Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

«Δεν υπάρχει συμφωνία για Πρόεδρο» απαντά ο Σακελλαρίδης στα περί υποψηφιότητας Αβραμόπουλου



Σε μια προσπάθεια να προσγειώσει την «προεδρολογία» των τελευταίων ημερών και το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης έσπευσε το μεσημέρι της Πέμπτης να δηλώσει πως «δεν έχει οριστικοποιηθεί καμία συμφωνία για το πρόσωπο του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας».

«Πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης αποτελούν η αποκατάσταση της ισότιμης θέσης της χώρας στην Ευρώπη και η προετοιμασία των προγραμματικών δηλώσεων», τόνισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που θέλουν την υποψηφιότητα του Επιτρόπου Δημ. Αβραμόπουλου «κλειδωμένη».

Ολο και περισσότεροι ακόμα και εντός της Νέας Δημοκρατίας προεξοφλούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει τον Δημήτρη Αβραμόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας φέρνοντας μάλιστα σε δύσκολη θέση την ηγεσία της ΝΔ, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς εμμένει στην αρχική πρότασή του για τον Σταύρο Δήμα.

Οπως μάλιστα αναφέρουν τα ΝΕΑ στο φύλλο της Πέμπτης οι μισοί βουλευτές της ΝΔ διαμηνύουν ότι εάν ο Αλέξης Τσίπρας προτείνει τον Δημήτρη Αβραμόπουλο για τη Προεδρία της Δημοκρατίας εκείνοι θα τον υπερψηφίσουν, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις της κομματικής ηγεσίας.


Πηγή : tanea.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου