακουργηματικές ευθύνες Ρένα Δούρου η οποία αντάλλαξε και φιλιά προκαλώντας την κοινή γνώμη με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

 Στη στημένη επικοινωνιακή σύσκεψη συμμετέχουν επίσης οι υπουργοί Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης, Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζης, και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, αυτοδιοικητικοί παράγοντες, όπως επίσης οι δασάρχες της Αττικής, οι γενικοί διευθυντές της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου και οι αρμόδιοι γενικοί γραμματείς.
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου