Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του και την ικανότητα του κύριε Τσίπρα και εσύ δεν το έχεις


Κώστας Βουκελάτος

Εδώ και ενάμιση χρόνο δεν πάει τίποτα καλά σε αυτή την άμοιρη χώρα.

Ο Τσίπρας και το ασκέρι του γιατί για ασκέρι πρόκειται η ακόμα καλύτερα για νομάδες αυτόνομων τυχοδιωκτών που δεν έχουν κοινή πολιτική και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει.

Τι κατάφερε ο Τσίπρας και η κυβέρνηση του για το μεταναστευτικό; 
Τι κατάφερε τοποθετώντας την κυρία Τασία για Υπουργό χωρίς κανένα έλεγχο σε ότι κάνει και σε ότι λέει, χωρίς κανένα έλεγχο για τους συμβούλους της και τις ΜΚΟ που είναι πίσω από όλους αυτούς; 

Κατάφερε απλά η χώρα να γίνει δεσμοφύλακας χιλιάδων μεταναστών και να έχουμε απέναντι μας την Ευρώπη και χώρες πρώην τίποτα οι οποίες προσπαθούσαν να γίνουν  κάτι σε βάρος της Ελλάδας όπως τα Σκόπια και η Αλβανία.

Το ποτήρι δεν έχει μόνο ξεχειλίσει αλλά έχει σπάσει σε κομμάτια, και δεν είναι μόνο το μεταναστευτικό αλλά όλη η καταστροφική πολιτική αυτής της άθλιας κυβέρνησης, η ανικανότητα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας έχει φέρει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση διεθνώς και δεν το αξίζουμε αυτό οι Έλληνες.

Το θέμα είναι ότι οι καταγγελίες αυξάνονται για το πάρτι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που έχουν στήσει οι ΜΚΟ με δράση στην Ελλάδα και δεν αναφέρομαι σε όλες τις ΜΚΟ γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που δίνουν τα πάντα για να ανακουφίσουν τους πρόσφυγες. Αναφέρομαι σε αυτούς που λένε τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ, που καταγγέλλουν οι αρχές, που καταγγέλλουν οι κάτοικοι, που γίνονται μπροστά στα μάτια πολλών και κανένας δεν κάνει έλεγχο.

Αλήθεια ποιοι παίρνουν τα λεφτά κρυμμένοι πίσω από ΜΚΟ, τι προσφέρουν για τους πρόσφυγες και μετανάστες;

Έχουμε καμία λίστα με ποσά που λαμβάνουν και από ποιους αυτοί που θέλουν να κάνουν  τους σωτήρες;

Που ξέρω εγώ και ο ελληνικός λαός ότι αυτοί που παίρνουν τα λεφτά αντί για μία κονσέρβα για κάθε μετανάστη μοιράζουν μία κονσέρβα για 10 μετανάστες και τα υπόλοιπα πάνε που;

Εύλογα ερωτηματικά όχι δικά μου αλλά των Ελλήνων πολιτών που βλέπουν ότι η ανικανότητα της κυβέρνησης έχει ξεπεράσει τα όρια και το πάρτι σε βάρος της χώρας μεγαλώνει με περισσότερους καλεσμένους και διοργανωτές.

Ακούω φωνές ότι επίτηδες επιδεινώνει την κατάσταση ο Τσίπρας με τους μετανάστες για να διαπραγματευτεί το χρέος και να έρθουν λεφτά από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το μεταναστευτικό- προσφυγικό τα οποία όμως θα εκμεταλλευτεί η κυβέρνηση για άλλους σκοπούς καλύπτοντας την ανεπάρκεια της στο εσωτερικό και όχι για την ανακούφιση αυτών των ανθρώπων που έπεσαν θύματα των διακινητών, διοργανωτών και των καλεσμάτων στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βλέπε κυρία Τασια Χριστοδουλοπούλου.

Δεν ξέρω τι ισχύει τα έχω χαμένα, το αφήνω στην κρίση σας και λέω απλά ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την άθλια κυβέρνηση!!!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου