Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ τρικυμία εν κρανίω ένα χάος μεταξύ ακροαριστεράς και κεντροαριστεράς

 


Τραβάνε τα μαλλιά τους όσοι κεντροαριστεροί ,έπεσαν στην παγίδα των ακροαριστερών του ΣΥΡΙΖΑ, και έκαναν μια ομάδα πρώην αντιεξουσιαστών μάγκες για το κακό της Ελλάδας.

Είναι τραγικό για μία χώρα να έχει εναλλακτική, όταν έρθουν οι εκλογές τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ που τους υπόσχεται συγκυβέρνηση με τον Βαρουφάκη και τον Κουτσούμπα.

Κάποια στιγμή, και συμβουλεύουμε να είναι σύντομα, θα πρέπει να σταματήσει στην Κουμουνδούρου το, «Τσίπρας ίσον ΣΥΡΙΖΑ» και «ΣΥΡΙΖΑ ίσον Τσίπρας», δεν πρέπει να ταυτίζεται ο Τσίπρας με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνει κακό για όποιον δεν το καταλαβαίνει.

Ο σχεδιασμός του Αλέξη Τσίπρα για το κόμμα και τις επιδιώξεις του δεν προχωράει, δεν πρόκειται να προχωρήσει, είναι ένας απαξιωμένος πρώην πρωθυπουργός που έχει αφήσει τις χειρότερες εντυπώσεις.

Το κέντρο που χρειάζεται ο Τσίπρας για να κερδίσει τον Μητσοτάκη, δεν παίζει γιατί δεν είναι το κέντρο και η κεντροαριστερά ΣΥΡΙΖΑ, να τρώνε τις παπάτζες και την απάτη ενός πρώην αντιεξουσιαστή, πολιτικά ανίκανου και αποδεδειγμένα ψεύτη, πολιτικού απατεώνα. 

Με νωπά τα χαστούκια που έφαγαν για την οικονομία, δεν τους βγαίνει το αφήγημα για ένα μαύρο χειμώνα,  και έτσι ετοιμάζονται για τα ψέματα που θα πουν, και το πόσο καλά θα δοκιμάσουν να εξαπατήσουν όσους μπορούν αυτό το Σαββατοκύριακο στην ΔΕΘ.

Με λίγα λόγια ετοιμαστείτε αυτό το Σαββατοκύριακο για ένα φαιδρό σώου από τον Αλέξη Τσίπρα, ένα σώου που θα δείξει για ακόμα μία φορά την ακαταλληλότητα του και το πόσο μεγάλο, ανήθικο, πολιτικό νούμερο είναι.   



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου