Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Νέα αθλιότητα Πολάκη: Δεν είναι καμία καταστροφή οι 39 νεκροί από γρίπη, μην τρελαθούμεΜιλάμε για ένα αδίστακτο ακροαριστερό που αδιαφορεί για τους 39 νεκρούς από την γρίπη ξεστομίζοντας «δεν είναι καμία καταστροφή, μην τρελαθούμε κιόλας».

Ο Παύλος Πολάκης το βράδυ της Κυριακής στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel με παρουσιάστρια την γνωστή Συριζαία Νατάσα Γιάμαλη απάντησε στην ερώτηση για το κύμα γρίπης που σαρώνει τη χώρα με 39 νεκρούς και περίπου 173 άτομα να έχουν νοσήσει σοβαρά, χωρίς να παραδεχτεί το πρόβλημα και λέγοντας ότι «δεν υπάρχει καμία καταστροφή».

«Ζούμε μια έξαρση της επιδημικής γρίπης. Η πλειοψηφία των στελεχών είναι Η1Ν1. Δεν είναι η ήπια περσινή χρονιά, είναι λίγο πιο ισχυρό το στέλεχος αλλά δεν είναι και καμία καταστροφή, για να μην τρελαθούμε τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο αδίστακτος Πολάκης, λες και μιλούσε απλά για αριθμούς.

Έριξε μάλιστα την ευθύνη και στα ΜΜΕ κατηγορώντας τα πως «οτιδήποτε γίνεται χρησιμοποιείται για να παράξουν φόβο και καταστροφή στα πλαίσια μιας συγκροτημένης αντιπολιτευτικής διάθεσης»

"Απολαύστε τον":
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου