Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Ο Τσίπρας εξαπατούσε κάνοντας τον αριστερό εχθές στην βουλή



Γνωστός διεθνώς για το ψέμα του και την εξαπάτηση, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στην βουλή κάνοντας τον αριστερό.

Βρήκε ευκαιρία ο Τσίπρας να κάνει τον επαναστάτη έχοντας θέμα το πανεπιστημιακό άσυλο, την απομάκρυνση της συνεργάτιδας του Βασιλικής Θάνου και την υπόθεση Novartis που έστησε μαζί με άλλους για να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Το θέμα είναι ότι τώρα ο κόσμος τον ξέρει και γιαυτό τον έστειλε στην αντιπολίτευση και η πλειοψηφία των πολιτών εύχονται να τον στείλει και το κόμμα του στο σπίτι του.

Είχε το θράσος ο Τσίπρας εάν είναι δυνατόν να κατηγορήσει την κυβέρνηση για «ιδεολογική εμμονή» όσο αφορά το άσυλο αυτός που είχε κάνει με την στάση του και την ανοχή της κυβέρνησης του τα πανεπιστήμια γιάφκες αναρχικών, τρομοκρατών, κακοποιών και λαθρομεταναστών.

Μάλιστα είχε το θράσος να υποστηρίξει ότι στόχος της κυβέρνησης δεν είναι η αντιμετώπιση των περιστατικών βίας και ανομίας, αλλά η εφαρμογή της ακραίας πολιτικής της!! Ποιος ο Τσίπρας!!! Αναρωτήθηκε μάλιστα, με ειρωνική διάθεση, αν σκοπεύει να βάλει μέσα στα πανεπιστήμια τους αστυνομικούς – γνωστοί ως «μαύροι πάνθηρες» . 

«Η ιδεολογική σας εμμονή δεν αφορά το άσυλο αλλά το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο συνολικά και ό,τι αυτό συμβολίζει στην ελληνική κοινωνία και πραγματικότητα», είπε με θράσος ο Τσίπρας και κάνοντας τον αριστερό, συνέδεσε την κατάργηση του ασύλου με τους κοινωνικούς αγώνες, καθώς και με τον «αγώνα της νεολαίας και του λαού ενάντια στην επτάχρονη δικτατορία». Μιλάμε για τέτοιο λαϊκισμό και τέτοια κατάντια που δείχνει ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα και γιατί τον έστειλαν στην αντιπολίτευση.

Είπε και άλλα γελοία όπως ότι η Ν.Δ. είχε απαξιώσει την έρευνα στα πανεπιστήμια, ενώ αυτός με τους ενεργούς συντρόφους "επιστήμονες" που είχε στο κόμμα του, δεν άφησαν εργαστήριο για εργαστήριο με τις φθορές και τις καταστροφές στα πανεπιστήμια για να γίνει ούτε μία έρευνα.

Είχε το θράσος ο ανεκδιήγητος να αφήσει να εννοηθεί ότι το φθινόπωρο θα κλιμακωθούν οι κοινωνικές αντιδράσεις και οι διαμαρτυρίες των φοιτητών ενάντια στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου απειλώντας του φοιτητές ότι δεν θα τους αφήσει να σπουδάσουν.

Επειδή είναι ένοχος ο ίδιος ο Τσίπρας και άλλοι στην κυβέρνηση του που στήσανε κατηγορίες, κάλεσε τον πρωθυπουργό δήθεν να συστήσει Εξεταστική Επιτροπή για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη Novartis, υποθέσεις όμως που ερευνήθηκαν επί δύο χρόνια από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, χωρίς μάλιστα να προκύψουν ποινικές ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα δείχνοντας τον πανικό του. «Εγώ σας προκαλώ να συστήσετε Εξεταστική Επιτροπή για τη Novartis, για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια όλα αυτά τα χρόνια, τι συνέβη με το φάρμακο, την υπερκοστολόγηση», δήλωσε ο ένοχος Τσίπρας για να κάνει τον αδιάφορο και ότι δεν τρέχει τίποτα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου