Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Ο αδίστακτος Τσίπρας τάζει και δώρο Χριστουγέννων αλλά μετά τις βουλευτικές εκλογές



Δεν βάζει μυαλό παρά τις συγκεντρώσεις του που μαζεύονται τρεις και ο κούκος και καλύπτουν τα κενά Πακιστανοί και Ρομά μεταφερόμενοι.

Αδίστακτος απατεώνας ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σήμερα Δευτέρα στον News 247, δήλωσε ότι αυτό το ενδεχόμενο θα εξεταστεί στο τέλος του χρόνου και ανάλογα με την πορεία της οικονομίας, η καταβολή δώρου Χριστουγέννων.

Είπε ο αδίστακτος λαοπλάνος βαφτίζοντας το επίδομα σε δώρο Πάσχα ότι «Στόχος να δοθεί σύνταξη και τα Χριστούγεννων, και είπε ο αδίστακτος για το επίδομα που έδωσε ότι τώρα δόθηκε η 13η σύνταξη που ισοδυναμεί με το παλιό δώρο Πάσχα και στόχος της κυβέρνησης είναι, αν υπάρξει ο δημοσιονομικός χώρος, να δοθεί σύνταξη και τα Χριστούγεννα.

Συνέχισε ο απατεώνας λέγοντας «Προσωπική εκτίμηση είναι ότι τα μέτρα που ανακοινώσαμε και εφαρμόζονται ήδη θα δημιουργήσουν ακόμα καλύτερες προοπτικές», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι «δεν είναι παροχές όπως τις ονομάζουν αλλά μέτρα κοινωνικής στήριξης».

Για να καλύψει την αθλιότητα με τα λεφτά που πήραν στα χέρια τους οι συνταξιούχοι ο αδίστακτος Τσίπρας απαντώντας στην ερώτηση για τις κρατήσεις στη 13η σύνταξη, είπε: «Έχει κρατήσεις γιατί είναι μόνιμη. Έτσι ήταν και όταν υπήρχαν πριν την καταργήσουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ». 

Μόνο μόνιμο φυσικά δεν είναι το πενιχρό επίδομα που βάπτισε 13η σύνταξη ο Τσίπρας και το ψέμα συνεχίζεται αδίστακτα εξαπατώντας του πολίτες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου