Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Θεοχάρη μελετημένος την άλλη φορά, έπεσες θύμα και μας ξεφτίλισες!!

 


Βρήκε θύμα ο Εγγλέζος δημοσιογράφος, αυτός που η χώρα του έχει χάσει πάνω από 110.000 ανθρώπους από την πανδημία και πήγε να κάνει τον πονηρό.

Αντί να είναι προετοιμασμένος ο υπουργός τουρισμού Θεοχάρης, έπεσε θύμα ενός δημοσιογράφου του BBC που δεν τον κατάλαβε αμέσως και άρχισε ο Βρετανός φλεγματικός να τον κοπανάει με την γνωστή ηλιθιότητα που τους διακρίνει.

"Έχετε σοβαρό πρόβλημα με τον Covid" του είπε ο Βρετανός βλάκας και δεν ήξερε πώς να τον βάλει στην θέση του, Έχετε αργήσει στους εμβολιασμους, έχετε μία από τις χαμηλότερες αναλογίες εμβολιασμών μεταξύ των χωρών - μελών της Ε. Ε και δεν ήξερε τι να του απαντήσει.

Το θέμα είναι ότι ο υπουργός ξεφτιλίστηκε, και ξεφτίλισε και την χώρα γιατί απλά δεν μπορούσε να του απαντήσει λέγοντας του την αλήθεια, για τα εμβολιαστικά κέντρα στην χώρα και τα καθημερινά τεστ σε πολίτες, μαθητές, εργαζόμενους κτλπ. όπως και τόσα άλλα που θα έπρεπε να είναι ενημερωμένος για το καλό της χώρας που εκπροσωπεί.

Όταν βγαίνεις σε συνέντευξη και δεν μπορείς, δεν σου βγαίνει να απαντήσεις, καλό θα ήταν να έχεις και κάποιον έξυπνο δίπλα σου να αντιλαμβάνεται ποιον έχεις απέναντι ώστε να σε βοηθάει να μιλήσεις και να μην κολλάς σας γατάκι που φοβάται και χωρίς κανένα λόγο να φοβάται.

Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ να τον έβαζε τον δημοσιογράφο τέτοια επιτυχία δεν θα είχε για να πλήξη την χώρα μας.

Ο υπουργός απέτυχε και αυτό πρέπει να γίνει θέμα προς συζήτηση στην κυβέρνηση, το καλό είναι ότι η χώρα μας έχει επιτύχει στην καταπολέμηση της πανδημίας, και τα νησιά μας η Ελλάδα μας είναι τόσο όμορφα που δεν μπορεί κανένας να μας δυσφημίσει όσο και εάν προσπαθήσει, οποιονδήποτε δειλό και να έχει απέναντι του.

Μην αμολάτε τον οποιοδήποτε από εδώ και πέρα, εάν δεν μπορεί να απαντήσει!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου