Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Μητρόπουλος: «Σκληραίνουν οι δανειστές, συνεχίζουν τον εκβιασμό και την πίεση»


«Οι δανειστές συνεχίζουν τον εκβιασμό και την πίεση» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος.

Ο κ. Μητρόπουλος, σε δηλώσεις του στον Real FM, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη διπλή τρόικα, δηλαδή την διπλή επιτήρηση που θα έχει η χώρα μας, η οποία θα είναι τόσο πολιτική όσο και τεχνική. «Αυτό το σύστημα διπλής επιτήρησης, πολιτικό και τεχνικό δεν είναι η καλύτερη των εξελίξεων, εκεί που πήγαμε να αποφύγουμε τον έλεγχο. Έχουμε πολιτικό έλεγχο. Εχουμε Λαγκάρντ, Ντράγκι, Ντάισελμπλουμ και έχουμε τεχνικό έλεγχο. Φαίνεται ότι οι δανειστές συνεχίζουν τον εκβιασμό και την πίεση, σε αντίθετη κατεύθυνση από ό,τι επιζητούσε η κυβέρνηση και θα προήγαγε το ελληνικό ζήτημα στα ευρωπαϊκά και διεθνή φόρα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν βλέπω να γίνονται ηπιότεροι οι δανειστές, βλέπω να σκληραίνουν, γι' αυτό και από εμάς απαιτείται ψυχραιμία, ενιαίος λόγος, στήριξη της κυβέρνησης, γιατί θα έχουμε σκληρότερη αντιμετώπιση τους επόμενους μήνες», πρόσθεσε ο κ. Μητρόπουλος.


Πηγή : imerisia.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου