Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Τζάκρη εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2020 μία αριστερή κυβέρνηση να μην έχει καταργήσει το άσυλο»



Έξαλλος ο ΣΥΡΙΖΑ που θα ξεσπιτωθούν οι κακοποιοί σύντροφοι από τις γιάφκες!! Πολλά ερωτηματικά για την στάση του ΚΙΝΑΛ και ειδικά της Γεννηματά που στηρίζει την μη κατάργηση του ασύλου για να χρησιμοποιούν τα πανεπιστήμια ως γιάφκες οι σύντροφοι κακοποιοί.

Να ανοίξουμε στην κοινωνία ακολουθώντας πολιτικές κοινής λογικής που θέλει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού, όπως με το άσυλο που «δεν είναι δυνατόν μία αριστερή κυβέρνηση να μην έχει καταργήσει» και να παραδίδει το αίσθημα ασφάλειας στην Δεξιά και τον αυταρχισμό, νομίζω ότι πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει θετική στάση, είπε η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη στο ραδιόφωνο "Στο Κόκκινο".

Η  Θεοδώρα Τζάκρη είπε χαρακτηριστικά «δεν είναι δυνατόν εν έτει 2020 μία αριστερή κυβέρνηση να μην έχει καταργήσει το άσυλο και να παραδίδει το αίσθημα ασφάλειας που ζητούν οι πολίτες στην Δεξιά και τον αυταρχισμό … αν κάναμε μία ιδιότυπη δημοσκόπηση μεταξύ αυτών που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, θα βλέπατε ότι η συντριπτική πλειοψηφία απορρίπτει το ενδεχόμενο φοιτητής να μην μπορεί να πάει σε αίθουσα διδασκαλίας, αλλά έμπορος ναρκωτικών να μπορεί να διακινεί ελεύθερα ναρκωτικά στο πανεπιστημιακό campus. Δεν υπάρχει καμία νομοθεσία που να απαγορεύει σε πανεπιστημιακό δάσκαλο ή φοιτητή να πρεσβεύουν τις ιδέες τους … Νομίζω ότι το κόμμα μου και σε πολλά ακόμη νομοσχέδια, θα πρέπει να έχει θετική άποψη».

Ο εκνευρισμός στις τάξεις των στελεχών της Κουμουνδούρου από τις δηλώσεις της κυρίας Τζάκρη, με τις οποίες έσπευσε να τοποθετηθεί υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου από την κυβέρνηση της ΝΔ είναι έκδηλος γιατί θα ξεσπιτωθούν οι γιάφκες συντρόφων κακοποιών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλλον η Τζάκρη δεν έχει καταλάβει τόσα χρόνια ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιες οι συνιστώσες του!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου