Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Αγριο επεισόδιο Δ. Καμμένου - Μ.Χρυσοβελώνη για την αθλιότητα του Αουσβιτς




Εντονότατο επεισόδιο είχε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος με την εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη στα σκαλοπάτια έξω από τη Βουλή

Εντονότατο επεισόδιο είχε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος με την εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη στα σκαλοπάτια έξω από τη Βουλή.

Ο βουλευτής φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να επιτέθηκε φραστικά στην κυρία Χρυσοβελώνη διότι η τελευταία καταδίκασε με ανακοίνωση την άθλια ανάρτηση του στο Facebook με φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή.

Ο κ. Καμμένος την πλησίασε και σε έντονο ύφος της ζήτησε το λόγο και άρχισε να την κατηγορεί για την πρωτοβουλία της.

«Τι ήταν αυτό που έγραψες; Νομίζεις ότι εκφράζεις το κόμμα με όλα αυτά; Τι έχεις κάνει εσύ για τους ΑΝΕΛ; Το μόνο που φρόντισες να κάνεις ήταν να βολέψεις τους δικούς σου» φέρεται να της είπε σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες αναφερόμενος στο γεγονός ότι στο γραφείο του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου εργάζεται η κόρη της.

Και συνέχισε « μην ξανατολμήσεις σε ανακοίνωσή σου να βάλεις το όνομά μου μέσα».

Η κ . Χρυσοβελώνη  θορυβημένη από την επίθεση κάλεσε τον βουλευτή να επιδείξει ψυχραιμία ενώ τον απείλησε βγάζοντας το κινητό της ότι θα ειδοποιήσει τον Φρούραρχο για τα περαιτέρω.

Κάπου εκεί το επεισόδιο έληξε.



Πηγή : thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου