Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Πρόεδρος της Επιτροπής PEGA προς Παπαδημούλη : Να ζητήσετε συγγνώμη, χωρίς καθυστέρηση

 


Ψέμα και διαστρέβλωση η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του προέδρου της επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου για τα όσα έγραψε στο twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, που κινούμενος στα fake news στην φαιδρότητα και την παραπληροφόρηση τακτική του κόμματος του, ξεφτιλίστηκε εξοργίζοντας την Ε.Ε.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έγραψε στο Twitter δήθεν ότι έρχεται στην Ελλάδα επιτροπή του ΕΚ για τις υποκλοπές και μίλησε για «καλά νέα», δημοσιεύοντας παράλληλα το πρόγραμμα της αποστολής της PEGA στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, Γερούν Λέναερς, καταδίκασε τη δημοσιοποίηση του σχετικού αρχείου και ξεκαθάρισε πως η απόφαση που παρουσίασε ο κ. Παπαδημούλης να έχει εγκριθεί «ομόφωνα από το προεδρείο του Ευρωκοινοβουλίου» δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά «ένα πολύ πρώιμο σχέδιο ατζέντας για εσωτερική χρήση, το οποίο δεν είχε καν κοινοποιηθεί στις πολιτικές ομάδες ή άλλους συνομιλητές».

«Είναι ντροπή που ένας αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μοιράζεται ένα τέτοιο εσωτερικό σχέδιο εγγράφου για εγχώριους πολιτικούς σκοπούς». «Δεν έχουμε καν προσεγγίσει πιθανούς εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης για να μας συναντήσουν κατά τη διάρκεια της αποστολής μας. Τώρα αυτό έχει διαρρεύσει, θα επανεκτιμήσουμε πώς θα προχωρήσουμε σε αυτήν την αποστολή», τόνισε ο Γερούν Λέναερς, απαντώντας στο Tweet του Δημ. Παπαδημούλη.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA, συνέχισε ζητώντας από τον Δημήτρη Παπαδημούλη να διαγράψει την ανάρτησή του «Εμπρός, κ. Παπαδημούλη. Ελέγξτε με το συντονιστή της πολιτικής σας ομάδας εάν ποτέ το πρόγραμμα αυτό προετοιμάστηκε ή εγκρίθηκε από τους συντονιστές της PEGA. Εάν είστε αφοσιωμένος στην αλήθεια και το φως, δεν έχω αμφιβολία πως θα διαγράψετε το tweet σας και θα ζητήσετε συγγνώμη, χωρίς καθυστέρηση».

Ανακοίνωση εξέδωσε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, εκπρόσωπος τύπου της Ευρωομάδας της Ν.Δ.: «Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παπαδημούλης, συνεχίζει την εκστρατεία παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας του κόμματός του. Έφτασε, χθες,  στο σημείο να διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπό επεξεργασία εσωτερικό έγγραφο της Επιτροπής PEGA,  με σκοπό να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη για τον ίδιο και το κόμμα του. Το μόνο που κατάφερε ήταν να  διαψευστεί κατηγορηματικά και  στη συνέχεια να αποδοκιμαστεί δημόσια από τον Πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Jeroen Lenaers. Για πολλοστή φορά, τα fake news του κ. Παπαδημούλη, που στόχο έχουν να εκθέσουν διεθνώς τη χώρα μας, εκθέτουν πρωτίστως τον ίδιο που αδυνατεί, δυστυχώς, να αντιληφθεί τον θεσμικό του ρόλο, ως Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου