Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

Απίστευτη δήλωση Μπαλάσκα προς λιμενικούς για το γκέτο των Εξαρχείων: Πού πας ρε Καραμήτρο στα Εξάρχεια; Εδώ δεν πάνε οι δικοί μαςΑνομία, ανασφάλεια και έξαρση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και όπως φαίνεται πλησιάζοντας οι εκλογές έχουμε να δούμε και άλλα από τους συντρόφους κακοποιούς του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ σε δηλώσεις του σήμερα στον ΣΚΑΙ δήλωσε : «Που πας ρε Καραμήτρο; Λιμενικοί μέσα στα Εξάρχεια. Που πας ρε Καραμήτρο; Εδώ δεν πάνε οι δικοί μας. Απαγορεύεται να πάνε στα Εξάρχεια από το κράτος. Τα Εξάρχεια δεν είναι πια άβατο, ήταν άβατο. τα Εξάρχεια τώρα είναι κράτος εν κράτει. Πλέον είναι κράτος. Χθες είδαμε ότι έχουν διμοιρίες, τάγματα. στο Άγιο Όρος μπορείς να πας, στα Εξάρχεια όχι. Δεν πάμε γιατί θα μας εξαϋλώσουν, δεν θα μείνει ούτε κοκαλάκι μας. Το επιλέγει η εκάστοτε ηγεσία. Θα έχουμε νεκρούς αστυνομικους αν πάει η Αστυνομία στα Εξάρχεια. Που το στείλανε το σήμα οι λιμενικοί; Στα Εξάρχεια; Εκεί είναι τρεις και ο κούκος. Και το σήμα αν το στείλανε έφυγε αρμοδίως; Πήγε πάνω στις υπηρεσίες; Που ξέρουν τώρα να έρθουν από τα λιμάνια και να κάνουν μέσα στα Εξάρχεια επιχείρηση; Αυτά είναι παλαβά πράγματα. Θα την κάνανε σωστά τη δουλειά τους αν δεν ήταν Εξάρχεια. Αν ήταν Καλλιθέα, Γκύζη. Ιράκ είναι τα Εξάρχεια. Είναι κατακτημένα ελληνικά εδάφη εντός της ελληνικής επικράτειας».

«Τα Εξάρχεια δεν είναι πια άβατο, ήταν άβατο. Τα Εξάρχεια τώρα είναι κράτος εν κράτει. Αυτή τη στιγμή έχει δομή μέσα. Υπάρχουν διμοιρίες, υπάρχουν λόχοι, υπάρχουν τάγματα, υπάρχουν καλάσνικοφ. Εκεί δηλαδή δεν ξέρω αν πλέον μπορούμε κι εμείς σαν αστυνομία εάν έχουμε την πολιτική εντολή να τα ξεκαθαρίσουμε, εκεί είναι για το στρατό πια το θέμα», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου